BIG GAMES BET

Μίλαν - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση για το μεγάλο ντέρμπι

AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli shouts out as gives instructions from the side line during a Serie A soccer match between AC Milan and Bologna at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Luca Bruno) © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία μονομαχία στο Μιλάνο, Μίλαν εναντίον Ίντερ σε μια από τις παραδοσιακότερες μονομαχίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ποντάρισμα στο 3.22

Ώρα για ντέρμπι, ώρα για μια κλασική ιταλική μονομαχία και derby della Madonnina (19:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24). Στο Μιλάνο η Μίλαν κοντράρεται με την Ίντερ με φόντο την κορυφή. Είναι νωρίς ακόμα σαφέστατα, ωστόσο όσο συσσωρεύονται οι απώλειες βαθμών τόσο πιο δύσκολο θα γίνει το έργο για το σκουντέντο. Αντιμέτωπος με το παρελθόν του ο Στέφανο Πιόλι, αφού έχει υπάρξει τεχνικός της Ίντερ.

Δεν έπιασε καλή απόδοση η Μίλαν στο Ρέτζιο Εμίλια απέναντι στη Σασουόλο. Κόλλησε στο 0-0 το ματς, κινήθηκε σε ρηχά νερά, ενώ γνώρισε στιγμές πίεσης. Μάλιστα στο 22’ ο Μανιάν την έσωσε, καθώς έπιασε πέναλτι. Ισορροπημένο το ματς σε γενικές γραμμές, κάτι που καταδεικνύουν και τα xG του παιχνιδιού αφού δέχτηκε (μαζί με το πέναλτι) 1,06 xG και δημιούργησε ευκαιρίες για 0,91 xG. Άνοιξε πολύ το ροτέισον ο Πιόλι και πήγε να την πατήσει.

Μίλαν - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Ίντερ από μέρους της είχε εύκολη μέρα στo γραφείο και αντέδρασε άμεσα μετά από την ήττα κόντρα στη Λάτσιο στη Ρώμη με 3-1. Υπέταξε εντός έδρας την Κρεμονέζε, έβγαλε πιο φρέσκα στοιχεία στο χορτάρι και διαθέσεις για ποδόσφαιρο κόντρα σ’ έναν αντίπαλο πάντως που ήταν στα μέτρα της. Αποκτήθηκε για την άμυνα ο Ατσέρμπι στο παραένα αφού είναι ασταθής ανασταλτικά η ομάδα και ο Ιντσάγκι αγωνιούσε ζητώντας μεταγραφές. Νοκ άουτ ο Λουκάκου για την Ίντερ. Χωρίς Φλορέντσι η Μίλαν, ενώ δεν έχει διαθέσιμους ο Πιόλι ως γνωστόν Ίμπρα, Κρούνιτς και Ρέμπιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μίλαν μπορεί να λάμψει στην επίθεση με τους Ντε Κέτελαρε, Λεάο και Ζιρού, ενώ και ο Μεσίας είναι υπολογίσιμος και με το παραπάνω. Ένα ντέρμπι, είναι ντέρμπι όμως και από την άλλη η Ίντερ έχει αμυντικές αδυναμίες, αλλά Τζέκο - Λαουτάρο στην αιχμή του δόρατος. Ρίσκο με την ισοπαλία που έχει εμφανιστεί στα 2/4 τελευταία μεταξύ τους, μια φορά κέρδισε η Ίντερ και μια η Μίλαν στα υπόλοιπα δύο ματς. Παράλληλα, οι Νερατζούρι έχουν να εμφανίσουν το Χ στη Serie A για 13 διαδοχικά ματς, ένα σερί που μπορεί να μπει φρένο απόψε. Είναι μεγάλο το Χ στο 3.22 παρότι δέχεται πτωτική πορεία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν - Ίντερ: Χ (απόδοση 3.22), 19:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ