ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Οι αποδόσεις πρόκρισης του Ολυμπιακού και η προοπτική του Conference στο 3.60

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί στοιχηματικά η κατάσταση στον ευρωπαϊκό όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές του Europa League όπως αναμενόταν υπήρξε σημαντική μεταβολή αποδόσεων στα μακροχρόνια στοιχήματα του έβδομου ομίλου, όπου μετέχει και ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται, ότι πριν την έναρξη του γκρουπ οι μπουκ πρόσφεραν στο 1.55 το ενδεχόμενο οι πρωταθλητές Ελλάδος να τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις. Μετά όμως από τις ήττες από τη Ναντ με 2-1 και από τη Φράιμπουργκ με 3-0, η απόδοση αυτή εκτοξεύτηκε στο 5.50! Αντίστοιχα, η πρωτιά των "ερυθρόλευκων" στον όμιλο, από τιμές οριακά πάνω από το 3.00, παίζει πια στο 15.00

Πλέον, ο Ολυμπιακός θεωρείται κατά τους μπουκ φαβορί για την τέταρτη θέση στον έβδομο όμιλο, σε απόδοση 1.40, τη στιγμή που η Κάραμπαγκ προσφέρεται στο 3.75 και η Ναντ στο 5.85. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε, ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή και στοχεύουν να παρουσιάσουν σαφώς βελτιωμένη εικόνα μετά τη διακοπή των εθνικών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αμέσως μετά το παράθυρο των εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός πρακτικά παίζει το ευρωπαϊκό του μέλλον για φέτος, στα δύο κολλητά παιχνίδια με την Κάραμπαγκ. Το πρώτο στις 6 Οκτωβρίου στο "Καραϊσκάκης" και το δεύτερο στις 13 Οκτωβρίου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Η Κάραμπαγκ δεν είναι καθόλου απλός αντίπαλος και το επιβεβαίωσε αυτό τόσο με το 3-0 επί της Ναντ, όσο και με τις τρεις προκρίσεις που πέτυχε στα προκριματικά κόντρα σε Λεχ Πόζναν, Ζυρίχη και Φερεντσβάρος.

Έτσι λοιπόν όπως έχουν διαμορφωθεί οι ισορροπίες στον όμιλο δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να ανατρέψει την κατάσταση, παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποκλειστεί έστω η προοπτική της τρίτης θέσης και του Conference League.

Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, δηλαδή ο Ολυμπιακός να τερματίσει τρίτος και να συνεχίσει στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση αποδίδει 3.60. Στοιχηματικά, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, στη λογική ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παίξουν τα ρέστα τους στα δύο ματς με τους Αζέρους, για να αποφύγουν στη χειρότερη περίπτωση την τελευταία θέση και να συνεχίσουν και το 2023 στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Οι πρωταθλητές του Αζερμπαϊτζάν προσφέρονται στο 2.25 για να τερματίσουν στην τρίτη θέση και η Ναντ στο 2.60. Ασφαλώς, το 3.60 του Ολυμπιακού είναι μία πολύ πιο ελκυστική στοιχηματικά απόδοση και μπορεί να αποτελέσει επιλογή, ποντάροντας βέβαια στο σενάριο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα παρουσιαστούν αισθητά βελτιωμένοι μετά τη διακοπή των εθνικών με τον νέο τους τεχνικό.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ