ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παράδοση, βαρύ τερέν και αγωνιστική συμπεριφορά οδηγούν στο 1.60

Ο Νάτσο Βιδάλ της Οσασούνα κόντρα στον Ανχελ Κορέα της Ατλέτικο σε παιχνίδι της La Liga
Ο Νάτσο Βιδάλ της Οσασούνα κόντρα στον Ανχελ Κορέα της Ατλέτικο Ⓒ 2021 MANU FERNANDEZ/ ASSOCIATED PRESS

Δύο δύσκολες στο γκολ ομάδες, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και με παράδοση στο under 2,5 προσφέρουν στοιχηματική επιλογή στο 1.60

Η Οσασούνα φιλοξενεί απόψε στην Παμπλόνα την Ελτσε (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 15η αγωνιστική της La Liga. Ο άσος είναι φαβορί στο 1.80 κατά μέσο όρο, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων κινείται σε τιμές άνω του 4.70.

Η Οσασούνα τρέχει το χειρότερό της σερί φέτος με πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξε αποκλειστικά για το 0-0 (xGoals 1,61-0,38), ωστόσο λύγισε με 1-0 στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο με γκολ από κόρνερ στο 87’. Αυτό είναι το τέταρτο διαδοχικό ματς που μένει άσφαιρη και το πέμπτο σερί under 2,5.

Από την πλευρά της η Ελτσε έχασε εύκολα με 3-0 εντός έδρας από την Μπέτις και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές με μόλις δύο κερδισμένους βαθμούς (0-2-4). Μετά από αυτό το παιχνίδι λύθηκε η συνεργασία με τον Φραν Εσκριμπά και ως εκ τούτου η Ελτσε θα κατέβει απόψε στην Παμπλόνα με υπηρεσιακή λύση στον πάγκο της.

Οσασούνα - Ελτσε: Στοιχηματική Πρόταση

Στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς με γηπεδούχο την Οσασούνα έχουν φέρει πέντε φορές under 2,5. Η Οσασούνα φέτος μετράει 5/7 under 2,5 εντός έδρας και η Ελτσε 4/7 under 1,5 εκτός έδρας. Γενικά, η Ελτσε είναι από τις χειρότερες επιθέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος με μόλις 11 γκολ ενεργητικό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία έξι παιχνίδια της, τέσσερις φορές είχε κάτω από τη μονάδα στα xGoals: 0,82 με την Μπέτις, 0,68 με τη Μαγιόρκα, 0,28 με την Αλαβές και 0,33 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στα παραπάνω πρέπει να συνυπολογίσουμε και την κακοκαιρία που πλήττει τη Βόρεια Ισπανία, καθώς το γήπεδο της Οσασούνα καλύφθηκε με χιόνι, επομένως ο αγωνιστικός χώρος αναμένεται βαρύς απόψε το βράδυ, ενισχύοντας την πιθανότητα του under 2,5, το οποίο προσφέρεται στο 1.60 κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Ελτσε: Under 2,5 (απόδοση 1.60), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ