TIPS ΜΑΡΚΟ

Μπέτις - Σεβίλλη: Προγνωστικά και ανάλυση

Ο Χόρχε Σαμπαόλι σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τη La Liga στον πάγκο της Σεβίλλης
Ο Χόρχε Σαμπαόλι © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ανδαλουσιάνικο ντέρμπι στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν με τη Ρεάλ Μπέτις να φιλοξενεί τη Σεβίλλη, η οποία ψάχνει να βρει τον εαυτό της. Ποντάρισμα στο 2.44.

Με μια σπουδαία μονομαχία ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της ημέρας στη La Liga. Η Ρεάλ Μπέτις φιλοξενεί τη Σεβίλλη (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν στο τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας.

Μετά από την ήττα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 εντός έδρας οι Βερδιμπλάνκος επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς έκαναν τρεις σερί νίκες (Λουντογκόρετς, Σοθιεδάδ και Ελσίνκι) και σε κανένα από αυτά τα παιχνίδια δεν δέχτηκε γκολ. Είναι ξανά στα πάνω της η η Σεβίλλη που καταγράφει μια θετική σεζόν και παρουσιάζει σε γενικές γραμμές σταθερή εικόνα.

Η Σεβίλλη έχει ως στόχο μέσω του σημερινού ντέρμπι να στείλει μήνυμα για restart. Η κακή εκκίνηση με τον Λοπετέγι την έβαλε στην κόκκινη ζώνη και με τον Σαμπαόλι πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της. Το ρεκόρ μ’ αυτόν στον πάγκο είναι 2-3-3, αλλά οι 2/3 ήττες ήταν κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις είναι αυτή που έχει το μομέντουμ για να πάρει το ντέρμπι, αλλά η Σεβίλλη προσπαθεί να αντιδράσει, δείχνει κάποια σημάδια ζωής, κυρίως όμως κόντρα στην Μπέτις έχει αποδείξει πως σε ό,τι κατάσταση και να βρίσκεται πάντα το παλεύει και παίρνει συχνά αποτελέσματα. Από το 2007 και έπειτα η Μπέτις ως γηπεδούχος έχει κερδίσει δύο φορές, η Σεβίλλη οκτώ, ενώ επτά ματς έληξαν ισόπαλα. Στο 2.44 το combo 1X & Goal/Goal. Δεν θα είναι έκπληξη εάν πάρει το Χ η Σεβίλλη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μπέτις - Σεβίλλη: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 2.44), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ