BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Το 2.15 του Μπέιλ και το ταλέντο του Ιράν

Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουκρανία για τον τελικό των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μιλένιουμ", Κάρντιφ | Κυριακή 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ της Ουαλίας πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Ουκρανία για τον τελικό των μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο "Μιλένιουμ", Κάρντιφ | Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει για τον δεύτερο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ίσως να μην σας γεμίζει το μάτι, αλλά το Β' γκρουπ του Μουντιάλ 2022 είναι το πιο αμφίρροπο και δυνατό με βάση την κατάταξη της FIFA. Πρόκειται για τον μοναδικό όμιλο, στον οποίο και οι τέσσερις ομάδες είναι μέσα στην πρώτη 20αδα του FIFA Ranking.

Φαβορί, σαφώς, η πέμπτη Αγγλία, με έναν από τους καλύτερους σεντερ φορ στον κόσμο, τον Χάρι Κέιν. Μια ιστορική εκδοχή των "λιονταριών" καθώς η φετινή είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που πηγαίνουν σε μεγάλο ραντεβού χωρίς τυμπανοκρουσίες. Δίχως τα "είμαστε οι καλύτεροι" και τα "επιστρέφει στο σπίτι".

Ο όμιλος μοιάζει βατός, αλλά δεν είναι εύκολος, με τρεις αμυντικογενείς ομάδες απέναντί τους. Πρεμιέρα με το Ιράν, που θα παίξει με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα, γειτονικό ντέρμπι με τους Ουαλούς και την Team USA που θέλει να κάνει πράγματα στη φετινή διοργάνωση.

Οι Αμερικανοί είναι το δεύτερο φαβορί πρόκρισης, αλλά τους λείπει ένα σέντερ φορ. Καλοί οι Πούλισιτς, Μακένι και Ααρονσον, αλλά όταν Ουαλοί και Ιρανοί θα τους δώσουν την κατοχή, πιθανότατα η απουσία του γκολτζή να γίνει εμφανής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κάτι που έχουν οι Ιρανοί! Mε τον Ταρεμί στην κορυφή της επίθεσης να έρχεται από δυνατές σεζόν στην Πόρτο, τον ταλαντούχο Αζμούν (Λεβερκούζεν), που ψάχνει ένα καλό τουρνουά και με τον Γιάχανμπακς (Φέγενορντ) στις πτέρυγες μόνο χαμένοι από χέρι δεν είναι. Να βάλει πάνω από 2,5 γκολ σε τιμή 1.87 αποτελεί την πρώτη μακροχρόνια στοιχηματική επιλογή από τον δεύτερο όμιλο.

Δεύτερη στάση στην Ουαλία. Μια ομάδα που δεν συνάδει και τόσο με τη σύγχρονη λογική του ποδοσφαίρου. Αυτή που το σύνολο, η τακτική και η χημεία παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Παραμένει η ομάδα του σταρ, του ένα, του Γκάρεθ Μπέιλ. Και ο ίδιος ο αστέρας της, όσο γουστάρει την Εθνική δεν έχει αγαπήσει κανέναν σύλλογο. Μέχρι και την καριέρα του την οδηγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι έτοιμος στα μεγάλα ραντεβού της Ουαλίας.

Και αυτό είναι το σπουδαιότερο. Η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Γκάρεθ Μπέιλ αναμφίβολα να παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να έχει τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει το να σκοράρει over 1.5 γκολ στη διοργάνωση σε τιμή 2.15

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιράν Over 1,5 γκολ στον όμιλο (απόδοση 1.87)
  • Μπέιλ Over 1,5 γκολ στη διοργάνωση (απόδοση 2.15)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ