BETMARKET TIPS

Μουντιάλ 2022: Ειδικά Στοιχήματα από 1.87 έως 8.00

Ο άσος της Ολλανδίας, Στίβεν Μπερκγβάιν κόντρα στην Ουαλία σε παιχνίδι για το Nations League.
Ο άσος της Ολλανδίας, Στίβεν Μπερκγβάιν κόντρα στην Ουαλία σε παιχνίδι για το Nations League. © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Το Bet Market αναλύει στοιχηματικά τον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προτείνει τρία ειδικά στοιχήματα από το 1.87 ως το 8.00!

Υπάρχει μια ειδική αγορά υπό τον τίτλο "όμιλος που θα σημειωθούν τα περισσότερα γκολ". Δεν θα σας συμβουλεύαμε να βάλετε τα λεφτά σας στον πρώτο όμιλο του επερχόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φυσικά δεν χρειάζεται καμία αντίστοιχη προτροπή για να συμφωνήσουμε πως ούτε ο εμπορικότερος είναι. Μάλλον το αντίθετο, από αδιάφορος έως… προκλητικός. Και το τελευταίο γιατί εκεί μετέχει το Κατάρ, θυμίζοντας σε όλους πως η FIFA αποφάσισε να αλλάξει εποχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να μας… φορτώσει στην τελική φάση μια ομάδα με μηδενική ποδοσφαιρική ιστορία.

Το βέβαιο είναι πως οι ίδιοι οι άνθρωποι του Κατάρ δείχνουν να το έχουν πάρει σοβαρά. Με μια σταθερότητα στον τρόπο λειτουργίας της Εθνικής, με αναζήτηση συμμετοχών σε τελικές φάσεις, δυνατά φιλικά και μια πολύ προσεγμένη προετοιμασία για το μεγάλό ραντεβού.

Σχεδόν τρεις μήνες είναι μαζί η αποστολή της ομάδας, για να δουλέψει σε θέματα τακτικής, αυτοματισμών και με αυτά ως όπλα να αντιπαραβάλει το έλλειμα ποιότητας. Γιατί κακά τα ψέματα, αυτό το 6.30 που πληρώνει για να τερματίσει με 0 βαθμούς στον όμιλο μας βάζει σε σκέψεις.

Και ο σημαντικότερος λόγος που δεν θα το δείτε στις προτάσεις ήταν γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μας θα πρέπει να υπάρχουν τα όργια που είχαν γίνει το 2002 σε Νότια Κορέα και Ιαπωνία, για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση οι διοργανώτριες χώρες. Και τότε άνοιγμα στην Ασία επιχειρούσε η FIFA, που τώρα κάνει την… επέκτασή της στον Αραβικό κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Κατάρ πάντως δύσκολα θα σκοράρει πολύ, για να επιστρέψουμε σε αυτά που λέγαμε στον πρόλογο. Το ίδιο και η Σενεγάλη, με την πρωταθλήτρια Αφρικής να δίνει μεγάλο βάρος στην ανασταλτική λειτουργία, έχοντας ταυτόχρονα να διαχειριστεί και τον τραυματισμό του καλύτερου επιθετικού της (Μανέ). Το Εκουαδόρ αποτελεί ένα πολύ νεανικό ρόστερ και ακόμη και αν κάνει εκπλήξεις, δεν θα είναι με επιθετικές παραστάσεις.

Εμεινε μόνο η Ολλανδία, του έμπειρου Φαν Χάαλ, που δύσκολα θα έχει σοβαρή αντίσταση για να προκριθεί. Μπορεί να σκοράρει τόσο πολύ; Θεωρητικά απαντάμε όχι, γιατί ο Ντεπάι έρχεται από τραυματισμό και γκολτζής σέντερ φορ δεν υπάρχει. Από τη συγκεκριμένη φουρνιά των Οράνιε λείπει το εννιάρι με το εύκολο γκολ.

Το να είναι ο όμιλος με τα λιγότερα γκολ πληρώνει 7.60, ενώ διαισθητικά να πούμε πως περιμένουμε καλό τουρνουά από τον Μπεργκβάιν. Ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, έχει στο μυαλό του ένα αποτυχημένο πέρασμα από την Premier League Και διάθεση να δώσει απαντήσεις. Στο 8.00 να είναι πρώτος σκόρερ στον όμιλο.

Σε πιο… νορμάλ τιμές, βρίσκουμε στο 1.87 το Over 6,5 πόντους για την Ολλανδία. Κατάρ και Εκουαδόρ λογικά θα τις κερδίσει, ενώ η αμυντικογενής Σενεγάλη έχει τύχες για τον πόντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ομιλος με τα λιγότερα γκολ: Α' γκρουπ (απόδοση 7.60)

  • Πρώτος σκόρερ Α’ ομίλου: Μπεργκβάιν (απόδοση 8.00)

  • Ολλανδία Over 6,5 πόντοι στον όμιλο (απόδοση 1.87)

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως την σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγωνιστικών. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ