BETMARKET TIPS

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Bet Builder σε απόδοση 8.25

PSG's Ousmane Dembele celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Barcelona and Paris Saint-Germain at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, April 16, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Ο Ουσμάν Ντεμπελέ με τη φανέλα της Παρί @ 2024 EMILIO MORENATTI / AP IMAGES

Bet Builder για τη μεγάλη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ντόρτμουντ, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Την περασμένη Τετάρτη, η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκανε μισό βήμα για την πρόκριση. Σε ένα υπέροχο παιχνίδι, οι Βετσφαλοί επικράτησαν της Παρί Σεν Ζερμέν με 1-0, αφήνοντας τα πάντα ρευστά ενόψει της αποψινής (22:00) ρεβάνς του ημιτελικού του UEFA Champions League, που θα γίνει στη Γαλλία.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το γκολ για τους Γερμανούς ήρθε όταν ο Νίκλας Φύλκρουγκ υποδέχθηκε την εξαιρετική μπαλιά του Σλότερμπεκ με καταπληκτικό τρόπο, βρέθηκε απέναντι από τον Ντοναρούμα και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Λίγο αργότερα ο Ζάμπιτσερ είδε τον Ντοναρούμα να του λέει όχι ξανά. Εν τέλει, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Ντόρτμουντ να έχει το προβάδισμα, με το 1-0 να μέχρι τέλους.

Για το Bet Builder θα επιλέξουμε

Αρχικά θα πάμε με τα γκολ και συγκεκριμένα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.53, μιας και στα τελευταία πέντε από τα έξι παιχνίδια της Παρί μπήκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Θα κρατήσουμε το Over 1.5 της Παρί στο 1ο ημίχρονο στο 3.45, καθώς υπήρξε γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε κάθε έναν από τους τελευταίους 8 συνεχόμενους αγώνες της. Και τέλος, θα κρατήσουμε να σκοράρει ο Ντεμπελέ σε απόδοση 3.50, μιας και ο Γάλλος είναι καθοριστικός σε τέτοια παιχνίδια.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • Συνολικά Γκολ: Over 2.5 (1.53)
  • Γκολ Παρί 1ο Ημίχρονο: Over 1,5 (3.45)
  • Να σκοράρει: Ντεμπελέ (3.50)
  • Απόδοση Bet Builder: 8.25

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ