TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η... μπόμπα και μία τριάδα στο 2.50

Οπαδός της Σέλτικ πανηγυρίζει
Οπαδός της Σέλτικ πανηγυρίζει © 2016 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League ξεκινάει και το Match Money επιλέγει τέσσερα σημεία από την πρώτη αγωνιστική των ομίλων.

Πρώτη αγωνιστική των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αυτή την εβδομάδα και η αυλαία ανοίγει σήμερα με οχτώ ματς Champions League.

Το χαρακτηριστικό της ημέρας είναι ότι από αυτά τα οχτώ παιχνίδια του Champions League τα εφτά έχουν καυτό φαβορί κάτω του 1.60. Μόνο η Μίλαν στο Ζάλτσμπουργκ δίνεται σε τιμές γύρω στο 2.00, κι από κει και πέρα έχουμε Ρεάλ στο 1.60 στη Σκωτία με τη Σέλτικ, Τσέλσι στο 1.50 στην Κροατία με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σίτι στο 1.35 στη Σεβίλλη, Παρί στο 1.35 με τη Γιουβέντους, Ντόρτμουντ επίσης στο 1.35 με την Κοπεγχάγη, Μπενφίκα στο 1.25 με τη Μακάμπι Χάιφα και Λειψία στο 1.20-1.25 με τη Σαχτάρ.

Σε τέτοιες μέρες, το πώς κινείται ο κάθε παίκτης του στοιχήματος εξαρτάται από το στιλ του και την προσωπικότητά του. Αν είσαι φαβοράκιας, προσπαθείς να αποφύγεις την μπανανόφλουδα και ψάχνεις ποια από αυτά τα καυτά φαβορί θα περάσουν, ώστε να φτιάξεις μια τριαδούλα. Κι αν, από την άλλη, είσαι τύπος που του αρέσουν τα αουτσάιντερ, ψάχνεις πού είναι πιο πιθανό να σκάσει η μπόμπα, κλείνεις τα μάτια και το μπουμπουνάς.

Προγνωστικά Champions League

Για φαβορί λοιπόν, μια ενδιαφέρουσα τριάδα είναι η Σίτι, η Μπενφίκα και η Τσέλσι, που πληρώνει πάνω από 2,5 φορές τα λεφτά σου. Για τη Σίτι δεν χρειάζεται να σου πούμε τίποτα, με τον Χάλαντ πλέον στη μηχανή της φαντάζει υπερηχητική και ξεκινά την προσπάθεια για την κατάκτηση του Champions League κόντρα σε μια ομάδα που είναι σκέτη απογοήτευση σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Τηρουμένων των αναλογιών, υπερηχητική μοιάζει και η Μπενφίκα, που μετρά το απόλυτο ως τώρα, με εννιά νίκες στα πρώτα εννιά επίσημα παιχνίδια της χρονιάς και τέρματα 25-5! Όσο για την Τσέλσι, οι Λονδρέζοι δεν έχουν ξεκινήσει απόλυτα πειστικά τη σεζόν, καθώς ακόμη είναι σε διαδικασία μονταρίσματος μετά τις καλοκαιρινές αλλαγές, όμως ακριβώς για αυτό ο Τούχελ δεν πρόκειται να υποτιμήσει ή να πάρει αψήφιστα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Αν τώρα ψάχνεις αουτσάιντερ, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Γιατί, πολύ απλά, οι εταιρείες σε τέτοια παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων δεν είναι κορόιδα και ξέρουν πολύ καλά τις αποδόσεις σού δίνουν. Έτσι, η μόνη ιδέα που μπορούμε να σου δώσουμε είναι η περίπτωση της Σέλτικ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Όχι βέβαια πως η Σέλτικ, όσο κι αν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση (με 4-0 διέλυσε το Σάββατο στο αιώνιο ντέρμπι τη Ρέιντζερς) μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ολόκληρη Ρεάλ, όμως πρεμιέρα είναι και ο όμιλος (Ρεάλ, Σέλτικ, Λειψία, Σαχτάρ) είναι πολύ εύκολος για τη "βασίλισσα". Ακόμη κι αν κάνει ένα ή δύο λάθη δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνέψει.

To "Σέλτικ Παρκ" είναι ίσως η πιο καυτή ευρωπαϊκή έδρα και σήμερα η ατμόσφαιρα θα είναι όσο πιο καυτή μπορείς να φανταστείς, καθώς για τους Σκωτσέζους το ματς με τη Ρεάλ φαντάζει κυριολεκτικά τελικός Μουντιάλ.

Και βάλε κιόλας στον λογαριασμό ότι, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, η Ρεάλ δεν έχει καλή παράδοση στη Σκωτία, μετρώντας ρεκόρ 1-1-2 σε τέσσερις επισκέψεις της, ενώ την ίδια κακή παράδοση έχει και ο ίδιος ο Κάρλος Αντσελότι. Που μπορεί να έχει κατακτήσει τέσσερα Champions League, όμως δεν έχει κερδίσει ποτέ στο "Σέλτικ Παρκ". Τρεις φορές έχει πάει ο Ιταλός προφέσορας ως αντίπαλος στη Γλασκώβη για να αντιμετωπίσει τη Σέλτικ, και τις τρεις με τη Μίλαν, και μετρά δύο ισοπαλίες με 0-0 και μία ήττα με 2-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Ζ. – Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.55) 19:45
  • Μπενφίκα – Μακάμπι Χ.: 1 (απόδοση 1.25) 22:00
  • Σεβίλλη – Μάν. Σίτι: 2 (απόδοση 1.35) 22:00
  • Σέλτικ – Ρεάλ: 1Χ (απόδοση 2.30) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ