XGOALS BET

Προγνωστικά Αγγλία: Χωρίς Μάντισον η Λέστερ, αξίζει το ρίσκο στο 3.20

Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο άσος της Λιντς Ροντρίγκο σε αγώνα της Premier League κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Λέστερ με τη Λιντς για την Premier League.

Το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής στην Premier League ολοκληρώνεται με την κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση Λέστερ – Λιντς (22:15 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία πεντάδα της κατάταξης και ψάχνουν απεγνωσμένα μία νίκη ανάσα.

Λέστερ - Λιντς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η σεζόν για τη Λέστερ έχει στραβώσει επικίνδυνα με τις "αλεπούδες" να πραγματοποιούν φέτος το χειρότερό τους ξεκίνημα από το 1983/84. Η πίεση στον Μπρένταν Ρότζερς αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, μαζί και η φημολογία ότι πλησιάζει η απόλυσή του.

Η Λέστερ στο τελευταίο της παιχνίδι βρήκε μία υπερβολικά συντηρητική Κρίσταλ Πάλας και κόλλησε στο 0-0. Συμπλήρωσε έτσι 10 αγώνες με μόλις νίκη, αυτή επί της νεοφώτιστης και προτελευταίας αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία, Νότιγχαμ.

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Λιντς, θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας ο κορυφαίος παίκτης και ηγέτης της Λέστερ, ο Τζέιμς Μάντισον, που έχει φέτος πέντε γκολ και δύο ασίστ. Επίσης, είναι νοκ άουτ ο αρχηγός/στόπερ Εβανς και ο δυναμικός αμυντικός χαφ Εντιντί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον αντίποδα, η Λιντς αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες. Μετά το 3-0 επί της Τσέλσι στις 21 Αυγούστου έχει ρεκόρ 0-2-4 στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Την Κυριακή πάντως στο 0-1 από την Άρσεναλ έστειλε το μήνυμα ότι πλησιάζει σε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και μαγική εικόνα αν κρίνουμε από τα xGoals (2,02-0,82).

Η Λιντς υπήρξαν στιγμές που κυριάρχησε απόλυτα στο ματς και έφερε σε δύσκολη θέση την πρωτοπόρο της Premier League. Έχασε μάλιστα πέναλτι με τον Μπάμφορντ για να ισοφαρίσει σε 1-1. Είναι πάντως ενδεικτικό, ότι ακόμη κι αν αφαιρέσουμε από τα xGoals το πέναλτι, που έχει αξία 0,76, πάλι η Λιντς ήταν ανώτερη από την Αρσεναλ, η οποία τέλειωσε το ματς με μόλις 9 τελικές.

Με βάση λοιπόν την τελευταία εικόνα της Λιντς και συνυπολογίζοντας την απουσία του κομβικού Μάντισον για τη Λέστερ, καθώς επίσης ότι ο Βάρντι είναι φέτος άσφαιρος (τρέχει το χειρότερό του σερί χωρίς γκολ από το 2016), αξίζει το ρίσκο στο διπλό σε αποδόσεις στο 3.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέστερ – Λιντς: 2 (απόδοση 3.20), 22:15
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ