TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Άρσεναλ με στατιστική για πρωτάθλημα

Arsenal's Declan Rice, center, celebrates with teammates after scoring his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at the Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Monday, March 4, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenal's Declan Rice, center, celebrates with teammates after scoring his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal at the Bramall Lane stadium in Sheffield, England, Monday, March 4, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο δυνατά στοιχήματα στο 2.20 και στο 3.00 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας η Άρσεναλ, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει +5 γκολ σε 3 σερί εκτός έδρας ματς! Δεν είναι απλό επίτευγμα, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς του Αρτέτα και των ποδοσφαιριστών του, αυτά τα νούμερα έρχονται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Έχει σκοράρει 26 γκολ στην τελευταία εξάδα αγώνων, είναι απίστευτα παραγωγική και αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να την επαναφέρει μέχρι και στην κορυφή αν το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι τελειώσει ισόπαλο. Η αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ είναι ένα ακόμη τεστ στο οποίο οι "κανονιέρηδες" μπαίνουν με τον αέρα του μεγάλου φαβορί. Από όποια οπτική και να το δει κανείς, σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγει, οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους για να πάρουν κάτι στο Λονδίνο.

Έχει ευκαιρία η Ντόρτμουντ

Το να ασχοληθεί κανείς στοιχηματικά με την Ντόρτμουντ είναι σαν να παίζει ρουλέτα. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, δεν μπορείς να της έχεις εμπιστοσύνη. Σήμερα -κόντρα στα παραπάνω στοιχεία- εκτιμώ πως υπάρχει μια ιδέα πάνω στην οποία μπορούμε να επενδύσουμε και να ψάξουμε το διπλό της ομάδας του Τέρζιτς μέσα στη Βρέμη και εξηγώ. Η Ντόρτμουντ στα εκτός έδρας ματς παρουσιάζεται πιο μαζεμένη, πιο σοβαρή, έχει 7 ματς (3 νίκες, 4 ισοπαλίες) να χάσει μακριά από το Βεστφάλεν και αν θέλει να διατηρήσει έστω και οριακά το πάνω χέρι για την 4η θέση σε σχέση με την Λειψία, θα πρέπει σήμερα να πάρει ένα ακόμη τρίποντο μακριά από το σπίτι της. Θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και η επιστροφή του Μάλεν (10 γκολ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν κοντράρεται η Άρσεναλ αυτή την περίοδο, σκοράρει με τρομερή συνέπεια, παίζει σε υψηλούς ρυθμούς. Η Μπρέντφορντ δεν μπορεί να την σταματήσει φυσιολογικά, θα χρειαστεί μπόλικη τύχη. Από την άλλη ο άσος σε τιμές λίγο πάνω από 1.20 δεν έχει αξία, θα ποντάρω στην δυνατή εκκίνηση των δύο ομάδων και στο over 1.5 ημίχρονο το οποίο πληρώνει 2.20.

Εξηγήσαμε τη λογική του πονταρίσματος στο «διπλό» της Ντόρτμουντ, αν θέλει κάποιος να ρισκάρει ακόμη περισσότερο για υψηλότερη απόδοση, μπορεί να ζητήσει και ένα γκολ από την Βέρντερ, έχει καλές πιθανότητες, μιλάμε για μια ομάδα που βρίσκει δίχτυα σταθερά εδώ και 11 αγωνιστικές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ - Μπρέντφορντ: Over 1.5 ημίχρονο (απόδοση 2.20), 19:30
  • Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ