ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Μίλαν - Μπολόνια: Προγνωστικά και ανάλυση - Ώρα αποδείξεων

Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Κάλιαρι
Ο Ολιβιέ Ζιρού πανηγυρίζει © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Μίλαν φιλοξενεί την Μπολόνια με στόχο να διατηρήσει το προβάδισμά της για την κατάκτηση του Σκουντέτο. Ποντάρισμα στο 2.00.

Ώρα αποδείξεων για τη Μίλαν απόψε, που νιώθει την ανάσα των Νάπολι και Ίντερ στη μάχη του Σκουντέτο. Η διακοπή ήρθε σε καίριο χρονικό σημείο, αφού έπαιρνε οριακές νίκες και με το στανιό, βγάζοντας σημάδια κόπωσης και της απουσίαζε το καθαρό μυαλό. Πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα και είχε μεγάλη ανάγκη από ανάσες. Απόψε κοντράρεται με την Μπολόνια ( 21:45 COSMOTE SPORT 8, LIVE από το SPORT24 ). Στον πρώτο γύρο Μπολόνια - Μίλαν 2-4, ενώ στα 12 τελευταία η Μίλαν δεν έχει χάσει με 11 νίκες στο διάστημα αυτό.

Μίλαν - Μπολόνια: Προγνωστικά και ανάλυση

Με τρεις σερί νίκες με σκορ 1-0 πήγε στη διακοπή η Μίλαν. Είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει. Οι νίκες ήταν οριακές και έδειξε πως έχει ανάγκη να φρεσκαριστεί και να καθαρίσει τη σκέψη της. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Κάλιαρι 1-0 εκτός έδρας σ’ ένα ματς πάντως που παραλίγο να την πάθει στο τέλος. Κρατάει χαμηλά τους τόνους ο Πιόλι, προσπαθεί να διατηρήσει συγκρατημένους τους παίκτες του. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, ενώ στη συνέχεια έχει ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα (Τορίνο, Λάτσιο έξω, Τζένοα μέσα και Ίντερ για το Κύπελλο). Δεν παίζει ο χρήσιμος στόπερ Κιάερ.

Όλα έχουν πάει σε δεύτερη μοίρα για την Μπολόνια. Ναι μεν η ομάδα δεν πείθει τελευταία, δεν έχει εξάλλου και κάτι να κυνηγήσει και στο τελευταίο χρονικά ματς να έχασε εντός από την Αταλάντα με 1-0, αλλά όλα κινούνται σε ρυθμούς Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.Καλείται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα τριών ετών να παλέψει με τη λευχαιμία και να βγει νικητής. Μέσω ενός συγκινητικού βίντεο μέσα από το νοσοκομείο έστειλε μήνυμα στην ομάδα του και έδειξε έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση στη ζωή του. Εκτός οι χαφ Ντομίνγκες και Κίνγκσλι, χτύπησε και ο καταλυτικός μπακ-χαφ Ντε Σιλβέστρι. Θα τσεκαριστεί ο επιθετικός Σοριάνο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπολόνια δεν έχει κάποιο στόχο από εδώ και πέρα και έντονο βαθμολογικό κίνητρο, αφού έχει καλή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μίλαν οφείλει να πάρει το αποψινό ματς, να αποδείξει γιατί είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα. Εάν δεν κερδίσει απόψε, θα μπλέξει, αφού στη συνέχεια έχει πρόγραμμα βουνό. Αδιάφορες οι τιμές του άσου, αξίζει με το συνδυαστικό με under 3,5 που κυκλοφορεί στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Μπολόνια: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ