ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Αγγλία: Αγγλική τετράδα με απόδοση 13.50

Middlesbrough's head coach Michael Carrick gestures during the English League Cup semi final second leg soccer match between Chelsea and Middlesbrough at the Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Kin Cheung)
Middlesbrough's head coach Michael Carrick gestures during the English League Cup semi final second leg soccer match between Chelsea and Middlesbrough at the Stamford Bridge stadium in London, England, Tuesday, Jan. 23, 2024. (AP Photo/Kin Cheung) © 2024 KIN CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Μια τριάδα αγώνων σήμερα στην Premier League αφού έχουμε και τα προημιτελικά του FA Cup.

Το πιο ενδιαφέρον είναι το λονδρέζικο ντέρμπι Φούλαμ – Τότεναμ. Από μεγάλο διπλό η Τότεναμ (το 4-0 με την Άστον Βίλα) που της έδωσε και ψυχολογικό πουσάρισμα στο μπρα ντε φερ της 4ης θέσης αφού έχει και ματς λιγότερο. Επιθετικά στη μέρα της δεν κόβεται καθόλου εύκολα, είναι χαρακτηριστικό πως καταγράφει 2.2 γκολ ενεργητικό μέσο όρο ανά παιχνίδι, ιστορικά ο 2ος καλύτερος της. Σύμμαχος για την ομάδα του Ποστέκογλου και η παράδοση. 14-1-1 το τρέχον ρεκόρ της με τη Φούλαμ, παράλληλα κέρδισε και τα 7 τελευταία εκτός. Φαβορί του 2,05 το διπλό.

Κομβικό για τη μάχη της παραμονής το Λούτον – Νότιγχαμ. Ματς που το θέλουν σαν… τρελές και οι δύο, όμως η αγωνιστική επιβάρυνση της Λούτον που είχε μεσοβδόμαδο, εξισορροπείται από το κακό εκτός έδρας πρόσωπο της Νότιγχαμ. Δυο νίκες στα 24 πιο πρόσφατα μακριά από το Σίτι Γκράουντ μαζί και ένα 1-11-6 τρέχον ρεκόρ κόντρα σε νεοφώτιστες. Η Λούτον σκόραρε και στα 16 τελευταία παιχνίδια της, όμως έχει κρατήσει μόνο δυο φορές πίσω το μηδέν στη σεζόν. Με τις άμυνες που έχουν αλλά και με το στιλ που παίζει η Λούτον, έχει ενδιαφέρον το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.90.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Περνώντας στην Championship, αρχικά μένουμε στο Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σίτι. Η Γουέστ Μπρομ θεμελιώνει όλο και περισσότερο τη θέση της στα playoffs, εκτός από έμπειρη και ποιοτική, είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται εξαιρετικά τον παράγοντα έδρα (12-3-3 ρεκόρ) και ειδικά σε τέτοιου διαμετρήματος αγώνες. Η Μπρίστολ Σίτι κινείται σε αδιάφορα νερά και με χλωμή φόρμα τον τελευταίο μήνα, 1-0-4. Ο άσος φαβορί στο 1,85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος υπάρχει και το Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν. Φάνταζε να σβήνει η υπόθεση playoffs για τη Μίντλεσμπρο, παρ’ όλα αυτά, οι τρεις σερί νίκες της κάνουν διαφορά σε ένα τόσο στενάχωρο βαθμολογικό τοπίο. Την ίδια ώρα επανήλθε η αυτοπεποίθηση, βασικό δεδομένο. Η Μπλάκμπερν είναι σε μια προβληματική φάση αφού έχει μπει σε μπελάδες, ενώ και σαν φόρμα μόνο φόβητρο δεν είναι με τη μία νίκη που μετράει στα 15 τελευταία (1-7-7). Ασος φαβορί στο 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λούτον - Νότιγχαμ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Γουέστ Μπρομ – Μπρίστολ Σίτι : 1 (απόδοση 1.85), 17:00
  • Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν: 1 (απόδοση 1.90), 17:00
  • Φούλαμ - Τότεναμ: 2 (απόδοση 2.05), 19:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ