BIG GAMES BET

Νιούκαστλ - Νότιγχαμ: Προγνωστικά και Ανάλυση - Με ενθουσιασμό για το 1.95

Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στιβ Κούπερ σε ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ κόντρα στην Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Νότιγχαμ στην Premier League κόντρα στη Νιούκαστλ.

Πολύ σημαντική ημέρα απόψε για τη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι σε επίπεδο Premier League έπειτα από 23 χρόνια και 82 ημέρες! Η πρώτη αποστολή της σεζόν είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για τη Φόρεστ, αφού θα δοκιμαστεί στο St James' Park με τη φιλόδοξη Νιούκαστλ (17:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία: Ενισχύθηκε σημαντικά η Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία μέσω των playoffs, κερδίζοντας στον τελικό τη Χάντερσφιλντ. Παρότι ξεκίνησε πολύ άσχημα την περσινή σεζόν, μεταμορφώθηκε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Κούπερ κι έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου.

Είναι ενδεικτικό, ότι σε 21 αγώνες πρωταθλήματος μέσα στο 2022 δέχθηκε μόλις 12 γκολ, είχε δηλαδή την καλύτερη άμυνα πίσω από τη Λίβερπουλ (10) μεταξύ των τεσσάρων κατηγοριών της Football League.

Με δεδομένο ότι η Premier League είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος, η Νότιγχαμ αναμενόμενα προχώρησε σε πολλές και σημαντικές μεταγραφές, προκειμένου να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδό της. Ανάμεσα στις προσθήκες που έκανε συμπεριλαμβάνονται ο φορ Αβονίγι, που πέρυσι ήταν έκτος σκόρερ της Bundesliga, πετυχαίνοντας 15 γκολ. Ο πρώην αρχηγός και στόπερ της Μάιντς Νιακατέ. Ο εξαιρετικός χαφ της Στουτγάρδης Μανγκαλά, ο γκολκίπερ Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και φυσικά ο πολύπειρος διεθνής Άγγλος χαφ Τζέσι Λίνγκαρντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Άγγλων, η Νότιγχαμ αναμένεται να έχει τουλάχιστον επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα στην ενδεκάδα της απόψε. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μία ολοκαίνουρια ομάδα, την οποία ο Κούπερ θα πρέπει να στρώσει άμεσα, διότι το πρόγραμμα στο ξεκίνημα είναι αρκετά δύσκολο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ανερχόμενη δύναμη η Νιούκαστλ

Στον αντίποδα, η Νιούκαστλ πέρυσι πήγαινε ολοταχώς για τον υποβιβασμό, ούσα 19η και χωρίς νίκη μετά από 11 αγώνες. Από τον Νοέμβριο όμως, που ανέλαβε ο Έντι Χάουι και μετά τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι "καρακάξες" πραγματοποίησαν πρωταθληματική πορεία και τελικά τερμάτισαν στην 11η θέση.

Μέσα στο 2022 η Νιούκαστλ έκανε 12 νίκες (!), λιγότερες μόνο από τις Λίβερπουλ Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ. Επίσης, με τον Χάουι στο τιμόνι της, έχασε εντός έδρας μόνο από τις Λίβερπουλ και Σίτι.

Προς το παρόν, η Νιούκαστλ έχει αποκτήσει μόνο τον στόπερ Μποτμάν (Λιλ) και τον γκολκίπερ Πόουπ (Μπέρνλι) στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Λεφτά ωστόσο υπάρχουν, επομένως αναμένονται κι άλλες κινήσεις μέσα στον Αύγουστο.

Γενικά, η Νιούκαστλ θεωρείται από τις ομάδες που θα έχουν σοβαρό λόγο φέτος στην Premier League. Καλός προπονητής, πανίσχυρη οικονομικά διοίκηση, δουλεμένο από πέρυσι ρόστερ και φανατικό κοινό, συνθέτουν μία τετράδα λόγων που δικαιολογούν σε μεγάλο βαθμό την εκτίμηση των μπουκ, που τοποθετούν τις "καρακάξες" μέσα στην πρώτη επτάδα.

Οι πρεμιέρες πάντως είναι πάντα επικίνδυνες και η Νότιγχαμ ως νεοφώτιστη κουβαλάει ενθουσιασμό. Δεν θα προξενήσει λοιπόν εντύπωση αν προβληματίσει τη Νιούκαστλ. Άλλωστε, μπροστά διαθέτει μία εξαιρετικά ποιοτική επιθετική τριάδα. Ο Αβονίγι είναι πραγματικό τανκ, ο Λίνγκαρντ διαθέτει πλούσιες παραστάσεις από την Premier League και ο αέρινος Τζόνσον (18 γκολ πέρυσι) συγκαταλέγεται στα νέα μεγάλα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου.

Ενδιαφέρουσα η περίπτωση του να σκοράρει η Νότιγχαμ και να οδηγήσει το ματς προς το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ, στο 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιούκαστλ – Νότιγχαμ: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ