BIG GAMES BET

Ντιναμό Κιέβου - Μπενφίκα: Προγνωστικά και Ανάλυση - Επιλογή στο 2.22

Ο Ένζο Φερνάντεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο Λουζ για τα προκριματικά του Champions League
Ο Ένζο Φερνάντεζ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Μίντιλαντ στο Λουζ © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League.

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα των πλέι οφ στο Champions League. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ασφαλώς αναμένεται η αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με την Μπενφίκα, όπου οι Πορτογάλοι είναι το καθαρό φαβορί για την πρόκριση σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.10 (22:00 Cosmote Sport 2HD/MEGA, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Champions League

Η Ντιναμό Κιέβου ως γνωστόν δεν έχει τη δυνατότητα να παίξει στη φυσική της έδρα, καθώς η Ουκρανία βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία. Για αυτόν τον λόγο δίνει τα παιχνίδια της στη γειτονική Πολωνία και συγκεκριμένα στο "Μιέσκι Στάντιον" του Λοτζ.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, παρόλα αυτά με κατάθεση ψυχής έχει καταφέρει ήδη να κάνει δύο προκρίσεις στους προηγούμενους προκριματικούς γύρος, ανατρέποντας πλήρως τα προγνωστικά.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ντιναμό στην ευρωπαϊκή της λίστα έχει μόλις έναν ξένο, τον Πολωνό μπακ Κετζιόρα. Από εκεί και πέρα βασίζεται αποκλειστικά σε γηγενείς παίκτες, οι οποίοι βέβαια αποτελούν τον κορμό της εθνικής Ουκρανίας (Καραβάεφ, Τσιγκάνκοφ, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο, Ζαμπάρνι, Μπούστσαν).

Στον β' προκριματικό γύρο η Ντιναμό έφερε δύο ισοπαλίες (0-0, 1-1) με τη Φενερμπαχτσέ και τελικά απέκλεισε τους Τούρκους μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου", επικρατώντας με 2-1 στην παράταση. Κομβική για την εξέλιξη του ματς, ήταν η αποβολή παίκτη των γηπεδούχων, στο 53ο λεπτό.

Στο γ' προκριματικό γύρο, το σύνολο του Μιρτσέα Λουτσέσκου επικράτησε με 1-0 στο Λοτζ της Στουρμ Γκρατς. Στη ρεβάνς της Αυστρίας έχασε με το ίδιο σκορ, αλλά στην παράταση έφερε τούμπα το παιχνίδι, κέρδισε 2-1 και εξασφάλισε μίνιμουμ τους ομίλους του Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μπενφίκα από την πλευρά της έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με 4/4 νίκες και γκολ 12-2 σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δια περιπάτου τη Μίντιλαντ με συνολικό σκορ 7-2.

Ο Ρόγκερ Σμιντ είναι τεχνικός που αποφεύγει το ροτέισον, έχει μία σταθερή ενδεκάδα και κατά βάση πορεύεται με αυτή. Στο ξεκίνημα της σεζόν φαίνεται πως έχει βρει ένα εξαιρετικά λειτουργικό σχήμα, αφού η Μπενφίκα είναι και αποτελεσματική και θεαματική.

Ο Γερμανός τεχνικός παίζει με 4-2-3-1. Στο τέρμα είναι ασφαλώς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Την τετράδα της άμυνας συνθέτουν οι Ζιλμπέρτο, Οταμέντι, Μοράτο και Γκριμάλντο. Στους χαφ παίζουν οι Φερνάντες και Φλορεντίνο Λουίς. Στην κορυφή της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Γκονσάλο Ράμος και από πίσω του ο Σμιντ επιλέγει για τριάδα τους Ζοάο Μάριο, Ράφα Σίλβα και Νταβίντ Νέρες. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια, ωστόσο ακολούθησε κανονικά την αποστολή των "αετών" στην Πολωνία και λογικά θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα αντί του Γκονσάλβες.

Στον αντίποδα, ο Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τις απουσίες του αρχηγού Σίντορτσουκ (αμυντικός χαφ) και του δημιουργικού χαφ Χαρμάς (συνήθως έρχεται από τον πάγκο), που είναι τιμωρημένοι. Σε κάθε περίπτωση, η Ντιναμό είναι δεδομένο πως θα παίξει κλειστά με στόχο να μην ηττηθεί για να κρατήσει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση εν όψει του επαναληπτικού στη Λισαβόνα.

Μέχρι στιγμής, οι Ουκρανοί έχουν φέρει 4/4 Under 2,5 στα προκριματικά. Επίσης, την περσινή σεζόν, στους ομίλους του Champions League, είχαν κρατήσει στο 0-0 την Μπενφίκα στο Κίεβο.

Γενικά, τα παιχνίδια της Ντιναμό Κιέβου με την Μπενφίκα είναι συνήθως κλειστά, αφού σε έξι συναντήσεις τους στο παρελθόν, επιβεβαιώθηκε πέντε φορές το Under 2,5 και όλα τα ματς έληξαν με No/Goal.

Φυσιολογικό λοιπόν ότι δίνεται ελαφρώς φαβορί το Under 2,5 σε τιμές κάτω από το 1.90. Αν παράλληλα ζητήσουμε και το Χ2, στη λογική ότι η Μπενφίκα είναι ομάδα με περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ποιοτική στάθμη, ξεπερνάμε το 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Κιέβου – Μπενφίκα: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.22), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ