ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα: Προγνωστικά και ανάλυση - Το σερί οδηγεί στο 2.25

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Φεράν Τόρες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Πέμπτη 21 Απριλίου 2022
Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει με τον Φεράν Τόρες γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη La Liga 2021-2022 στη "Ρεάλε Αρένα", Σαν Σεμπαστιάν | Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τρόπο να αντιδράσει από τα σερί ηττών που έχει κάνει στο Καμπ Νόου. Δυσκολεύεται κατά πολύ στον δρόμο η Μαγιόρκα. Ποντάρισμα στο 2.25.

Στο Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα καλείται να μπει στο παιχνίδι μ’ ένα μεγάλο "πρέπει". Να κερδίσει. Έχουν μαζευτεί πολλές ήττες στη Βαρκελώνη και ο εγωισμός των παικτών του Τσάβι έχει πληγωθεί. Και στα τρία τελευταία ματς στο σπίτι της έχασε, στο τελευταίο χρονικά ματς υποτάχθηκε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο 1-0 με τη μαδριλένικη ομάδα να παίρνει κεφάλι στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο. Φόρτσαρε από εκείνο το σημείο και έπειτα, είχε τις στιγμές της, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει έστω. Ολοκλήρωσε το ματς με 1,11 xG έναντι 0,25 της Ράγιο. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο των μπλαουγκράνα για απόψε κόντρα στη Μαγιόρκα (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ).

Εκτός Μπρέθγουεϊτ (κορονοϊό), Πέδρι, Νίκο, Μινγκέθα (κορονοϊό), Ντεστ, Σέρτζι Ρομπέρτο και Ουμτιτί. Αμφίβολος ο Πικέ. Με αμυγδαλίτιδα ο Ντεμπελέ. Στην αποστολή μετά από καιρό ο Φάτι.

Τα έδωσε όλα η Μαγιόρκα κόντρα στην Αλαβές και δικαιώθηκε. Πήρε τη νίκη εντός έδρας με 2-1 και πήρε σημαντική ανάσα και τόνωση ηθικού για τη μάχη της παραμονής. Πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της με 2-0, πιέστηκε, η ομάδα από τη Βιτόρια μείωσε σε 2-1 στο 73’, ενώ λίγο έλειψε να γίνει το 2-2. Στον δρόμο όμως τα πράγματα δεν είναι ενθαρρυντικά, αφού έχει χάσει στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Τιμωρημένος ο καταλυτικός επιθετικός Μουρίκι. Πάγια εκτός ο χαφ Ντε Γαλαρέτα και ο στόπερ Σέντραλ. Εκτός εξτρέμ Εντιαγιέ κι ο μπακ Χάουεμε Κόστα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από σερί ηττών στο Καμπ Νόου προέρχεται η Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί να ρολάρει εκτός έδρας η Μαγιόρκα. Θα ψάξει ξέσπασμα η γηπεδούχος, αλλά δείχνει κάπως μαγκωμένη. Θα… σκυλιάσει η φιλοξενούμενη από την άλλη και όσο αντέξει, αφού η μάχη για την παραμονή μαίνεται. Στο 2.25 να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση μετά το 28:00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Μαγιόρκα: Πρώτο γκολ μετά το 28:00 (απόδοση 2.25), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ