BIG GAMES BET

Παρί - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση για το μεγάλο ματς

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί σε φιλικό κόντα στην Γκάμπα Οσάκα | 25 Ιουλίου 2022 @2022 HIRO KOMAE/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το μεγάλο ματς της βραδιάς στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League είναι αδιαμφισβήτητα του Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους, έστω κι αν οι αποδόσεις δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στους πρωταθλητές Γαλλίας, με τον άσο να μην ξεπερνάει πλέον το 1.30 (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Champions League: Σημαντική διαφορά φόρμας

Η Παρί κάθε χρόνο ξεκινάει με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Μπορεί να μην έχει τη βαριά φανέλα άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, κάτι που της κοστίζει στα νοκ άουτ παιχνίδια, όμως με το ρόστερ που διαθέτει συγκαταλέγεται πάντα μέσα στα πρώτα φαβορί.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με ρεκόρ 6-1-0 στα πρώτα επτά επίσημα ματς και γκολ 28-4. Μοναδική γκέλα στο 1-1 με τη Μονακό, σε ένα παιχνίδι πάντως, που οι Παριζιάνοι σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες για να το καθαρίσουν.

Το Σάββατο, με τον Νεϊμάρ και τον Σέρχιο Ράμος στον πάγκο, η Παρί δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει με 3-0 στο Μποζουάρ την αντίπαλο του Ολυμπιακού, στο Europa League, Ναντ. Άλλα δύο γκολ έβαλε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έφτασε ήδη τα επτά στο γαλλικό πρωτάθλημα και... ακονίζει τα νύχια του για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο. Επτά γκολ έχει και ο Νεϊμάρ, ενώ ο έτερος σταρ της μαγικής τριάδας της Παρί, ο Λίο Μέσι, μετράει ήδη τρία γκολ και έξι ασίστ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η κατάσταση στη Γιουβέντους δεν είναι το ίδιο θετική. Παρότι η “μεγάλη κυρία” έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις, αποκτώντας παίκτες όπως ο Βλάχοβιτς (τον Ιανουάριο), ο Μίλικ, ο Πογκμπά, ο Ντι Μαρία και Κόστιτς, η εικόνα της στο γήπεδο δεν βελτιώνεται.

Η Γιούβε ουσιαστικά διανύει μία κρίση ταυτότητας και ο Μάσιμο Αλέγκρι καλείται με τα υλικά που έχει να την ξανακάνει ανταγωνιστική στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι αποκλείστηκε στους “16” του Champions League από τη Βιγιαρεάλ, για τρίτη διαδοχική σεζόν. Είχαν προηγηθεί οι αποκλεισμοί από την Πόρτο το 2021 και από τη Λιόν το 2020.

Τα δείγματα είναι ανησυχητικά και εντός συνόρων, όπου πέρυσι τερμάτισε μόλις τρίτη και φέτος έχει ήδη τρεις απώλειες βαθμών σε πέντε αγωνιστικές (2-3-0). Το Σάββατο, στο Αρτέμιο Φράνκι έμεινε στο 1-1, χωρίς να κάνει ούτε μία τελική στο β' μέρος και με τον γκολκίπερ Περίν να πιάνει πέναλτι στο 44'.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Με βάση τη φόρμα και το μομέντουμ των δύο ομάδων είναι πολύ δύσκολο να κοντράρεις τον άσο, έστω κι αν το αουτσάιντερ είναι η Γιουβέντους. Άλλωστε, η Παρί απόψε κατεβαίνει πλήρης, ενώ η Γιούβε έχει εκτός τον Ντι Μαρία και σταθερά τους Πογκμπά, Κιέζα και Σέσνι.

Στοιχηματικά λοιπόν για να δώσεις νόημα στον χαμηλό άσο, πρέπει ουσιαστικά να μαντέψεις ποιος από την αγία τριάδα της Παρί θα βρει δίχτυα. Ο Νεϊμάρ έχει σκοράρει στα έξι από τα επτά επίσημα φετινά ματς. Δεν το έκανε μόνο στο τελευταίο με τη Ναντ, όπου μπήκε αλλαγή στο 63'. Σε τιμές οριακά πάνω από το 2.00 να κερδίσει η Παρί και να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ ο Βραζιλιάνος άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Γιουβέντους: 1 & Νεϊμάρ Anytime (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ