BIG GAMES BET

Μίλαν - Ιντερ: Σκοράρουν και οι δύο με συνέπεια για το 1.90

Ο Ζλάταν μονομαχεί με τον Σκρίνιαρ στο ντέρμπι της Μίλαν με την Ιντερ
Ο Ζλάταν μονομαχεί με τον Σκρίνιαρ © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα στην επίδοξη πρωταθλήτρια Μίλαν και την υπερασπίστρια του τίτλου Ιντερ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της Serie A.

Το Μιλάνο απόψε χωρίζεται στα δύο για το Derby della Madonnina ανάμεσα στη Μίλαν και την Ιντερ (21:45 Cosmote Sport 2 HD, Live από το SPORT24). Ένα εξόχως σημαντικό παιχνίδι, που μπορεί να κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου παρότι βρισκόμαστε μόλις στη 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Μίλαν αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρος και αήττητη, στο +7 από την Ιντερ, επομένως σε περίπτωση νίκης θα καταφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στις ελπίδες των "νερατζούρι" να κάνουν το ριπίτ, ανοίγοντας τη μεταξύ τους διαφορά στο +10. Πάντως, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες φαβορί είναι το διπλό στο 2.20 κατά μέσο όρο, ενώ η νίκη των "ροσονέρι" παίζει σε τιμές άνω του 3.20-3.30.

Μίλαν - Ιντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προέρχεται από το 1-1 με την Πόρτο στο Champions League, σε ένα ματς που φάνηκε πλέον ξεκάθαρα ότι η Μίλαν έχει ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα και όχι τη διάκριση στην Ευρώπη. Οι "ροσονέρι" όλα δείχνουν ότι θα μείνουν τέταρτοι στον όμιλό τους για να επικεντρωθούν αποκλειστικά στη μάχη για το Σκουντέτο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μίλαν έχει να πάρει το πρωτάθλημα εδώ και μία δεκαετία, από το 2011, επομένως είναι απολύτως φυσιολογικό ότι έχει στρέψει την προσοχή της εκεί. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι με το 2-1 επί της Ρόμα στο Ολίμπικο έφτασε τις επτά σερί νίκες στη Serie A, κάτι που πέτυχε για τελευταία φορά πριν 15 ολόκληρα χρόνια, το 2006, όταν είχε ακόμη προπονητή στον Κάρλο Αντσελότι.

Για την Ιντερ το ντέρμπι του Μιλάνου είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να δηλώσει ότι παραμένει και φέτος διεκδικήτρια του τίτλου. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι σε 15 επίσημα ματς φέτος για το πρωτάθλημα και το Champions League έχει γνωρίσει μόνο δύο ήττες.

Μάλιστα, μετά το 3-1 από τη Λάτσιο στις 16/10 τρέχει ένα σερί 4-1-0, με την ισοπαλία να έρχεται στο Derby d’Italia με τη Γιουβέντους, όπου δέχθηκε την ισοφάριση στο 89’ με πέναλτι. Μεσοβδόμαδα ήταν σοβαρή στο Champions League και κέρδισε δίκαια με 3-1 τη Σέριφ στη Μολδαβία.

Υπερέχει η Ιντερ την τελευταία πενταετία

Η Ιντερ την τελευταία πενταετία έχει πάρει τον αέρα της Μίλαν, αφού σε δέκα μεταξύ τους ντέρμπι για το ιταλικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει έξι νίκες και έχασε μόνο μία φορά. Ενδιαφέρον είναι επίσης το γεγονός, ότι με τυπικά γηπεδούχο τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, η Ιντερ έχει να χάσει από το 2016 και έκτοτε έχει ρεκόρ 3-2-0.

Θετικό επίσης για την Ιντερ είναι το γεγονός ότι θα παραταχθεί απόψε χωρίς απουσίες, σε αντίθεση με τη Μίλαν, όπου ο Στέφανο Πιόλι θα στερηθεί τον πολύτιμο μπακ Τεό Ερναντές λόγω τιμωρίας και τον βασικό γκολκίπερ Μενιάν, που συνεχίζει σταθερά εκτός.

Μίλαν - Ιντερ: Στοιχηματική Πρόταση

Η Ιντερ με το δίδυμο Τζέκο, Μαρτίνες στην επίθεση, τον Πέρισιτς στη μία πτέρυγα και χαφ όπως ο Μπρόζοβιτς και ο Μπαρέλα έχει ασφαλώς την ποιότητα να γίνει απειλητική απέναντι. Αλλωστε οι "νερατζούρι" σε 15 επίσημα παιχνίδια φέτος έχουν μείνει άσφαιροι μόλις μία φορά.

Και η Μίλαν όμως από την πλευρά της, με την τριάδα Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Λεάο πίσω από τον Ζλάταν διαθέτει τις προσωπικότητες για να προβληματίσει το κλασικό 3-5-2 του Ιντσάγκι. Οι "ροσονέρι" έχουν σκοράρει σε όλα τα ματς φέτος στο πρωτάθλημα και ειδικά μέσα στο Σαν Σίρο έχουν σημειώσει συνολικά 12 γκολ σε πέντε αναμετρήσεις.

Με βάση τη συμπεριφορά τους, το ντέρμπι φαίνεται πως ξεκινάει από το 1-1, καθώς η Μίλαν μετράει 7/9 αμφίσκορα στα τελευταία παιχνίδια της και η Ιντερ 8/11. Αυτό σημαίνει λοιπόν ότι για να υπάρξει νικήτρια θα πρέπει κάποια από τις δύο να σκοράρει πάνω από μία φορά, άρα λογικά πάμε για το συνδυαστικό G/G και over 2,5 στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μίλαν - Ιντερ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 21:45

TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ