TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τίμιο διπλό από το Λιγκ Καπ

Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντένις κόντρα στην Αστον Βίλα σε αγώνα της Premier League
Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντένις κόντρα στην Αστον Βίλα σε αγώνα της Premier League © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μετά το Μουντιάλ και τα πανηγύρια των Αργεντίνων, επανερχόμαστε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς. Χριστούγεννα βέβαια μπροστά μας και το μεγάλο βάρος, ως συνήθως, θα τον σηκώσουν οι Άγγλοι με το εορταστικό τους πρόγραμμα, που άρχισε αυτή την εβδομάδα με τη φάση των 16 του Λιγκ Καπ.

Τρία ζευγάρια σήμερα στο πρόγραμμα, το Τσάρλτον – Μπράιτον, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι και το Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ. Κι αυτό που βγάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το τελευταίο (21:45 Live από το SPORT24).

Η Νότιγχαμ, όπως όλες οι ομάδες της Premier League, έρχεται από έναν μήνα απραξίας λόγω του Μουντιάλ. Για τη Νότιγχαμ πάντως των 23 (!) καλοκαιρινών μεταγραφών, που πολλές μάλιστα ολοκληρώθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού, ο μήνας της διακοπής μάλλον της χρειαζόταν και το πιθανότερο είναι να εμφανιστεί καλύτερη από ό,τι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η Νότιγχαμ είχε "μόνο" 5 μουντιαλικούς, κι αυτοί δεν πήγαν πολύ μακριά (ένας Ελβετός, ένας Σενεγαλέζος και τρεις Ουαλοί), οπότε ο Στιβ Κούπερ, που είναι ένας προπονητής που έτσι κι αλλιώς δουλεύει τις ομάδες του και τις βελτιώνει στην πορεία του χρόνου, είχε επιτέλους για πρώτη φορά στη διάθεσή του χρόνο να ομογενοποιήσει το σύνολο.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Η Μπλάκμπερν, από την άλλη, κάνει πολύ καλή σεζόν στην Championship και διεκδικεί υπέρβαση, καθώς είναι μέσα στη μάχη των πλέι οφ (3η στη βαθμολογία). Όμως δεν έχει μεγάλο ρόστερ και πολλές λύσεις και ο προπονητής της, ο Γιον Νταλ Τόμασον, στον προηγούμενο γύρο άλλαξε όλη την 11άδα. Του έκατσε βέβαια τότε, καθώς απέκλεισε τη Γουέστ Χαμ στα πέναλτι, όμως μάλλον όντως του έκατσε, εκμεταλλευόμενος και το ότι για την (Ευρωπαία) Γουέστ Χαμ το Λιγκ Καπ δεν ήταν φέτος προτεραιότητα.

Η Νότιγχαμ θα έχει 5.500 κόσμο σήμερα το βράδυ στο Ίγουντ Παρκ, η διοίκηση του Μαρινάκη είναι πολύ φιλόδοξη (ο ίδιος ο Μαρινάκης το καλοκαίρι είχε δηλώσει στο αγγλικό SkySports ότι ο στόχος μας δεν είναι απλά να μείνουμε στην Premier αλλά στην πορεία να διεκδικήσουμε τίτλους) και το διπλό σε αποδόσεις γύρω στο 2.20-2.30 μια χαρά επιλογή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπλάκμπερν – Νότιγχαμ: 2 (απόδοση 2.30) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ