ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Επόμενος προπονητής Ολυμπιακού: Οι στοιχηματικές αποδόσεις

Ο Λοράν Μπλαν όταν ήταν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λοράν Μπλαν όταν ήταν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν © 2017 DAVID VINCENT/ASSOCIATED PRESS

Οι πρώτες στοιχηματικές αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του Ολυμπιακού. Το πρώτο φαβορί, τα αουτσάιντερ και τα ηχηρά ονόματα της λίστας.

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο διαδοχικές αποτυχίες με Φράιμπουργκ και Άρη για το Europa League και τη Super League αντίστοιχα, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τον Κάρλος Κορμπεράν και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Ισπανό στον "ερυθρόλευκο" πάγκο είναι ο Λοράν Μπλαν. Ο πρώην προπονητής των Μπορντό, Παρί Σεν Ζερμέν, εθνικής Γαλλίας και Αλ Ραγιάν προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Στη δεύτερη θέση, με πτωτική όμως τάση στις αποδόσεις, βρίσκεται ο Μίτσελ, ο οποίος είχε καθοδηγήσει ξανά τους πρωταθλητές Ελλάδας τη διετία 2013-2015. Σύμφωνα με τους μπουκ δεν αποκλείεται τώρα μία επιστροφή του στο λιμάνι, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια και τέσσερις δουλειές μετά το πέρασμά του από την Ελλάδα (Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε). Στο 3.00 το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να αναλάβει για δεύτερη φορά στην καριέρα του την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Στην τρίτη θέση με τους επικρατέστερους υποψήφιους, σύμφωνα με τους μπουκ, φιγουράρει ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος προσφέρεται στο 7.00. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο άλλοτε άσος της Λίβερπουλ, Τσάμπι Αλόνσο και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Ερυθρό Αστέρα. Αμφότεροι προσφέρονται στο 11.00, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σέρβος τεχνικός συνδέεται μεταξύ άλλων ομάδων και με την Ιντερ, στην οποία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να λύσει τη συνεργασία της με τον Σιμόνε Ιντσάγκι μετά το προβληματικό φετινό ξεκίνημα

Ανάμεσα στους υποψήφιους για τον πάγκο του Ολυμπιακού, υπάρχουν και ορισμένα πολύ βαριά ονόματα, όπως για παράδειγμα ο πρόσφατα απολυμένος από την Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, που είναι έκτο φαβορί στο 13.00.

Αμέσως μετά ακολουθούν στο 18.00 ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ Χόρχε Σαμπαόλι, ο πρώην τεχνικός της Φλαμένγκο, Πάουλο Σόουζα και ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ολλανδίας, Φρανκ Ντε Μπουρ.

Από τη λίστα τέλος, δεν απουσιάζουν ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Αντρέ Βίλας Μπόας! Και οι τρεις τιμώνται στο 21.00 για να αναλάβουν το τιμόνι των "ερυθρόλευκων". Για τον Βίλας Μπόας σημειώνεται πως είναι χωρίς ομάδα από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν αποχώρησε από τη Μαρσέιγ. Με τη σειρά του, ο Ράφα Μπενίτεθ έμεινε δίχως δουλειά από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν απολύθηκε από την Έβερτον.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ