TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Ποντάρισμα σε τρεις που καίγονται για να διορθώσουν τη θέση τους

Ο Τζέιμι Βάρντι με τη φανέλα της Λέστερ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 23 Μαΐου 2021
Ο Τζέιμι Βάρντι με τη φανέλα της Λέστερ σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Τότεναμ | 23 Μαΐου 2021 Ⓒ 2021 MIKE EGERTON/POOL VIA AP IMAGES

Σε τρεις επιλογές καταλήγει ο Τσάρλυ από το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης.

Η Λέστερ ήταν φυσικό να ξεκολλήσει από την 13η θέση που βρισκόταν πριν το παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια η δουλειά του Ρότζερς την έφεραν μία ανάσα από την έξοδο στο Champions League. Αναμφισβήτητα είναι ομάδα που θα διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σε ένα βαθμό βοήθησε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έλυσε το θέμα της με τον επόμενο προπονητή και έγινε κατανοητό πως φέτος ο Ρότζερς δεν το κουνάει.

Με καλή πρόσφατη παράδοση

Μετά το 4-2 επί της Γουότφορντ πηγαίνει στην έδρα της Σαουθάμπτον (21:30 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24) σε μία εποχή που ψάχνει τη βαθμολογική διόρθωση της. Τρία διπλά, ανάμεσα σε αυτά και το 0-9, μετρά στην έδρα της Σαουθάμπτον η Λέστερ και 1 ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια. Βάρντι και Μάντισον πήραν τα πάνω τους, στο παιχνίδι με την Γουότφορντ, 2 γκολ ο πρώτος, 1 γκολ και 1 ασίστ ο δεύτερος. Το Χ2 στο 1.60 στον μέσο όρο των εταιριών.

Σε αγωνιστική άνοδο η Σεντ Ετιέν

Το φετινό Σαμπιονά είναι πολύ ιδιαίτερο. Οι διαφορές είναι μικρές και δεν υπάρχει καμία ομάδα που να μπορείς με ασφάλεια να πεις πως θα χάσει την κατηγορία. Στις τελευταίες θέσεις και σε κίνδυνο να χάσουν την κατηγορία βρίσκονται δύο μεγάλα μεγέθη, η Σεντ Ετιέν και η Μπορντό. Οι στεφανουά βρίσκονται στην τελευταία θέση με 12 βαθμούς και έχουν ανάγκη να εκμεταλλευτούν, την αγωνιστική άνοδο που παρουσιάζουν το τελευταίο διάστημα. Έτρεχαν ένα αήττητο σερί με 2 ισοπαλίες και 2 νίκες μέχρι την περασμένη Κυριακή που υποδέχτηκαν την Παρί. Σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλού ανταγωνισμού με την Παρί να έχει όλα της τα όπλα στο γήπεδο φάνηκε η αγωνιστική άνοδος της Σεντ Ετιέν. Προηγήθηκε στο 22ο λεπτό και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 44ο λεπτό που για σκληρό φάουλ αποβλήθηκε ο Κολοτζέτζακ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με δέκα άντεξε να κρατήσει τα αστέρια της Παρί μέχρι το 78ο λεπτό. Βγάζει πρόοδο και έχει ανάγκη για αποτελέσματα η Σεντ Ετιέν. Η Μπρεστ για το μέγεθος της έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και ήταν δεδομένο πως ο Ζακαριάν θα την βρει την άκρη. Έχει πετύχει 4 σερί νίκες και έχει ανέβει στην 12η θέση κάπου θα έρθει και η ισορροπία. Η ομάδα του Πιέλ έχει ανάγκη το αποτέλεσμα και από το ξεκίνημα της σεζόν είναι με διαφορά στην καλύτερη της, αγωνιστική φάση. Το Χ2 εμφανίζεται στο όριο του 1.90.

Στη μάχη για την πρώτη τριάδα

Μεγάλο διπλό στη μάχη για την πρώτη τριάδα πέτυχε η Λιόν στη δύσκολη έδρα της Μονπελιέ. Χρειάστηκε και την τύχη μαζί της και την καλή ημέρα του Λόπεζ, όμως ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Στο Σαμπιονά γίνεται πραγματικά σφαγή για την 2η και την 3η θέση. Η Λιόν βρίσκεται στην 7η θέση, 6 βαθμούς κάτω από την δεύτερη Ρεν, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο, 4 από τη Νις με ένα παιχνίδι λιγότερο και 4 από την Μαρσέιγ, με τα ίδια παιχνίδια, καθώς χρωστάνε και οι δύο το μεταξύ τους.

Η Ρεμς μετά από 7 παιχνίδια χωρίς νίκη κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση της Κλερμόν χάρη σε ένα μακρινό σουτ του μπακ Κόναν στις καθυστερήσεις. Είναι η ομάδα που παράγει λιγότερο από οποιαδήποτε στο πρωτάθλημα, με μόλις 0,9 xG το παιχνίδι. Στο σημερινό παιχνίδι, στον πάγκο θα κάτσει ο δεύτερος βοηθός, Ζοάο Φονσέκα, καθώς ο Όσκαρ Γκαρσία και ο άμεσος συνεργάτης του, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Έχει την ποιότητα η Λιόν να ανοίξει την άμυνα της Ρεμς (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24). Ο άσος στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ - Σεντ Ετιέν: Χ2 (1.90), 20:00
  • Σαουθάμπτον - Λέστερ: Χ2 (1.60), 21:30
  • Λιόν - Ρεμς 1 (απόδοση 1.55), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ