BET CORNER

Ο Ζλάταν, οι δύο επιλογές στο Ισπανία - Ελλάδα και το χάντικαπ

Ο Τζον Φαν Σιπ στον αγώνα με το Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURO 2020.
Ο Τζον Φαν Σιπ στον αγώνα με το Λιχτενστάιν EUROKINISSI SPORTS

Η προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ συνεχίζεται με την Εθνική Ελλάδας να μπαίνει στη μάχη. Δύο επιλογές από την αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία. Πληρώνει ο Ιμπραΐμοβιτς κόντρα στη Γεωργία. MatchCombo στο Ανδόρα - Αλβανία, με χάντικαπ η Ιταλία.

(21:45) Ισπανία - Ελλάδα: Σε ρυθμό ανανέωσης κινείται η Ισπανία, που έχει στραμμένη την προσοχή της και στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Λουίς Ενρίκε προσπαθεί να κάνει αλχημείες, έχει φωνάζει μια πλειάδα από φρέσκα πρόσωπα, ενώ αρκετοί έμειναν εκτός για διάφορους λόγους με τους Ιάγο Ασπας, Ρεγκιλόν, Κέπα και Σαούλ να ξεχωρίζουν. Προσπαθεί να προσδώσει νιάτα ο Ενρίκε, ενώ προανήγγειλε ροτέισον για το σημερινό ματς. Θα τσεκαριστεί την τελευταία στιγμή ο γκολτζής Ζεράρδ Μορένο.

Έχει δύσκολη αποστολή το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας. Εκτός από την Ισπανία στον όμιλο λαμβάνουν μέρος Σουηδία, Κόσοβο και Γεωργία. Αρκετά τα νέα πρόσωπα στη γαλανόλευκη. Στο προηγούμενο Nations League η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ παρουσίασε ένα πιο θετικό πρόσωπο σε σύγκριση με την πρώτη έκδοση του θεσμού, ωστόσο ακόμα στο γκρουπ με Μολδαβία, Κόσοβο και Σλοβενία τερμάτισε δεύτερη πίσω από τους Σλοβένους με 3-3-0 ρεκόρ. Εκτός Χατζηδιάκος και Πέλκας, ενώ για το ματς δεν υπολογίζεται και ο Γιαννούλης που χτύπησε στο κεφάλι στο τελευταίο ματς με τη Νόριτς στην Τσάμπιονσιπ και λόγω πρωτοκόλλου δεν μπορεί να αγωνιστεί απόψε.

Δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης, με ο,τι πρόσωπα και να παραταχθεί η Ισπανία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη νίκη. Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενίοτε όμως αργεί να ρολάρει, ενώ έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Το 1.93 της Stoiximan για το ενδεχόμενο να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο φαντάζει μια ικανοποιητική απόδοση, αφού περιμένουμε στο πρώτο μέρος να το πάει στην υπομονή και προσεκτικά όσο γίνεται η Εθνική. Σε ο,τι αφορά στους σκόρερ η τριπλέτα μπροστά στη Ρόχα σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ θα είναι Μοράτα, Οϊαρθάμπαλ και Φεράν Τόρες. Η τιμή του πρώτου είναι οριακή, του Οϊαρθάμπαλ στο 2.30 που προσφέρεται στη Stoiximan αξίζει, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πρόκειται να είναι αυτός που θα κουβαλήσει περισσότερο την μπάλα.

(21:45) Ανδόρα - Αλβανία: Ομολογουμένως η Αλβανία τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και η επιμονή της στην ιταλική σχολή της έχει βγει σε καλό. Το κλίμα κρίνεται εξαιρετικό, στο προηγούμενο Nations League ξεκίνησε στραβά και νωχελικά, ωστόσο προς το τέλος φόρτσαρε, τερμάτισε πρώτη στο γκρουπ με Λευκορωσία, Λιθουανία και Καζακστάν. Έτσι μ’ αυτό τον τρόπο προβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία. Ο Εντοάρντο Ρέγια, με πέρασμα από Νάπολι, Λάτσιο και Αταλάντα παραμένει στον πάγκο και δηλώνει πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή αυτή τη φορά. Η Ανδόρα ήταν απογοητευτική στο προηγούμενο Nations League.

Δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος με τις υπόλοιπες χώρες που είναι στο επίπεδό της. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό, ενώ και το τεχνικό επιτελείο δεν έδειξε διαθέσεις για πειραματισμούς ενόψει του αποψινού αγώνα. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και εμπειρίας, η Αλβανία έχει παίκτες που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, κυρίως στη Serie A και το ματς είναι στα μέτρα της. Το MatchCombo 2 & over 2,5 στη Stoiximan έχει αξία στο 2.07, αφού οι φιλοξενούμενοι παρά τις ιταλικές επιταγές, έχουν γίνει πιο επιθετικοί την τελευταία διετία.

(21:45) Ιταλία - Β. Ιρλανδία: Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει σε μεγάλο βαθμό τη σκέψη του στραμμένη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού. Έχει χτίσει ένα καλό σύνολο ο πολύπειρος τεχνικός, μια καλοδουλεμένη ομάδα, που έχει γίνει πιο επιθετική από όσο την ξέραμε από το παρελθόν. Βέβαια, δεν είναι και πιο ποιοτική φουρνιά, ωστόσο υπάρχει ταλέντο και όλοι εργάζονται σκληρά. Υπό τις οδηγίες του Μαντσίνι, λίγα ήταν τα ματς-παραφωνίες, ενώ η ομοσπονδία είναι έτοιμη να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Εκτός ο Κεν με τον Κριστάντε, καθώς και οι Ρομανιόλι, Ζορζίνιο και Καλάμπρια.

Οι Βορειοϊρλανδοί είναι μαχητικοί, χαρακτηρίζονται για το δυναμικό παιχνίδι τους, ωστόσο επί Μπάρακλαφ που ανέλαβε πέρσι, πιο πολλά προβλήματα έχουμε δει παρά διορθώσεις. Δεν έχει πάντως και τη νίκη με το μέρος του, καθώς συνέχεια έχει να διαχειριστεί αγωνιστικά προβλήματα. Πάντως ενόψει του σημερινού αγώνα επικρατεί αισιοδοξία και θετικό κλίμα ότι η ομάδα θα βγάλει το καλό αγωνιστικό προφίλ της. Σημαντικές απουσίες στην επίθεση, αφού ούτε ο Ουάσινγκτον υπολογίζεται, ούτε ο Λίαμ Μπόις. Εξαιρετικά αμφίβολος ο αριστερός μπακ της Νιουκάσλ, Λιούις, ενώ οι ηγετικοί αμυντικοί ΜακΝάιρ και Εβανς αντιμετωπίζουν και αυτοί προβλήματα τραυματισμού.

Οσο μαχητική και να είναι η Β. Ιρλανδία τα αγωνιστικά θέματα την αποδυναμώνουν και άλλο κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που ως γηπεδούχος δεν έχει χάσει ποτέ ως γηπεδούχος σε προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου (46-9-0). Κλάσεις ανώτερη η Ιταλία και ο Μαντσίνι έχει χτίσει μια καλά στρωμένη ομάδα. Το ασιατικό χάντικαπ 1 με -1.75 στη Stoiximan στο 1.82 φαντάζει εφικτό προς επιβεβαίωση.

(21:45) Σουηδία - Γεωργία: Όλα κινούνται σε ρυθμούς Ζλάταν. Ο Ίμπρα επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας μετά από 5,5 χρόνιας και η συνέντευξη Τύπου ήταν συγκινησιακά φορτισμένη από τον ίδιο. Ο Ζλάταν διανύει μια δεύτερη νιότη, σαν να μην μεγάλωσε ποτέ και αποδίδει εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο χορτάρι. Επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός, αφού ο Μάρκους Μπεργκ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Σε ρυθμό ανανέωσης η Γεωργία, πολλά τα φρέσκα πρόσωπα, στόχος να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στα προκριματικά, αφού συνήθως καταλήγει στην ουρά του γκρουπ. Εκλέκτοράς της ο Γουίλι Σανιόλ, με τον Γάλλο να μην έχει ιδιαίτερη εμπειρία ως προπονητής πόσω μάλλον ως εκλέκτορας. Άφησε ορισμένες θετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο Nations League, αφού την είδαμε να παίζει ελαφρώς πιο επιθετικά και να μην παρουσιάζει αυτό το άνοστο και συντηρητικό στυλ, αλλά τίποτα παραπάνω.

Με τον Ζλάταν να επιστρέφει στην Εθνική ομάδα, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω του. Κάτι που ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι λατρεύει να γίνεται. Περιμένουμε να τα δώσει όλα στην επιστροφή και να ψάξει μετά μανίας το γκολ. Στο 1.80 κυκλοφορεί στη Stoiximan να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση, δεν θα μπορούσε να βρίσκεται πολύ ψηλότερα βάσει συνθηκών.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ