BIG GAMES BET

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση του Φαλήρου

Ο Ουί Τζό στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα
Ο Ουί Τζό στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Αστέρα INTIME

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στην Μίτσελ-εποχή και με τον Ισπανό τεχνικό παίζει τα ρέστα του κόντρα στην Καραμπάγκ στο Φάληρο. Ποντάρισμα στο 2.25.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον στην Μίτσελ-εποχή και ο Ισπανός τεχνικός επιστρέφει στην Ευρώπη. Τα ερυθρόλευκα νερά δεν είναι άγνωστα για την άλλοτε εμβληματική προσωπικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παρελθόν είχε καταγράψει ουκ ολίγες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ μαζί του έχουν να ανέβουν ένα βουνό και απόψε στο Φάληρο οι πρωταθλητές Ελλάδος κόντρα στην Καραμπάγκ (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) καλούνται να παίξουν τα ρέστα τους. Aξίζει επίσης να σημειωθεί πως το πέταλο των οργανωμένων είναι κλειστό λόγω τιμωρίας.

Το ματς είναι πάρα πολύ κομβικό για τους Πειραιώτες. Τα περιθώρια έχουν στενέψει μετά από τις ήττες κόντρα σε Ναντ (2-1 εκτός) και Φράιμπουργκ (3-0 εντός). Την ίδια ώρα η Καραμπάγκ μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Φράιμπουργκ με 2-1 στη Γερμανία, αντέδρασε στο εντός έδρας ματς με τη Ναντ και επικράτησε 3-0.

Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: Προγνωστικά και ανάλυση

Θετικό το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού, αφού κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-0 και ο στόχος σαφώς είναι να το επαναλάβει και στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός φέτος δεν έχει κερδίσει στην Ευρώπη και θέλει να σπάσει αυτή την αρνητική επίδοση και να μπει συνάμα στο κόλπο της πρόκρισης. Μέσα είναι οι Μαρσέλο, Ουί Τζο Χουάνγκ και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αραμπί, Μπα, Ρέτσος, Ανδρούτσος, αλλά και ο Βατσλίκ που είναι εκτός λίστας πλέον εξαιτίας του τραυματισμού του.

Δύο είναι τα πλάνα που έχει δουλέψει ο Μίτσελ αυτό το διάστημα ειδικά μετά από τον τραυματισμό του Αραμπί. Το ένα ενδεχόμενο είναι η τριάδα στην άμυνα με τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο και Σισέ, μπροστά από τον Τζολάκη, Άβιλα και Ρέαμπτσουκ στα άκρα, Εμβιλά και Χουάνγκ στο κέντρο. Σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Μπιέλ και οι Ουί Τζο και Γκάρι Ροντρίγκες στην κορυφή.

Το εναλλακτικό πλάνο κάνει λόγο για τετράδα στην άμυνα και με τους Τζολάκη, Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα, Μπιέλ και Ουί Τζο.

Η Καραμπάγκ πάει με άλλον αέρα στο Γ. Καραϊσκάκης και με καλύτερο κλίμα σαφώς. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες. Στο πρωτάθλημα κέρδισε το ντέρμπι με τη Νέφτσι με 3-1 και διατηρεί όχι μόνο το αήττητο, αλλά το απόλυτο με 7/7, στο +2 από τη δεύτερη Σαμπάχ, έχοντας και ματς λιγότερο. Προσεκτικός στις δηλώσεις του ο Γκουρμπάνοφ και αρκετά μετρημένος στα όσα δήλωσε, υποστηρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες που ενδέχεται να συναντήσει η ομάδα του από τη στιγμή που αντιμετωπίζει έναν αντίπαλο που πρόσφατα άλλαξε προπονητή. Θα τσεκαριστεί ο πολύτιμος χαφ Γιάνκοβιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Καραμπάγκ είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που δεν διστάζει να παίζει ανοιχτά και να πιέζει ψηλά. Δεν συνηθίζει μάλιστα να χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός ναι μεν δεν έχει τον Αραμπί και τον Βατσλίκ πλέον στη φαρέτρα του, αλλά έχει την αύρα του Μίτσελ. Παίζει εντός με σκοπό να κάνει το restart. Αναμένεται ματς υπομονής. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να βρεθεί σε δύσκολη θέση από νωρίς, ενώ η Καραμπάγκ όσο θα περνάει η ώρα θα κάνει σκέψεις πως τη βολεύει και η ισοπαλία. Στο 2.25 το Χ στο ημίχρονο, έχει λογική και μπορεί να μπει στο παιχνίδι, αφού σε πολλά ματς φέτος ο Ολυμπιακός ρόλαρε και ήταν πιο δραστήριος μετά από την ανάπαυλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Καραμπάγκ: Χ ημίχρονο (2.25), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ