ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Πέμπτο φαβορί για το Champions League 2022-23 η Ρεάλ σύμφωνα με τη στοιχηματική αγορά

Λούκα Μόντριτς, Καζεμίρο και Τόνι Κρόος στην απονομή του 14ου Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι
Λούκα Μόντριτς, Καζεμίρο και Τόνι Κρόος στην απονομή του 14ου Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική αγορά έχει κυκλοφορήσει ήδη τις πρώτες αποδόσεις για την κατάκτηση του Champions League της σεζόν 2022-23. Πέμπτο φαβορί οι Μερένγκες, οι αποδόσεις της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι. Πόσο προσφέρεται η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί οι πανηγυρισμοί στην Πλατεία Κυβέλης να μην έχουν κοπάσει ακόμα καλά καλά για την κατάκτηση του 14ου Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από τον νικηφόρο τελικό του Παρισιού κόντρα στη Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο η στοιχηματική αγορά έχει κοινοποιήσει ήδη τις πρώτες τιμές για τη νέα σεζόν.

Η στοιχηματική αγορά έχει κυκλοφορεί τις πρώτες αποδόσεις σχετικά με το ενδεχόμενο ποιος θα κατακτήσει το Άγιο Δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου της επόμενης σεζόν. Μπορεί οι Μερένγκες να είναι πρώτοι σε κατακτήσεις και οι μόνοι με διψήφιο αριθμό τροπαίων, αλλά στις πρώτες τιμές που δημοσιοποιήθηκαν στην αγορά δεν είναι καν στα τρία πρώτα φαβορί.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι τιμάται πέμπτο φαβορί, κατά μέσο όρο στο 11.00. Επικρατέστερη ομάδα για να φτάσει ως το φινάλε και να κατακτήσει το τρόπαιο της νέας σεζόν είναι αγγλική ομάδα, αλλά όχι η φετινή φιναλίστ Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα προσφέρεται κατά μέσο όρο στο 4.50.

Ακολουθεί η Λίβερπουλ, με τους Ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ να τιμώνται στο 6.00 κατά μέσο όρο στη στοιχηματική αγορά ώστε να φτάσουν στην πηγή και αυτή τη φορά να το σηκώσουν στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της 10ης Ιουνίου το 2023.

Παραδοσιακά ψηλά στη συγκεκριμένη αγορά είναι η Μπάγερν Μονάχου. Η βαυαρική ομάδα εντοπίζεται τρίτο φαβορί και προσφέρεται στο 7.00 κατά μέσο όρο στην αγορά. Από κοντά και η Παρί Σεν Ζερμέν των Μέσι - Εμπαμπέ - Νεϊμάρ. Η γαλλική ομάδα κυκλοφορεί μεταξύ 6.50 - 9.00.

Τέλος σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα βαριά χαρτιά, η Τσέλσι που το κατέκτησε πέρσι εντοπίζεται στο 12,5 κατά μέσο όρο, ενώ η Μπαρτσελόνα του Τσάβι που θα ψάξει μια καλύτερη σεζόν από την περσινή δεδομένα, προσφέρεται στο 15.00.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ