TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Με τη φορά της Άρσεναλ και δύο bets από Αγγλία και Ισπανία

Ο Μπακαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ κόντρα στη Λίβερπουλ
Ο Μπακαγιό Σακά πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (20/10) και καταλήγει σε τρία πονταρίσματα.

Έχουμε παιχνίδι για τον πρώτο όμιλο του Europa League. Ο αγώνας ανάμεσα στην Άρσεναλ και στην Αϊντχόφεν (20:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Η φετινή Άρσεναλ δείχνει πως είναι ικανή να πετύχει υψηλούς στόχους. Κάνοντας πρωταθλητισμό ξεφεύγει στην μάχη για την 4άδα στο πρωτάθλημα, που φυσικά αποτελεί τον ρεαλιστικό της στόχο.

Σίγουρα τρώγοντας έρχεται η όρεξη, όμως παρά το +4 μοιάζει αρκετά δύσκολο να το πάει μέχρι τέλους στη μάχη με την Σίτι. Σε κάθε περίπτωση ο Αρτέτα μπορεί να νιώθει περήφανος για την δουλειά του. Κατάφερε να κάνει ξανά την Άρσεναλ μία θελκτική ομάδα με τη διαφορά πως έχει βρει τον τρόπο να συνδυάσει το ελκυστικό ποδόσφαιρο με νίκες.

Καθαρίζει την πρώτη θέση

Στον πρώτο όμιλο έχει τρεις νίκες και υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής που αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Άρσεναλ έχει 9 βαθμούς, η Αϊντχόφεν 7, μεταξύ τους θα παίξουν για την πρώτη θέση.

Στην προσπάθεια που κάνει στο μαραθώνιο της Premier League το να γλιτώσει έναν γύρο στην Ευρώπη η Άρσεναλ, θα βοηθήσει σημαντικά, όπως και να καθαρίσει την πρώτη θέση από σήμερα. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσει, καθώς θα αποσπαστεί 5 βαθμούς και thn τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ζυρίχη. Αλλαγές θα γίνουν σίγουρα στην ενδεκάδα, όμως η Άρσεναλ έχει βρει ρυθμό, τον οποίο η άμυνα της Αϊντχόφεν δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Ο άσος στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Οριακό παιχνίδι για τον Τζέραρντ

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Τζέραρντ. Η διοίκηση έχει ρίξει χρήμα τα τελευταία χρόνια, έχει ένα ρόστερ, έχουν φιλοδοξίες τουλάχιστον για να βρίσκεται η ομάδα στην δεκάδα και είναι τεράστια αποτυχία που η Βίλα βρίσκεται στην 17η θέση. Η αλήθεια πάντως είναι πως η βαθμολογία την αδικεί, βάσει xG θα έπρεπε να βρίσκεται στην 10η, έχει δεχτεί 13 τέρματα, ακριβώς όσα έπρεπε να έχει φάει, όμως υπάρχει θέμα αποτελεσματικότητας. Η Βίλα με ευκαιρίες για 12,5 τέρματα βάσει xG, έχει πετύχει μόλις 7. Χαρακτηριστικό το πρόσφατο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι, που ηττήθηκε 2-0, σε αγώνα με υπέρ της 2,65 - 1,38 xG.

Η Φούλαμ (21:30 NOVASPORTS START, LIVE από το SPORT24 ) αντίθετα πηγαίνει καλύτερα από ό,τι αξίζει βάσει εικόνας. Παίρνει αποτελέσματα κυρίως χάρη στην αποτελεσματικότητα του Μίτροβιτς που έχει πετύχει 7 τέρματα. Η Φούλαμ βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση, για την ακρίβεια σε βαθμολογική διόρθωση, καθώς βρίσκεται στην 12η θέση, με διαφορά xG για την 19η. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Νιούκαστλ, εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Γουέστ Χαμ και το εντός έδρας 2-2 με την Μπόρνμουθ. Είναι αμυντικά πιο δεμένη ομάδα η Βίλα, άδικο ποδοσφαιρικά να βρίσκεται κάτω από την Φούλαμ. Το Χ2 στο 1.45.

Προβάδισμα στη Ζιρόνα στο ντέρμπι παραμονής

Μάχη παραμονής (20:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) ανάμεσα σε δύο νεοφώτιστες έχει τα σημερινό πρόγραμμα. Η Αλμερία βρίσκεται στη 18η θέση με 7 βαθμούς, μία θέση πιο πάνω, με ένα βαθμό περισσότερο, βρίσκεται η Ζιρόνα. Η Ζιρόνα βγάζει περισσότερη επιθετικότητα και είναι πιο απειλητική για τον αντίπαλο. Αδικείται από το σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το περασμένο Σάββατο έβαλε μέσα στο τέρμα την Κάδιθ, δημιούργησε ευκαιρίες για 3,03 xG, της ακυρώθηκαν δύο γκολ, είχε δοκάρι και κατάφερε στο τέλος να φθάσει στην ισοφάριση. Η εικόνα της μου έδειξε πως σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Το παιχνίδι στην Αλμερία προσφέρεται ακόμα και για να φτάσει στη νίκη, το Χ2 στο 1.50 προσφέρει ασφάλεια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Αϊντχόφεν: 1 (απόδοση 1.60), 20:00
  • Αλμερία - Ζιρόνα: Χ2 (απόδοση 1.50), 20:00
  • Φούλαμ - Άστον Βίλα: Χ2 (απόδοση 1.45), 21:30

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ