ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Έντουαρντς πληγώνει την Πάσος Φερέιρα με το 2.90

Ο Ματέο Γκεντουζί κόντρα στον Μάρκους Έντουαρντς σε Άρσεναλ - Γκιμαράες για το Europa League
Ο Ματέο Γκεντουζί κόντρα στον Μάρκους Έντουαρντς © 2021 LUIS VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η προβληματική Πάσος Φερέιρα φιλοξενεί τη Γκιμαράες, με τον Πέπα να τίθεται αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του. Αξίζει το ειδικό στοίχημα του 2.90 από την αναμέτρηση.

Ματς για γερά νεύρα το βράδυ στο πρωτάθλημα, Πάσος Φερέιρα εναντίον Γκιμαράες με τον Πέπα, τεχνικό της δεύτερης να τους ενώνει. Ο τεχνικός της Βιτόρια αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του και την γνωρίζει πολύ καλά, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει θετικά στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Η Πάσος Φερέιρα εδώ και καιρό δεν είναι στα καλά, την πνίγει η εσωστρέφεια, δεν πατάει γερά, δεν πιστεύει στις δυνάμεις της και τα αρνητικά αποτελέσματα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Δεν μπορεί να πάρει ματς που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν δικά της. Με τούτα και με εκείνα μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες ακολούθησαν οι τρεις διαδοχικές ήττες στη λίγκα.

Η Γκιμαράες είναι σκληροτράχηλη ομάδα, δεν παρατάει τα παιχνίδια της και προέρχεται από δύσκολο πρόγραμμα. Κόντρα στη Μορεϊρένσε στο Λιγκ Καπ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ωστόσο στο πρωτάθλημα απέναντι στην Πόρτο στο "Ντραγκάο" έπιασε καλή απόδοση και το κλίμα βελτιώθηκε παρά την ήττα με 2-1.

Με τον Εστουπινάν να μην έχει αναρρώσει πλήρως ο Πέπα καλείται να βασιστεί πάνω στον Ροκίνια και τον Μάρκους Έντουαρντς. Ο δεύτερος αποπνέει μεγαλύτερη σιγουριά το διάστημα αυτό, είναι ανεβασμένος, σκόραρε κόντρα στην Πόρτο, και μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στον πληγωμένο εγωισμό της Πάσος, που αμυντικά είναι ασταθής. Στο 2.90 κατά μέσο όρο να σκοράρει ο 23χρονος Άγγλος, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πάσος Φερέιρα - Γκιμαράες: Να σκοράρει ο Μάρκους Έντουαρντς (απόδοση 2.90), 22:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ