BIG GAMES BET

Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά και ανάλυση - Ρίσκο με το 2.82

Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση στο Europa League
Ο Ραφαέλ Σάντος Μπορέ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στον Σέρχιο Μπουσκέτς της Μπαρτσελόνα © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης καλείται να κάνει all-in στη ρεβάνς του Καμπ Νόου απέναντι στην Μπαρτσελόνα μετά από το 1-1 της Γερμανίας. Υπάρχουν λόγοι για το 2.82.

Μπαρτσελόνα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά από το 1-1 στην έδρα των Αετών πριν μια εβδομάδα. Απόψε (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ) λοιπόν παίζουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League. Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε μέχρι ενός βαθμού σκούρα, ωστόσο η Άιντραχτ απέδειξε ότι θέλει να κάνει το παιχνίδι της, έπαιξε μεν προσεκτικά ανά διαστήματα ωστόσο επιβεβαίωσε πως είναι μια μαχητική ομάδα. Τα ματς όμως στην Καταλωνία είναι μια διαφορετική ιστορία. Το Καμπ Νόου θα γεμίσει, αλλά θα έχει και λίγο παραπάνω από 20 χιλιάδες Γερμανούς που θα σπρώξουν την ομάδα του Γκλάζνερ.

Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Σ’ ένα πολύ τρελό ματς, με αρκετές εναλλαγές εκατέρωθεν φάσεις και τρία κατά της πέναλτι η Μπαρτσελόνα κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Λεβάντε στη Βαλένθια με 3-2 και γκολ του Λουκ Ντε Γιονγκ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Όλα τα γκολ μπήκαν από το 52’ και έπειτα, έπιασε το 1/3 πέναλτι το Τερ Στέγκεν. Ακολουθεί τη Δευτέρα η Κάδιθ για το πρωτάθλημα και πλέον έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της δεύτερης θέσης. Θα τσεκαριστεί ο Πικέ. Μακροχρόνιες οι απουσίες των Σέρτζι Ρομπέρτο και Φάτι. Έτοιμοι Ντεστ και Ντεπάι.

Παίζει όλη τη σεζόν της απόψε η Άιντραχτ, με την εικόνα που έχει παρουσιάσει εξάλλου τελευταία στην εγχώρια λίγκα έχει δείξει πόσο προσηλωμένη είναι στην Ευρώπη. Κάτι παραπάνω από φιλότιμη η εικόνα της στη Φρανκφούρτη την έσπρωξε για τα καλά ο κόσμος της, προηγήθηκε στο 48’, είχε τις στιγμές της και για δεύτερο γκολ, καθώς απέκτησε μεγάλο θάρρος, αλλά ο Φεράν Τόρες ισοφάρισε στο 66’, ενώ η γερμανική ομάδα ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του στόπερ Τούτα. Ο 22χρονος Βραζιλιάνος είναι και η μοναδική απουσία για απόψε. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα κόντρα στη Φράιμπουργκ εντός έδρας με 2-1 σε μια αναμέτρηση που ήταν φλύαρη και απειλήθηκε αρκετά στην κόντρα. Δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις της και το πλήρωσε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα ματς στο Καμπ Νόου είναι μια άλλη ιστορία, η Μπαρτσελόνα του Τσάβι είναι μια άλλη ιστορία από αυτή που βλέπαμε τόσο πέρσι, όσο και φέτος στην αρχή της χρονιάς. Δεν επικρατεί χάος, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο και δημιουργικά οι Καταλανοί είναι εντυπωσιακοί. Αμυντικά όμως υπάρχει αφέλεια και με τον Πικέ να μην είναι στο 100% δεν αποκλείεται να είναι ακόμα πιο εύθραυστη η ομάδα. Η Άιντραχτ απέδειξε πως είναι ζόρικη ομάδα, δεν την παίρνει να κλειστεί, οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες και να ψάξει το γκολ ώστε να είναι στο κόλπο. Έχει τον τρόπο της, την ταχύτητα και το θράσος να σκοράρει. Ο άσος κυκλοφορεί σε αδιάφορες τιμές, το 2.82 για το συνδυαστικό 1 & Goal/Goal έχει ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.82), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ