BETMARKET TIPS

Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού: Με το 1.95 στον Πειραιά

Ο Ζίνγκερνάγκελ κόντρα στον Καμπράλ σε αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League
Ο Ζίνγκερνάγκελ κόντρα στον Καμπράλ σε αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού INTIME

Το BetMarket.gr γράφει για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, μπλέκοντας τη φλεγόμενη Ευρώπη, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον ΠΑΟΚ!

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα που διανύουμε είναι μια από τις κρισιμότερες της σεζόν. Κρίνεται το ευρωπαϊκό μέλλον δεκάδων συλλόγων στην Ευρώπη, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων.

Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε απλοί παρατηρητές της διαδικασίας. Χωρίς τη μεγάλη αγωνία της εξασφάλισης μιας θέσης στο Champions League, ούτε καν εκείνη για το Conference League. Μια απέμεινε και εκείνη είναι η πιο… ξενέρωτη!

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το Europa League, αλλά αν δεν το πετύχει υπάρχει και το Conference League. Και αν ο υποβιβασμός από το Champions League στο Europa είναι «βαρύς», στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει τέτοια διαφορά. Το χάσμα της 2ης από την 3η διοργάνωση της UEFA σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει εκείνο μεταξύ της 1ης και της 2ης.

Ίσχυε εξ αρχής και πέρσι έγινε ακόμη εντονότερο, εντός και εκτός συνόρων. Στη χώρα μας το Conference… ψήλωσε εξαιτίας της πορείας του ΠΑΟΚ. Πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Conference θα έχει ως στόχο να πάει καλύτερα από τον ΠΑΟΚ. Και σε μια Ελλάδα που συντηρεί τον εντός συνόρων ανταγωνισμό και εκτός αυτών, κάτι τέτοια (ευτυχώς ή δυστυχώς) μετράνε.

Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού: Προγνωστικά και ανάλυση

Έξω από τα δικά μας, ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε να ανεβάσει τον πήχη της διοργάνωσης. Ο πολύς Πορτογάλος σήκωσε την πρώτη κούπα του Conference και η UEFA δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να κερδίσει σε δημοσιότητα η νεοσύστατη διοργάνωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιστρέφοντας στα του προλόγου, ο Ολυμπιακός παίζει την πρόκριση κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00 COSMOTE SPORT 1, LIVE από το SPORT24 ), αλλά ακόμη και αποκλεισμός να έρθει θα απορροφηθεί πανεύκολα από τον οργανισμό και ίσως τους επόμενους μήνες να φέρει ακόμη μεγαλύτερες χαρές στον Πειραιά.

Στοιχηματικά, νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού παίζουν σε χαμηλές αποδόσεις και με τη δύναμη της έδρας μοιάζουν όντως τα φαβορί για να συμβούν.

Βάσει της εικόνας του πρώτου παιχνιδιού στην Κύπρο, είδαμε δύο ομάδες που δεν έχουν την απαιτούμενη αμυντική ασφάλεια. Αρκετά λάθη ανασταλτικής λειτουργίας και κενά που οδηγούσαν σε φάσεις. Τώρα το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει περισσότερο, αν μπει ένα γκολ και ένας εκ των δύο κυνηγά το σκορ. Πράγμα που δίνει καλές τύχες στο over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00

Το νέο BetMarket.gr είναι στον "αέρα"! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ