ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Πιέζεται η απόδοση του Ολυμπιακού, γύρισε φαβορί το Σαν Αντόνιο

Ο Κέλντον Τζόνσον των Σπερς σε ματς της preseason κόντρα στους Πίστονς
Ο Κέλντον Τζόνσον © 2021 CARLOS OSORIO/ASSOCIATED PRESS

Από το μπασκετικό πρόγραμμα σε NBA και EuroLeague ξεχωρίζουν οι βασικές μεταβολές αποδόσεων.

(19:00) Ούνικς Καζάν - Μονακό: Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης για τη EuroLeague, παρατηρείται πτώση στην τιμή νίκης της Μονακό. Από το αρχικό 2.77 συγκεκριμένα πλέον προσφέρεται στο 2.20. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η επικράτηση της οικοδέσποινας να ανεβαίνει το ενδεχόμενο της απλής νίκης της. Από το 1.58 που άνοιξε πλέον εντοπίζεται στο 1.80.

(21:00) Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Μικρή πτώση και στη νίκη του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ρεάλ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague. Από το 2.13 που κυκλοφορούσε κατά μέσο όρο στην αγορά τις προηγούμενες ώρες, πλέον η επικράτηση των ερυθρολεύκων εντοπίζεται στο 2.02. Ελαφρώς ανεβαίνει το διπλό, από το 1.92 εντοπίζεται πλέον στο 1.94.

(03:30) Σαν Αντόνιο - Μαϊάμι: Φαβορί γύρισε το Σαν Αντόνιο στην αναμέτρηση με το Μαϊάμι για την preseason στο NBA. Από το 2.12 που προσφερόταν τις προηγούμενες ώρες η νίκη των Σπερς, αυτή την ώρα κυκλοφορεί στο 1.54, ήτοι πτώση 27%. Στο 2.90 κατά μέσο όρο πλέον η απλή νίκη των Χιτ, με τη νίκη τους τις προηγούμενες ώρες να κυκλοφορεί μέχρι το 1.60.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ