DAILY BET

Νέα αγωνιστική, νέες αποδόσεις για τίτλο στη Stoiximan Super League

Νέα αγωνιστική, νέες αποδόσεις για τίτλο στη Stoiximan Super League
EUROKINISSI

Τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά για το 2024 είχαν, όπως είναι φυσικό, νέα επιρροή στη μεταβολή των αποδόσεων στο στοίχημα, αναφορικά με τις αποδόσεις που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει ακάθεκτος. Το 4-0 σε βάρος του ΟΦΗ, κατέβασε το 3.50 της περασμένης αγωνιστικής, στο 3.20 στη Stoiximan. Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν επικεφαλής της κατάταξης, όντες σε θαυμάσια κατάσταση το τελευταίο δίμηνο.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα για την κατάκτηση της Stoiximan Super League

Ολόιδια πορεία είχε και η απόδοση του Παναθηναϊκού. Η πρεμιέρα του Φατίχ Τερίμ στο ρόλο του προπονητή, συνδυάστηκε με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, η απόσταση από τον ΠΑΟΚ είναι στον έναν βαθμό και η απόδοση του «τριφυλλιού» πήγε στο 3.20 από το 3.50.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ δεν κουράστηκε απέναντι στο Βόλο. Το 3-0, της επέτρεψε να πορεύεται πλέον με 3.50 για κατάκτηση τίτλου στη Stoiximan, εν συγκρίσει με το 3.60 της 15ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός, αδικώντας πολύ τον εαυτό του στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, έχασε από τη Λαμία, σε μία τεράστια έκπληξη. Αυτό είχε ως συνέπεια, οι πολυπρωταθλητές Ελλάδας να δουν την απόδοσή τους να πηγαίνει στο 5.50, από το 4.00 της περασμένης αγωνιστικής, για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.

Από το ξεκίνημα της Stoiximan Super League οι τέσσερις διεκδικήτριες ομάδες έχουν περάσει από διάφορα σημεία. Η εικόνα έχει μεταβληθεί πολλές φορές και είναι αυτονόητο πως το μακροχρόνιο στοίχημα γίνεται όλο και πιο σαγηνευτικό.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ