BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση - Άρωμα Champions League

Ο Πάμπλο Γκάβι πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Εσπανιόλ στο Κορνεγιά
Ο Πάμπλο Γκάβι © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Μπαρτσελόνα και Νάπολι ρίχνονται στη μάχη των προκριματικών των 16 του Europa League σε μια αναμέτρηση που έχει άρωμα Champions League. Ποντάρισμα στο 3.50

Μπαρτσελόνα και Νάπολι κοντράρονται στο Καμπ Νόου (19:45 COSMOTE SPORT 4 , LIVE από το SPORT24 ) σε μια αναμέτρηση που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ματς Champions League. Οι ομάδες όμως τίθενται αντιμέτωπες στην προκριματική φάση των 16 του Europa League. Η Μπαρτσελόνα τερμάτισε τρίτη στο Champions League πίσω από Μπάγερν και Μπενφίκα, ενώ την τελευταία αγωνιστική στη Βαυαρία το ματς ήταν must win αλλά έχασε. Οι Παρτενοπέι από την άλλη προέρχονται από το Europa League. Τερμάτισαν δεύτεροι στην ισοβαθμία με τη Σπαρτάκ Μόσχας με δέκα βαθμούς και άφησαν στην τρίτη θέση τη Λέστερ με δύο βαθμούς λιγότερους. Ουραγός η Λέγκια Βαρσοβίας με 6.

Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Προγνωστικά στοιχήματος

Έχουν αλλάξει πολλά στην Μπαρτσελόνα από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τσάβι. Η ομάδα βγάζει σπιρτάδα, τρέχει, κάνει φάσεις και δείχνει να βρίσκεται μετά από πολύ καιρό στη σωστή ρότα. Ο Ισπανός θρύλος έχει σαφώς πολλή δουλειά μπροστά του, ωστόσο η Μπαρτσελόνα του 2022 θέλγει, δεν είναι υπό διάλυση όπως αυτή του 2021 και εκ πρώτης όψεως ο Τσάβι διαθέτει τις μονάδες ώστε να φτιάξει κάτι καλό μετά από καιρό. Μετά το επιβλητικό 4-2 επί της πρωταθλήτριας Ατλέτικο Μαδρίτης, ακολούθησε εκτός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Εσπανιόλ 2-2, σε μια αναμέτρηση που ισοφάρισε λίγο πριν την εκπνοή σ’ ένα ματς για γερά νεύρα με εκατέρωθεν φάσεις, που πιέστηκε αρκετά κιόλας, αλλά άφησε θετικά στοιχεία με την απόδοσή της από τη μέση και μπροστά. Πάγια εκτός Λενγκλέ και Ουμτιτί, χτύπησε και ο Αραούχο. Μόνες λύσεις για τα στόπερ Ερίκ Γκαρσία και Πικέ. Σέρτζι Ρομπέρτο, Φάτι και Ντεπάι παραμένουν και αυτοί εκτός, ενώ ο Ντάνι Άλβες είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα ο Ομπαμεγιάνγκ.

Μετά από τρεις σερί νίκες η Νάπολι είχε λαμπρή ευκαιρία εντός έδρας κόντρα στην Ίντερ για να μπει για τα καλά στο κόλπο του Σκουντέτο. Έπιασε καλή απόδοση, προηγήθηκε στο 7’ με τον Ινσίνιε, έχασε πολλές στιγμές για να βάλει και δεύτερο γκολ, αλλά δεν είχε την τύχη με το μέρος της. Στο 47’ ο Τζέκο ισοφάρισε και κάπου εκεί μπήκε ταφόπλακα στις βλέψεις της. Με νίκη θα ανέβαινε στην κορυφή. Είναι τρίτη με 53 βαθμούς και στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν και στο -1 από τη δεύτερη Ίντερ (ματς λιγότερο). Κάλλιστα προς το τέλος θα μπορούσε να χάσει, αφού έδειξε να μένει από δυνάμεις. Έξω οι πολύτιμοι εξτρέμ Πολιτάνο και Λοσάνο. Δεν παίζει ούτε ο χαφ Λομπότκα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ματς με μεγάλο κύρος. Η Νάπολι θα έχει περίπου 5 χιλιάδες φίλους της στο πλευρό της, το Καμπ Νόου θα είναι σχεδόν γεμάτο και θα είναι μια καλή ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα του Τσάβι να ανακτήσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της και την αίγλη της. Ο Τσάβι δεν πρόκειται να αφήσει στη μοίρα του τον θεσμό στο μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται η ομάδα. Ο Σπαλέτι όμως είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός. Αμφότερες διαθέτουν αξιόλογες μονάδες επιθετικά, έχουν ξεπεράσει τη ντεφορμέ κατάσταση. Παράλληλα η Μπαρτσελόνα δεν έγινε μονομιάς η ομάδα του παρελθόντος. Έχει δρόμο ακόμα. Δεν βλέπουμε μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Από τα πιθανά Χ της βραδιάς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Νάπολι: Χ (απόδοση 3.50), 19:45
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ