ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ

Οι αποδόσεις της πρώτης αγωνιστικής της Premier League

Ο Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ κόντρα στον Τζακ Γκριλις της Μάντσεστερ Σίτι σε αναμέτρηση της Premier League
Ο Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ κόντρα στον Τζακ Γκριλις της Μάντσεστερ Σίτι © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Σε περίπου ενάμιση μήνα στην Premier League θα πραγματοποιηθεί η σέντρα για τη σεζόν 2022-23, μετά τη γνωστοποίηση του προγράμματος κυκλοφόρησαν και οι πρώτες αποδόσεις για την πρώτη αγωνιστική. Δείτε τα σετ αποδόσεων.

Η σεζόν 2021-22 στην Premier League ολοκληρώθηκε προ πολλού και ήταν δεδομένα μια από τις κορυφαίες και πιο συναρπαστικές εκδόσεις της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το πρόγραμμα της Premier League έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, ενώ σε προηγούμενο κείμενο αναλύσαμε τις αποδόσεις της αγοράς σχετικά με τα φαβορί για τον τίτλο.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το καλεντάρι της χρονιάς γνωστοποιήθηκαν και σε πρώτη φάση οι αποδόσεις της πρώτης αγωνιστικής. Τι βγάζει λοιπόν η στοιχηματική αγορά; Ποια είναι τα φαβορί για το τρίποντο στην πρεμιέρα; Δείτε παρακάτω τις πρώτες αποδόσεις.

TAGS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ