ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ο Αλέ πιάνει την επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο με το 1.95

Ο Σεμπαστιέν Αλέ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπεσίκτας για το UEFA Champions League στην Κωνσταντινούπολη
Ο Σεμπαστιέν Αλέ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Μπεσίκτας © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Στο κεκλεισμένων των θυρών Γιόχαν Κρόιφ ο Άγιαξ τίθεται αντιμέτωπος με τη Σπόρτινγκ Λισάβονας σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, που όμως ο Αλέ έχει το δικό του κίνητρο.

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι διεξάγεται το βράδυ στο Γιόχαν Κρόιφ (22:00 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ) σε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Ολλανδία. Άγιαξ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι βαθμολογικά αδιάφορες στο αποψινό ματς, πρώτος ο Άγιαξ, δεύτερη η Σπόρτινγκ. Αμφότερες πέτυχαν τον στόχο τους, ειδικά για τους Πορτογάλους αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα εάν αναλογιστούμε πως στην πρεμιέρα της διοργάνωσης έχασε με το βαρύ 5-1 από τον Αίαντα εντός έδρας.

Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα παίζοντας ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Άγιαξ έχει κάνει το 5/5 και θυμίζει την προ τριετίας ομάδα που ήταν άκρως εντυπωσιακή, ενώ ο Σεμπαστιέν Αλέ είναι εκθαμβωτικός. Έχει σεληνιαστεί και διαγράφει ονειρεμένη σεζόν, έχει σκοράρει και στα πέντε ματς του ομίλου, συνολικά εννέα γκολ. Άλλα τόσα μάλιστα έχει πετύχει και στην Eredivisie.

Ο Τεν Χάαχ πρόκειται να κάνει ροτέισον απόψε, ωστόσο ο Αλέ θα ξεκινήσει στο ματς, την ίδια ώρα ο Αμορίμ θα κάνει και αυτός ένα μικρό φρεσκάρισμα, αλλά δεν θα παρατήσει τόσο το παιχνίδι, δεν έχει ξεχάσει την πεντάρα της πρεμιέρας.

Παίζουν επιθετικά και οι δύο ομάδες, ανοίγουν τα ματς, ενώ και οι δύο έχουν αυτοπεποίθηση από τις τελευταίες γεμάτες εμφανίσεις τους. Στο 1.36 που κυκλοφορεί ο άσος δεν υπάρχει αξία, δεν αξίζει να μπλέξουμε πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που και οι δυο θα παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και θα ανοίξουν το ματς. Αυτό που είναι άξιο προσοχής είναι το 1.95 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο σούπερ φορμαρισμένος Αλέ. Σε περίπτωση που σκοράρει απόψε θα ισοφαρίσει την επίδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο της σεζόν 2017/18 με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε και στα έξι ματς των ομίλων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άγιαξ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Να σκοράρει ο Αλέ (απόδοση 1.95), 22:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ