ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Αγγλία: 13 διεθνείς είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μουντιάλ

Ο Έρικ τεν Χαχ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον
Ο Έρικ τεν Χαχ στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι, για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ.

Με τρεις ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε ο τέταρτος γύρος στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ και πρώτο φαβορί για άνοδο, Μπέρνλι (22:00 Action24, Live από το SPORT24).

Η Μπέρνλι υποβιβάστηκε πέρυσι από την Premier League, όμως όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει άμεσα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ επανήλθε δυναμικά στη δράση, κερδίζοντας με 3-0 την ΚΠΡ στο Λονδίνο και με 3-1 εντός έδρας τη Μίντλεσμπρο. Συμπλήρωσε έτσι επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Μοναδική απώλεια, η ήττα από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που είναι το έτερο μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο.

Στη Γιουνάιτεντ σημειώθηκαν καταιγιστικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, με το σύλλογο να "τελειώνει" τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τεν Χαχ και διοίκηση έβαλαν πάνω απ' όλα την ηρεμία της ομάδας και η απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήταν μονόδρομος.

Πλέον, μένει να φανεί τι θα γίνει και σε διοικητικό επίπεδο, αφού ο κόσμος των "κόκκινων διαβόλων" είναι εμφανές ότι επιθυμεί μία αλλαγή σελίδας, με την οικογένεια Γκλέιζερ να πουλάει τις μετοχές της.

Αγωνιστικά, ο Τεν Χαχ συμμάζεψε την κατάσταση και η Γιουνάιτεντ εμφάνισε σημάδια προόδου, κάτι που μαρτυράει και η βαθμολογία. Μπορεί η Γιουνάιτεντ να είναι πέμπτη, όμως απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τετράδα και είναι στο -4 από την τρίτη Νιούκαστλ, έχοντας μάλιστα ματς λιγότερο.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο, το αποψινό ματς, προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά για την ετοιμότητά της, δεδομένου ότι είχε 13 διεθνείς παίκτες στο Μουντιάλ του Κατάρ! Πρόκειται για τους Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Μαλάσια, Βαράν, Νταλότ, Σο, Μπρούνο Φερνάντες, Ερικσεν, Φρεντ, Κασεμίρο, Πελίστρι, Ράσφορντ και Άντονι!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εξ αυτών, είναι δεδομένο πως θα απουσιάσουν οι Βαράν και Μαρτίνες, που έπαιξαν στον μεγάλο τελικό με Γαλλία και Αργεντινή αντίστοιχα. Ο Τεν Χαχ πάντως, αναμένεται να προστατεύσει τους περισσότερους, καθώς το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Νότιγχαμ, για την Premier League, στις 27/12 είναι πολύ πιο σημαντικό για τη Γιουνάιτεντ.

Με τον Ολλανδό τεχνικό λοιπόν, να παρατάσσει απόψε, κατά πάσα πιθανότητα, εναλλακτική σύνθεση, δημιουργούνται συνθήκες για κόντρα. Εξάλλου, η Γιουνάιτεντ στα δύο φιλικά προετοιμασίας, που έδωσε στην Ισπανία, ηττήθηκε από Κάδιθ και Μπέτις.

Για την Μπέρνλι στον αντίποδα, το ματς στο Ολντ Τράφορντ είναι μία ιδανική ευκαιρία για να "φωνάξει" δυνατά πως είναι ομάδα επίπεδου Premier League, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το έξτρα κίνητρο του Βέλγου τεχνικού των Clarets, Βινσεντ Κομπανί, που ως πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, σίγουρα θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα μία κόντρα με το αντίπαλο δέος της πόλης. Αξίζει το ρίσκο στη διπλή ευκαιρία, σε αποδόσεις κοντά στον τριπλασιασμό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι το διπλό από τιμές στο 7.00-7.50 εμφανίζει πτωτικές τάσεις και προσφέρεται στο 6.50 πλέον κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι: Χ2 (απόδοση 2.85), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ