TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Πέντε σερί νίκες εκτός έδρας, 18 γκολ ενεργητικό και το διπλό της στο 2.40

Ο Σβεν Μίχελ με τη φανέλα της Πάντερμπορν σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Σβεν Μίχελ σε αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2021 FREDERIC SCHEIDEMANN-POOL PHOTO/ASSOCIATED PRESS

Η Πάντερμπορν μετράει πέντε διαδοχικές νίκες εκτός έδρας με 18 γκολ ενεργητικό και απειλεί τώρα το Αννόβερο.

Επιστροφή στη δράση των εγχώριων λιγκών μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες και το πρόγραμμα απόψε περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις στη Β’ Γερμανίας και το βαυαρικό ντέρμπι ανάμεσα στην Αουγκσμπουργκ και την Μπάγερν για την Bundesliga.

Από τη Β’ Γερμανίας, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι διεξάγεται στην HDI-Arena, εκεί όπου το Αννόβερο φιλοξενεί την Πάντερμπορν (19:30 Novasports 2 HD, Live από το SPORT24).

Αννόβερο - Πάντερμπορν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το Αννόβερο είναι από τα βαριά ονόματα της κατηγορίας, παρόλα αυτά πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν, βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και όλο αυτό ασφαλώς δημιουργεί έντονη πίεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχές τις εβδομάδες ο σύλλογος προσέλαβε ειδικό ψυχολόγο προκειμένου να ξεκινήσει συνεδρίες με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για να βρουν τι φταίει.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα δεν τραβάει. Αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο γκολ, έχοντας καλύτερη επίθεση μόνο από την ουραγό και νεοφώτιστη Ινγκολσταντ, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα δεν έκανε ούτε μία νίκη (0-3-3).

Μοιραία λοιπόν, έχει αρχίσει κουβέντα και γύρω από το μέλλον του τεχνικού Γιαν Τσίμερμαν. Το αποψινό παιχνίδι με την Πάντερμπορν θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο και δεν αποκλείεται σε περίπτωση νέας ήττας να υπάρξει αλλαγή προπονητή στο Αννόβερο.

Αννόβερο - Πάντερμπορν: Στοιχηματική Πρόταση

Στον αντίποδα, η Πάντερμπορν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Είναι η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας με πέντε διαδοχικές νίκες και 18 γκολ ενεργητικό. Για την ακρίβεια είναι αήττητη εκτός έδρας εννιά σερί ματς και έχει στις τάξεις της, τον κορυφαίο παίκτη αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, τον Σβεν Μίχελ.

Ο 31χρονος φορ έχει σημειώσει 12 γκολ στις πρώτες 13 αγωνιστικές και οχτώ στις τελευταίες επτά. Είναι εντυπωσιακό ότι στα πέντε προηγούμενα ματς εκτός έδρας με Βέρντερ, Ντινάμο, Αουε, Φορτούνα και Καρλσρούη βρήκε σε όλα δίχτυα!

Γενικά, η Πάντερμπορν αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, παίζει επιθετικά, βρίσκει πολύ εύκολα γκολ και υπενθυμίζω ότι έχει ήδη στείλει στο ταμείο ανεργίας έναν τεχνικό. Στις 19/9 είχε κερδίσει με 4-1 στο Αουε και αμέσως μετά η αντίπαλος απέλυσε τον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Δεν αποκλείεται απόψε να επαναληφθεί το σενάριο με θύμα αυτή τη φορά τον Τσίμερμαν.

Το διπλό όπως αναμενόταν δέχεται πιέσεις και από το 2,45-2,50 έχει υποχωρήσει στο 2,31 κατά μέσο όρο. Κατά περιπτώσεις πάντως εντοπίζεται ακόμη στο 2,40 και αξίζει να παιχθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αννόβερο - Πάντερμπορν: 2 (απόδοση 2.40), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ