ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Παίζουν τα ρέστα τους στην Καλιφόρνια με το 1.75

Ο Λατίφ Μπλέσινγκ του Λος Άντζελες FC πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στο Σιατλ
Ο Λατίφ Μπλέσινγκ του Λος Άντζελες FC © 2021 MARCIO JOSE SANCHEZ/ASSOCIATED PRESS

Λος Άντζελες FC και Βανκούβερ "ακονίζουν" τα ξίφη τους στην Καλιφόρνια με φόντο τη συμμετοχή στα playoffs του MLS και τα δεδομένα του αγώνα να οδηγούν σε ποντάρισμα του 1.75.

Μεγάλο ματς στην Καλιφόρνια τα ξημερώματα, με το Λος Άντζελες FC να φιλοξενεί το Βανκούβερ σ’ ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Η μάχη έχει κορυφωθεί για τη συμμετοχή στα playoffs του MLS και ενώ απομένει μόνο η Decision Day που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής. Στη Δύση είναι ρευστή ακόμα η κατάσταση, καθώς το Λος Άντζελες FC είναι ένατο και απέχει τρεις βαθμούς από το έβδομο Βανκούβερ που μπαίνει στα playoffs όπως είναι η κατάσταση και στη μέση είναι το Σολτ Λέικ με 45. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό αμφότερες παίζουν τα ρέστα τους για τη συνέχεια στη β’ φάση του πρωταθλήματος, με το Λος Άντζελες να μην έχει περιθώριο λάθους.

Αν δεν τα καταφέρει απόψε χάθηκε, κόντρα στο Σιατλ έκανε μια πολύ μεγάλη νίκη, ήταν αποφασιστικό, κυνήγησε το ματς από την πρώτη στιγμή ως το τέλος και επικράτησε δίκαια 3-0. Ήταν δεδομένα η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. Τώρα που έγιναν σκούρα τα πράγματα, σοβαρεύτηκε η ομάδα από το Λ.Α., αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οφείλει απόψε να τα δώσει όλα. Στα θετικά επιστρέφει και ο παικταράς Κάρλος Βέλα, που έλειπε καιρό τώρα αν και ο Αράνγκο κατάφερε να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Η γηπεδούχος έχει μεγαλύτερη ανάγκη για τη νίκη, είναι το φαβορί του αγώνα λόγω κινήτρου, δεν δικαιολογείται όμως να κυκλοφορεί και στο 1.51, είναι αδιάφορη κατά πολύ η τιμή.

Οι Καναδοί είναι αξιόπιστοι, πατούν γερά στα πόδια τους και στα 20 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχουν χάσει μόλις δύο φορές. Δύσκολο το έργο λοιπόν, ενώ την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζουν το δυνατό Σιατλ. Οι οικοδεσπότες είναι υποχρεωμένοι να παίξουν επιθετικά, να ανοιχτούν ώστε να σκοράρουν, ωστόσο έχουν αποδείξει που αμυντικά είναι αφελείς. Έτσι και αλλιώς πρόκειται για ζευγάρι που έχει γκολ παραδοσιακά και μετράει τρία σερί Goal/Goal. Συν τοις άλλοις πριν το 3-0 επί του Σιατλ, το Λος Άντζελες FC μετρούσε 5 σερί Goal/Goal. Την ίδια ώρα το Βανκούβερ μετράει 5 σερί Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λος Άντζελες FC - Βανκούβερ: G/G (απόδοση 1.75), 04:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ