ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Άσος για Γουέμπλεϊ

Ο Νιλ Κρίτσλι
Ο Νιλ Κρίτσλι © 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το League Trophy είναι ένας ιδιαίτερα αμφιλεγόμενος θεσμός κυπέλλου στην Αγγλία στον οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της League 1 και της League 2, συν κάποιες ομάδες U21 της Premier.

Το πρόβλημα με το League Trophy είναι ότι ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των χορηγών και τα έσοδα που φέρνει στις ομάδες είναι ελάχιστα. Έτσι, με δεδομένο ότι το αγγλικό πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο, όλες οι ομάδες, στα πρώτα του στάδια, ειδικά στην πρώτη του φάση, η οποία διεξάγεται υπό μορφή ομίλων, τον αντιμετωπίζουν με απόλυτη αδιαφορία και οι προπονητές τον χρησιμοποιούν κυριολεκτικά σαν επίσημα φιλικά, με πολλούς νεαρούς ή παίκτες που χρειάζονται χρόνο συμμετοχής να έχουν τον πρώτο λόγο.

Όλα αυτά όμως μέχρι να σοβαρέψει η κατάσταση. Γιατί, όσο αμφιλεγόμενο κι αν είναι το League Trophy, δεν παύει να είναι ένας θεσμός ο οποίος δίνει την ευκαιρία σε μικρές ομάδες να παίξουν στον τελικό του Γουέμπλεϊ, κάτι βέβαια που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μέσω των “κανονικών” αγγλικών κυπέλλων, του FA Cup και του League Cup.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Και πλέον η κατάσταση έχει σοβαρέψει, καθώς το φετινό League Trophy έφτασε στα ημιτελικά. Μπλάκπουλ – Πίτερμπρο σήμερα Τρίτη και Μπράντφορντ – Γουίκομ αύριο Τετάρτη είναι οι δύο ημιτελικοί, με τις ομάδες που θα προκριθούν να κερδίζουν τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ στις 7 Απριλίου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μπλάκπουλ και Πίτερμπρο είναι αμφότερες ομάδες της League 1 οι οποίες δίνουν μάχη για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ: 5η η Πίτερμπρο με 56 βαθμούς, 8η η Μπλάκπουλ με 50. Με λίγα λόγια ο ημιτελικός είναι ένα πραγματικά αμφίρροπο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες λίγο πολύ ίδιων κυβικών και δυναμικότητας. Και υπό κανονικές συνθήκες τα σετ αποδόσεων, που θέλουν απλώς ελαφρύ φαβορί την έδρα, θα κρίνονταν απόλυτα λογικά και κατά συνέπεια αντιστοιχηματικά.

Τη στοιχηματική πάσα όμως μας τη δίνει η φόρμα της Πίτερμπρο. Η οποία βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, στη χειρότερη φόρμα της στη σεζόν. Πέντε ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Πίτερμπρο και με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όπου η άμυνά της κυριολεκτικά έχει χάσει την μπάλα: 2-3 από τη Γουίγκαν, 2-1 από την Έξετερ, 5-2 από τη Γουίκομ και, μόλις το περασμένο Σάββατο, 1-2 και από τη σημερινή της αντίπαλο, την Μπλάκπουλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκπουλ – Πίτερμπρο: 1 (απόδοση 2.45), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ