BET CORNER

Ο Βεζένκοβ έχει τα "κλειδιά" της νίκης για τον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοβ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη EuroLeague
Ο Σάσα Βεζένκοβ INTIME

Ο Σάσα Βεζένκοβ είναι ο κορυφαίος του Ολυμπιακού ως τώρα στη σεζόν, έχοντας τα "κλειδιά" για τη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Τα ειδικά στοιχήματα του Palau Blaugrana και το MatchCombo της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το πρώτο διήμερο της διαβολοβδομάδας στην EuroLeague ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα είναι αναμφισβήτητα αυτός με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, από κάθε άποψη. Όχι μόνο σε αγωνιστικό, αλλά και σε στοιχηματικό επίπεδο...

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (22:00): Οι ερυθρόλευκοι δίνουν τον πιο απαιτητικό αγώνα της σεζόν ως τώρα στο Palau Blaugrana. Ναι, η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, δεδομένης της ποιότητας και της πληθώρας επιλογών που διαθέτει σε κάθε θέση. Από την άλλη όμως, ο Ολυμπιακός έχει δείξει μέχρι στιγμής αξιοζήλευτη ισορροπία και σταθερότητα σε άμυνα και επίθεση, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει πολλά από πολλούς εντός κι εκτός συνόρων.

Όπως και να έχει λοιπόν, το χάντικαπ του Ολυμπιακού στο +8.5 που προσφέρει η Stoiximan στο 1.85 είναι μια αρκετά ασφαλής επιλογή. Όχι μόνο γιατί η ελληνική ομάδα έχει δείξει έτοιμη να ανταπεξέλθει σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων, αλλά και γιατί είναι ικανή να φύγει νικήτρια από τη Βαρκελώνη.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμη κάτι που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κι έχει να κάνει με τον Σάσα Βεζένκοβ. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ είναι ο MVP του Ολυμπιακού στον πρώτο μήνα της σεζόν, καταγράφοντας διαδοχικές σπουδαίες εμφανίσεις -αποκορύφωμα το νταμπλ νταμπλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Γι αυτό η επιλογή του Over 20.5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ που υπάρχει στη Stoiximan στο 1.87 ιντριγκάρει αρκετά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μονακό (21:45): Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στο WiZink Center για να αντιμετωπίσει τους πρωτοεμφανιζόμενους από το Μονακό, που μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ως τώρα. Είναι προφανές ότι η "Βασίλισσα" είναι το φαβορί του αγώνα, έχοντας άλλωστε τη δυνατότητα να συνδυάσει τον "άσο" με μία καλή διαφορά. Το χάντικαπ των -9.5 πόντων που δίνει η Stoiximan στο 1.87 για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει την αξία του και το ενδιαφέρον του.

Για όσους τους αρέσει και προτιμούν το MatchCombo, υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα συνδυασμού του ίδιου στοιχήματος με τα Under 5,5 ριμπάουντ του Μοτιεγιούνας, μια δυάδα που φτάνει στο 3.45 στη Stoiximan.

Ερυθρός Αστέρας - Ζάλγκιρις (20:00): Πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι του Βελιγραδίου ανάμεσα σε δύο ομάδες που -τουλάχιστον- φέτος δεν δείχνουν ικανές να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη μάχη της οκτάδας. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από το σπουδαίο διπλό επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι πράσινοι θα παραταχθούν με νέο προπονητή στον πάγκο (βλ. Γιούρι Ζντοβτς), οπότε είναι σαφές πως η μονομαχία θα έχει αρκετή ένταση και πάθος.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι επιλογές μας στρέφονται κατά βάση σε ειδικά στοιχήματα. Η πρώτη αφορά στον Νίκολα Κάλινιτς και το Over 18,5 σε πόντους/ριμπάουντ/ασίστ που δίνεται στο 1.60 στη Stoiximan, ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με τους Over 8,5 πόντους του Λούκας Λεκαβίτσιους που βρίσκεται στο 1.75. Ο βραχύσωμος γκαρντ της Ζάλγκιρις είναι ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του ως τώρα και έχει το ταλέντο και την ικανότητα να κάνει ζημιά στη σερβική άμυνα.


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ