BIG GAMES BET

Προγνωστικά Αγγλία: Ασιατικό χάντικαπ και φαβορί από την Premier League

Ο Ντόμινικ Σολάνκε
Ο Ντόμινικ Σολάνκε 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Δυο ματς μας κάνουν παρέα από την Premier League σε αυτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πολύ ενδιαφέρον και αρκετά πιο δύσκολο από όσο ίσως δείχνει, είναι το Τότεναμ – Μπόρνμουθ.

Η Τότεναμ έρχεται από το βαρύ 4-2 στο Μπράιτον την Πέμπτη, σε ένα ματς που έχανε 4-0 στο 75’. Αήττητη στα πρώτα 10, πέντε ήττες στα επόμενα εννέα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Συνολικά με έχει δεχτεί 19 γκολ στα 9 τελευταία, ενώ από τις αρχές Νοέμβρη καταγράφει το υψηλότερο xGA, 21.4. Επιπλέον, πάει στο σημερινό έχοντας 48 ώρες λιγότερη ξεκούραση, μη έχοντας στη διάθεση της το βασικό δίδυμο των στόπερ της, αλλά και τον εξαιρετικό φέτος Κουλουσέβσκι που μάζεψε κάρτες. 5 γκολ και δυο ασίστ μετράει φέτος ο Σουηδός.

Καρέ νικών και συνολικά ένα σερί 6-1-0 για την Μπόρνμουθ, οι 19 πόντοι από τα 7 τελευταία, είναι η καλύτερη συγκομιδή σε αυτό το βάθος αγώνων στην κατηγορία. Το διπλό άνοιξε στο 4,75 και ήταν αναμενόμενο πως θα γνωρίσει σορτάρισμα, πλέον παίζει στο 3,90. Αξίζει το ρίσκο η κόντρα των Λονδρέζων, Στο 1,85 το ασιατικό χάντικαπ +0.75 στο διπλό, με λίγα λόγια σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Μπόρνμουθ κερδίζουμε, σε περίπτωση ήττας της με ένα γκολ παίρνουμε πίσω το μισό ποντάρισμα μας.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Το Φούλαμ – Άρσεναλ είναι λονδρέζικο ντέρμπι, με την Άρσεναλ να έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στη συμπολίτισσα της. Σερί 8-3-0, κέρδισε και τα 5 τελευταία εκτός, σκοράροντας 3+ γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Πληγωμένη η ομάδα του Αρτέτα, ηττημένη 0-2 στο άλλο λονδρέζικο ντέρμπι από τη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς που είχε συνολικά 30 προσπάθειες, ενώ τα xGoals ήταν 2,79-1,60.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φούλαμ μετράει τρεις διαδοχικές ήττες όπου μάλιστα δεν βρήκε και γκολ, σίγουρα σε κακό φεγγάρι, με 21 πόντους, 10 λιγότερους από την περσινή αντίστοιχη αγωνιστική. Αναμφίβολα η Άρσεναλ θα πάει πολύ πιο τσιτωμένη σήμερα, αφού συν τοις άλλοις θα ψάξει να περάσει ξανά στην κορυφή, από τη στιγμή που η Λίβερπουλ παίζει αύριο. Το διπλό σωστό φαβορί στο 1,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Μπόρνμουθ : 2 +0.75 ΑΗ (απόδοση 1.85), 16:00
  • Φούλαμ – Άρσεναλ 2 (απόδοση 1.60), 16:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ