FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ κερδίζουν πριν τις ευρωπαϊκές ρεβάνς

CHAMPIONS LEAGUE /  -
CHAMPIONS LEAGUE / - EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα ματς του Σαββάτου στη Stoiximan Super League και καταλήγει σε μία επιλογή με γκολ και δύο συνδυαστικά στοιχήματα.

Δεύτερο σκέλος της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και απόψε θα κάνουν την πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, καθώς τα παιχνίδια τους για την πρώτη αγωνιστική πήραν αναβολή. Το πρόγραμμα βέβαια ξεκινάει με το αμφίρροπο Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (Σάββατο 20:00)

Ψάχνουν ανάκαμψη οι Αρκάδες, βγάζουν δυναμική οι Κρητικοί

Μια ήττα από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας, την λες και εντός προγράμματος. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην Τούμπα, ήταν συνολικά κατώτερος των γηπεδούχων, θα μπορούσε βέβαια να προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση, αν ο Αργεντινός, Μιριτέλο, δεν έχανε το πέναλτι (δοκάρι) στο 40΄ και την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ράσταβατς περιμένει περαιτέρω ενίσχυση, αποκτήθηκε ο 21χρονος μέσος, Βασίλης Σουρλής, από τον Ολυμπιακό.

Σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ματς της 1ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Άρη στην Κρήτη, πήρε νίκη σε πρεμιέρα μετά από 5 χρόνια! Είναι φανερή η βελτίωση στο παραγωγικό κομμάτι, ο Νταμπράουσκας παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει δημιουργικά και φτιάχνει φάσεις. Ανασταλτικά υπήρχαν ζητήματα, εκεί θα πέσει το βάρος.

Στο Θ. Κολοκοτρώνης ο Αστέρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο, ο ΟΦΗ θα παίξει πιο κλειστά, επιλογή με 2-3 γκολ μας καλύπτει.

Παναθηναϊκός - Βόλος (Σάββατο 20:00)

Προαπαιτούμενο η νίκη, έπεται η Μπράγκα

Πρώτο τεστ για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που όλος ο οργανισμός έχει στο μυαλό του τη ρεβάνς της Τρίτης με την Μπράγκα και την ανατροπή του 2-1 που θα φέρει την ομάδα στους ομίλους του Champions League. Ο Γιοβάνοβιτς είναι προπονητής που δεν υποτιμάει κανέναν, από την άλλη ξέρει ότι θα πρέπει να κάνει και κάποια διαχείριση, ώστε και το αποτέλεσμα να έρθει, αλλά και να μην σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις αυτοί που θα αγωνιστούν.

Ο Βόλος έσωσε στο τέλος τον βαθμό κόντρα στη Λαμία, το τελικό 2-2 το λες και θετικό με δεδομένη την εικόνα των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν συνολικά πιο επικίνδυνοι. Παραδοσιακά ο Βόλος βελτιώνεται στην πορεία, τη δεδομένη στιγμή η αποστολή είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη. Αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ ο Θεοδόσης Μαχαίρας, μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις.

Το ζευγάρι έχει ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο παράγοντας Μπράγκα υπάρχει και οι πράσινοι θα έχουν το μυαλό τους κι εκεί...

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός (Σάββατο 21:30)

Περνάει το εμπόδιο του Πανσερραϊκού πριν την Αντβέρπ

Όπως και ο Παναθηναϊκός έτσι και η ΑΕΚ καλείται να παίξει ένα ματς στο οποίο ο αντίπαλος δεν έχει κάτι να χάσει και στη συνέχεια να σκεφτεί το μεγάλο ραντεβού με την Αντβέρπ. Η ομάδα του Αλμέιδα έχει βέβαια και μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω, καθώς φιλοξενεί τους Βέλγους την Τετάρτη. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι τραυματίας, προσπαθεί να είναι έτοιμος για Αντβέρπ. Πόνσε και Ρότα τιμωρημένοι, συνεπώς αναμένεται να πάρει χρόνο, ίσως και βασικός, ο φορ Φαν Φέερτ.

Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε στο Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε από την αρχή με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Χάγεκ, ενώ στο 54΄ έχασε και πέναλτι με τον Άλεξιτς κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Παρουσιάσε καλή φυσική κατάσταση η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, υπάρχει η πίστη για καλύτερη συνέχεια, το πρόγραμμα σε πρώτη φάση είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Τα... κέφια της ΑΕΚ καθορίζουν την αναμέτρηση, έχει πολλές λύσεις ο Αλμέιδα μεσοεπιθετικά, ένα γρήγορο γκολ θα κάνει εύκολη τη συνέχεια

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91), 20:00
  • Παναθηναϊκός - Βόλος: 1 & No Goal (απόδοση 1.77), 20:00
  • ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: 1 & Οver 2,5 (απόδοση 1.73), 21:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ