BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Bet builders από Premier League στο 5.00+

Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Παιχνίδι με δύο δυνατά bet builders από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι δύο αναμετρήσεις από την Premier League αναφορικά με το μενού της Πέμπτης, αρχή θα κάνουμε με το Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ. Δύο συνεχόμενες ισοπαλίες μετρούν τα “σφυριά”, τα οποία τρέχουν γενικότερα ένα εξαιρετικό 6-3-1 και συνεχίζουν σε τροχιά Ευρώπης. Σχετικά άνετη η Μπόρνμουθ στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, τρέχει κι εκείνη ένα άκρως θετικό 6-1-3, με τις μοναδικές ήττες να έρχονται από Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Αμφίρροπο όσον αφορά το σημείο, η Μπόρνμουθ είναι άκρως επικίνδυνη στις εξόδους της (4-1-5), έχοντας σκοράρει στις εννιά από τις δέκα. Κλειδί το στατιστικό αυτό, οι φιλοξενούμενοι μετρούν παράλληλα εννιά Over 2,5 στις δέκα εξόδους τους και μπορούν να παρασύρουν τη Γουέστ Χαμ σε ανοιχτό παιχνίδι. Σημαντική εξέλιξη για τους γηπεδούχους η επιστροφή του φορμαρισμένου Κούντους από το Κόπα Άφρικα. Στο 1,85 το G/G & Over 2,5.

Μπορούμε να ψάξουμε και το γκολ/ασίστ του Γουόρντ-Πράους. Ο 29χρονος μαέστρος-χαφ μετρά τέσσερα γκολ και έξι ασίστ σε 20 εμφανίσεις, ενώ αποτελεί τον εκτελεστή των πέναλτι της ομάδας. Στο 2,10 το να σκοράρει ή να δώσει ασίστ.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έχουν κατά μέσο όρο πάνω από δέκα κόρνερ στα παιχνίδια τους συνολικά, επομένως μπορούμε να τσιμπήσουμε το bet builder μας λίγο παραπάνω με το Over 10 κόρνερ και να το φέρουμε στο 5,00.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς το Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εντελώς κομμένο στη μέση το σετ και δικαίως, η Γουλβς τρέχει από τις αρχές του Δεκεμβρίου ένα σούπερ 4-2-1 και στο ίδιο διάστημα μονάχα η Λίβερπουλ έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Την ίδια στιγμή, τρέχει ένα 5-3-0 στην έδρα της, με νίκες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Τσέλσι, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως έχει βρει σκορ σε όλους τους αγώνες της στο Μολινό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Γνωστή η ιστορία με τη Γιουνάιτεντ, η οποία δεν γίνεται να στηριχθεί εύκολα πια με βάση την αστάθειά της. Μακριά η 4άδα (-11), το σύνολο του Τεν Χαχ ψάχνει αντίδραση, όμως περισσότερο για κόντρα ενδείκνυται στην παρούσα φάση. Μια χαρά ο άσος στο 2,60.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στην κίτρινη κάρτα του Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος χαφ δεν πραγματοποιεί και την καλύτερή του σεζόν και δείχνει νευρικός, καθώς έχει παραχωρήσει συνολικά 27 φάουλ και έχει μαζέψει εφτά κίτρινες κάρτες. Ζόρικο δείχνει το ματς για τη Γιουνάιτεντ, δεν αποκλείεται να... κιτρινιστεί κι εδώ. Στο 9,00 παίζουν οι δύο αυτές επιλογές συνδυασμένες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Μπόρνμουθ: Goal/Goal & Over 2,5 & Γουόρντ-Πράους να σκοράρει ή να δώσει ασίστ & Over 10 κόρνερ (απόδοση 5.00), 21:30
  • Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Μπρούνο Φερνάντες κίτρινη κάρτα (απόδοση 9.00), 22:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ