BET CORNER

Ντέρμπι με γκολ στο Λονδίνο, MatchCombo στη Νίκαια

Οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν
Οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι πανηγυρίζουν το γκολ που σημείωσαν © 2021 PETER MORRISON / AP IMAGES

Συνεχίζεται η δράση στα σημαντικότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με ντέρμπι, φαβορί και αουτσάιντερ.

(16:00) Γουλβς - Τότεναμ: Για την 2η αγωνιστική της Premier League η αναμέτρηση στο 'Molineux'. Το πάλεψε η Γουλβς στην πρεμιέρα κόντρα στη Λέστερ, ωστόσο γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0. Αποτέλεσμα που με βάση τη συνολική εικόνα στο 'King Power' την αδικεί καθώς άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας. Δημιούργησε τις διπλάσιες τελικές από τις 'αλεπούδες', όμως παρουσίασε το περσινό της πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Ο Μπρούνο Λάζε δεν άλλαξε την διάταξη, θα πορευτεί και αυτός με το 3-4-3, έχοντας φρέσκα πρόσωπα στην 11άδα τους Ζοζέ Σα και Τρινκάο, που ήρθαν από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Απέκτησε ακόμη τους Νουρί (αρ. μπακ), Μοσκέρα (στόπερ) και Μπολά (δεξί μπακ). Πούλησε τους Ράφα Μίρ, Ρουί Πατρίσιο και Όουεν Οτασόβι. Αντιμετωπίζει πάντως κάμποσα προβλήματα τραυματισμών, με τους Μπολί, Μπουένο, Χόνι, Μοσκέρα, Νέτο και Ποντένσε εξαιρετικά αμφίβολους για το ματς.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί η Τότεναμ. Με γκολάρα του Σον επικράτησε με σκορ 1-0 της Σίτι στο Λονδίνο, στο ντεμπούτο του Νούνο Εσπίριτο στον πάγκο της. Η νίκη παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που επιτεύχθηκε δίχως τον Κέιν στο γήπεδο, με το μέλλον του αρχηγού των Spurs να είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Μεσοβδόμαδα πήγε με κάμποσους έφηβους στο πρώτο ματς με την Πάσος Φερέιρα στα playoffs του Europa Conference League και ηττήθηκε με σκορ 1-0 στην Πορτογαλία. Ο Κέιν παραμένει εκτός, το ίδιο ο Εντομπελέ που επιθυμεί να αποχωρήσει, προβλήματα τραυματισμών για τους Κάρτερ-Βίκερς, Σεσενιόν αλλά και τον νεοαποκτηθέντα Ρομέρο.

Η Τότεναμ είναι το φαβορί, αλλά το ματς δεν είναι εύκολο. Η Γουλβς θα ψάξει αντίδραση και μπορεί να βάλει δύσκολα στους Λονδρέζους. Το να συνεχίσει η Τότεναμ τα θετικά αποτελέσματα χωρίς τον Κέιν -και χωρίς κλασικό φορ, όσο καλός κι αν είναι σε αυτόν τον ρόλο κατά συνθήκη ο Σον- δεν είναι απλή υπόθεση. Μπορεί ωστόσο να φύγει αλώβητη από το 'Molineux'. Το MatchCombo Χ2 & under 3,5 στο 1.75 της Stoiximan είναι μια λογική επιλογή εδώ.

(18:30) Άρσεναλ - Τσέλσι: Άρχισαν τα όργανα από νωρίς στην Άρσεναλ. Ήττα με σκορ 2-0 στην πρεμιέρα, στο εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, έτσι ο Αρτέτα και οι παίκτες του μπήκαν με το 'καλημέρα' σε καθεστώς πίεσης. Γκαμπριέλ, Πάρτεϊ, Ενκετιά έλειψαν λόγω τραυματισμού και παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι, όπως και οι Λακαζέτ - Ομπαμεγιάνγκ που ήρθαν αντιμέτωποι με τον κορονοϊό. Πρόβλημα με τη βίζα του Έντεργκααρντ.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup απέναντι στη Βιγιαρεάλ, η Τσέλσι κέρδισε άνετα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κρίσταλ Πάλας με σκορ 3-0. Το ακόμη καλύτερο νέο για τους φίλους των 'μπλε', είναι η επιστροφή του Ρομελού Λουκακού στο 'Stamford Bridge'. Ο Βέλγος αποκτήθηκε αντί 115 εκατ. ευρώ από την Ίντερ και είναι ακριβώς ο παίκτης που έλειπε από τη γραμμή κρούσης της ομάδας του Τόμας Τούχελ. Εκτός μάχης οι Λόφτους-Τσικ και Πούλισικ, αμφίβολοι Καντέ και Ζίγες.

Έτσι όπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, η Τσέλσι διατηρεί ξεκάθαρο προβάδισμα στο λονδρέζικο ντέρμπι. Ο τρόπος παιχνιδιού της μπορεί να εγκλωβίσει την Άρσεναλ, που στην παρούσα φάση δύσκολα θα ανταποκριθεί στο ανελέητο passing game των 'μπλε'. Στο 2.35 το MatchCombo 2 & over 1,5 στη Stoiximan, έχει την προσοχή μας.

(20:30) Ατλέτικο - Έλτσε: Για την 2η αγωνιστική της La Liga η αναμέτρηση στο 'Metropolitano'. Ζορίστηκε στην πρεμιέρα, αλλά τελικά πέρασε με το 'διπλό' από τη Γαλικία η ομάδα του Σιμεόνε. Επικράτησε με σκορ 1-2 της Θέλτα, χάρη σε δύο τέρματα του Κορέα. Το πρώτο βρήκε απάντηση από τον Άσπας, όχι όμως και το δεύτερο. Δεν έχασαν κανένα σημαντικό παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι οι 'ροχιμπλάνκος', αντίθετα ενισχύθηκαν με την απόκτηση του Ροντρίγκο Ντε Πολ αντί 35 εκατ. ευρώ από την Ουντινέζε. Τιμωρημένος ο Χερμόσο, εκτός μάχης οι Ζοάο Φελίξ, Μάρκος Πάουλο και αμφίβολος ο Φελίπε.

Η Έλτσε ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δίκαιο το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα της αναμέτρησης. Έπαιξε άμυνα η Έλτσε και έψαξε το γκολ στην κόντρα δίχως αποτέλεσμα. Αυτή θα είναι η προσέγγιση της και τη φετινή σεζόν, αφού δεν έχει την ποιότητα να παίξει διαφορετικά. Μοναδικός ρεαλιστικός στόχος, η αποφυγή του υποβιβασμού. Και θα πρέπει να δώσει μάχη για να τα καταφέρει. Φτάνει στην αναμέτρηση του 'Metropolitano' με λευκό ιατρικό δελτίο.

Περιμένουμε ένα κλειστό ματς, δίχως γρήγορο ρυθμό για μεγάλα διαστήματα και την Έλτσε να παίζει πίσω από τη σέντρα. Την ίδια στιγμή και η Ατλέτικο διακρίνεται για την αμυντική της αξιοπιστία, είναι σαφώς ανώτερη και σπανίως τα παιχνίδια της παίρνουν μεγάλη έκταση στο σκορ. 'Μυρίζει' μια ακόμη επαγγελματική νίκη για την ομάδα του Σιμεόνε και με πολύ πιθανό σενάριο να μην δεχτεί γκολ. Επιλογή μας το σκορ πολλαπλών επιλογών 1-0, 2-0 ή 3-0 σε απόδοση 2.02 στη Stoiximan.

(21:45) Νις - Μαρσέιγ: Σημαντικό ματς για την 3η αγωνιστική της Ligue 1 στην 'Allianz Riviera'. Μετά το εντός έδρας 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στη Ρεμς, η Νις πήγε στο σπίτι της πρωταθλήτριας Λιλ και την διέλυσε με σκορ 0-4! Μια εμφατική επιστροφή του Κριστόφ Γκαλτιέ στην έδρα της ομάδας την οποία οδήγησε στον τίτλο την περασμένη σεζόν... Ρεαλιστικός μοιάζει για τη Νις ο στόχος της Ευρώπης τη φετινή σεζόν. Κλοντ-Μορίς, Γκεσάν, Σνιντερλέν, Στενγκς και Τρουϊγέ είναι εκτός μάχης.

Αψυχολόγητη, όπως το συνηθίζει, η Μαρσέιγ. Έκανε μεγάλο 'διπλό' στην πρεμιέρα, επικρατώντας με σκορ 2-3 στην έδρα της Μονπελιέ. Ακολούθησε το ματς με την Μπορντό, όπου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο αλλά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2... Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, όχι μόνο από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά από ημίχρονο σε ημίχρονο. Εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, εντελώς προβληματική στα μετόπισθεν.

Όσο ταλέντο κι αν διαθέτουν οι Φωκαείς, παραμένουν προκλητικά αφελείς και αναξιόπιστοι. Η Νις είναι πολύ σοβαρή ομάδα, με ξεκάθαρους ρόλους και 'σκοτώνει' σε ανοιχτό γήπεδο. Δεδομένα έχει την δυνατότητα να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της. Επιλογή μας εδώ το MatchCombo 1Χ & over 1,5 στο 1.91 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ