BIG GAMES BET

Ολυμπιακός - Σλόβαν: Προγνωστικά και Ανάλυση - Νέο ξεκίνημα με 2.05

Ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στο Europa League
Ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν στο Europa League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός (Νο 38) μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League προχώρησε στην αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Κάρλος Κορμπεράν. Απόψε ο νέος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβα (No. 93), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικό γύρου του Europa League (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Ολυμπιακός - Σλόβαν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ο Κορμπεράν παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη από τους πρωταθλητές Ελλάδας και μόλις την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε προπονήσεις στου Ρέντη. Προφανώς σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι εύκολο να παρέμβει δραστικά στο τακτικό κομμάτι.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Σλόβαν, πρώτο του μέλημα είναι να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και να την έχει πνευματικά έτοιμη για το αποψινό παιχνίδι, στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο ξεκίνημα.

Έχει πάντως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Κορμπεράν στο ντεμπούτο του κι αν επιφυλάσσει εκπλήξεις σε πρόσωπα. Με τη Χάντερσφιλντ τη δεύτερη σεζόν, έπαιξε κυρίως με τακτικές που είχαν τρεις στόπερ στην άμυνα. Και ο Μαρτίνς είχε δοκιμάσει πέρυσι συστήματα με τρεις στόπερ, ωστόσο ο Πορτογάλος κατά κανόνα δούλευε με σχηματισμούς που είχαν τετράδα πίσω.

Η Σλόβαν είναι γνώριμη αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, καθώς την έχει αντιμετωπίσει δύο φορές στο παρελθόν. Πέρυσι, την απέκλεισε στα playoffs του Europa League με νίκη 3-0 εντός έδρας και ισοπαλία 2-2 εκτός. Επιτυχημένη ήταν η αποστολή του και τη σεζόν 2009/10 στον τρίτο προκριματικό του Champions League, όταν την απέκλεισε με δύο νίκες 2-0.

Το θετικό για τους πρωταθλητές Σλοβακίας είναι ότι έχουν δώσει πολύ περισσότερα επίσημα ματς συγκριτικά με τον Ολυμπιακό. Στο σύνολο επτά, τέσσερα ευρωπαϊκά και τρία στη σλοβακική λίγκα, εκεί όπου το Σάββατο κέρδισαν με 4-2 την Ζέμπλιν Μιχάλοβτσε με τον τεχνικό Βλάντιμιρ Βάις να προστατεύει τους περισσότερους βασικούς του.

Οι Σλοβάκοι ήρθαν στον Πειραιά χωρίς τον τιμωρημένο φορ Σάπονιτς, που ήταν βασικός στα παιχνίδια με τη Φερεντσβάρος στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος ο πιο ποιοτικός εξτρέμ τους, ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Βλάντιμιρ Βάις (γιος του τεχνικού της ομάδας).

Το επιθετικό βάρος συνεπώς θα κουβαλήσουν κυρίως ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός Μπαρσεγκιάν και ο ταλαντούχος Γεωργιανός επιθετικός χαφ Τσακβετάτζε. Επίσης, στο ρόστερ δεσπόζουν τρεις ηγετικές φιγούρες, όπως ο 35χρονος στόπερ Κάσια, ο 36χρονος χαφ Κανκάβα και ο 35χρονος χαφ Κούτσκα. Απαντες αναμένονται βασικοί απόψε στο “Καραϊσκάκης”.

Φυσικά, η Σλόβαν δεν είναι ένας αντίπαλος που μπορεί να τρομάξει τον καλό Ολυμπιακό. Φάνηκε αυτό και στα προηγούμενα παιχνίδια της για τα προκριματικά. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε στην παράταση την Ντιναμό Μπατούμι (Γεωργία) με γκολ του Βάις με απευθείας κόρνερ στο 123ο λεπτό (2-1)! Στον δεύτερο γύρο, παρότι κέρδισε με δόση τύχης (2-1) μέσα στη Βουδαπέστη, στον επαναληπτικό κατέρρευσε και γνωρίζοντας την ήττα με 4-1 υποβιβάστηκε στο Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το θέμα λοιπόν είναι τι πρόσωπο θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός. Οι μπουκ σέβονται την ποιοτική διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων και προσφέρουν τον άσο οριακά πάνω από το 1.40. Σε αυτές τις τιμές βέβαια δεν υπάρχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ο Κορμπεράν είναι ένας τεχνικός με proactive λογική και στόχος του είναι να επαναφέρει την επιθετικότητα και το κυριαρχικό ποδόσφαιρο στο DNA του Ολυμπιακού. Σε πρώτη φάση όμως θα πρέπει να εξασφαλίσει μία μίνιμουμ αμυντική σταθερότητα, δημιουργώντας μία ισχυρή βάση, όπως δήλωσε και ο ίδιος κατά την παρουσίασή του.

Δεν περιμένουμε λοιπόν από τον Ολυμπιακό να πάρει υπερβολικά ρίσκα στο αποψινό ματς. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια του δεν ανοίγουν σε υψηλά σκορ. Οκτώ από τα τελευταία 14 έληξαν στο 2-3 γκολ. Στο 2.05 να συμβεί κάτι παρόμοιο και απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβα: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ