DAILY BET

Daily Bet: Με τις μνήμες νωπές από την 8άρα, η παρουσία της Μπάγερν στο Καμπ Νόου δημιουργεί τρόμο

Ο Τόμας Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Κολωνία για την Bundesliga.
Ο Τόμας Μίλερ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Κολωνία © 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Το Champions League επιστρέφει και ο Τσάρλυ κάνει τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από τα ματς της Τρίτης (14/09).

Πρεμιέρα σήμερα στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Πάμε να δούμε τον κάθε όμιλο ξεχωριστά.

Τεράστια διαφορά ρυθμού και ταχύτητας

Στον 5Ο Όμιλο, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι στο Καμπ Νου, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην Μπάγερν. Η αλήθεια είναι πως οι μνήμες από το 8-2 είναι νωπές και δεν φαίνεται πως ο Κούμαν έχει το ρόστερ για να κοντράρει τους Βαυαρούς. Ασφαλώς και την πρώτη αγωνιστική δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, όμως η ομάδα του Νάγκελσμαν είναι πιο έτοιμη σε όλους τους τομείς. Ο κυριότερος που είχε οδηγήσει και στον διασυρμό της Μπάρτσα, το καλοκαίρι του 2020, είναι ο ρυθμός που βγάζουν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι τους.

Το περασμένο Σάββατο, η Μπάγερν είχε ένα εμφατικό πέρασμα με 4-1 από την έδρα της Λειψίας. Η Μπάρτσα έχει σαν πλεονέκτημα πως το παιχνίδι της με την Σεβίλλη αναβλήθηκε. Η τελευταία εικόνα από την ομάδα, του Κούμαν, ένας προβληματικός σε όλους τους τομείς αγώνας με την Χετάφε, που τον κέρδισε με 2-1 χάρη αποκλειστικά στον Ντεπάι. Ο Γκριεζμάν μπορεί να μην δικαιολόγησε τα λεφτά του συμβολαίου του, όμως είναι απώλεια, δεν έχει αντικατασταθεί και θα λείψει. Καλή η απουσία του Γκνάμπρι, όμως ο νεαρός Μουσιάλα, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν και θα τον καλύψει χωρίς πρόβλημα. Το διπλό έχει πτωτικές τάσεις, αλλά όσο δίνει αποδώσει στο όριο του 2,00 είναι δίκαιο.

Περιμένω να δω το παιχνίδι της Ντινάμο Κιέβου με την Μπενφίκα για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα, για τις δύο ομάδες. Στην πρεμιέρα, πάσο.

Με την θετική αύρα και την πίεση για επιτυχία του Ρονάλντο

Στον 6ο ομιλό το παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με την Αταλάντα είναι αμφίρροπο και μπορεί να πάει παντού. Δείχνει πως δεν πατάει καλά η ομάδα του Γκασπερίνι, όμως η πτώση του άσου και το γεγονός πως η Αταλάντα αν πιάσει ρυθμό είναι ικανή για όλα, με οδηγεί στο να κάνω ένα βήμα πίσω και να πάω πάσο.

Στις 19.45 ώρα Ελλάδος η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Είναι δεδομένο πως η παρουσία του Κριστιάνο δίνει κίνητρο και δημιουργεί συνθήκες ώστε να μην πάρουν κανένα παιχνίδι αψήφιστα, οι παίκτες του Σόλσκιερ. Είναι τόσο η ανάγκη που έχει για μία μόνιμη επιτυχία ο Ρονάλντο, που παρασύρει το γκρουπ που έχει μαζί του. Οι Ελβετοί παίζουν επιθετικό γρήγορο ποδόσφαιρο, αλλά πίσω είναι γεμάτη κενά.

Ο κόουτς Ντέιβιντ Βάγκνερ, μετά από την θητεία του στην Χάντερσφιλντ, την ανέβασε κατηγορία, την κράτησε την πρώτη χρονιά στην Premier League, αλλά παρουσίασε ένα άθλιο θέαμα την δεύτερη και την άφησε βέβαιη στην τελευταία θέση, είχε ένα καταστροφικό πέρασμα από την Bundesliga στον πάγκο της Σάλκε. Το ξεκίνημα του στην Γιουνγκ Μπόις είναι καλό, έβαλε τους Ελβετούς για δεύτερη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και την πρώτη φορά, είχαν βρεθεί στον όμιλο με την Γιουνάιτεντ, την σεζόν 2018-19, τότε είχαν ηττηθεί στο γήπεδο τους, με 0-3. Δεν πιστεύω πως έχουν αλλάξει, δραματικά οι συνθήκες, τουναντίον οι φιλοξενούμενοι, είναι σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο φέτος, από ότι πριν από τρία χρόνια. Το διπλό με over 1,5 φαντάζει σαν συντηρητική επιλογή και βρίσκεται στο 1,57 στο μέσο όρο των εταιριών.

Γεμάτος λύσεις ο Λοπετέγκι για την πρωτιά στον όμιλο

Για τον 7ο Όμιλο η Σεβίλλη, υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ και η ΛIλ την Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα του Λοπετέγκι, φέτος μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ, για να διεκδικήσει ακόμη μεγαλύτερους στόχους. Στην Λα Λίγκα, υπάρχει ένα περιβάλλον που ευνοεί, ακόμα και την διεκδίκηση του τίτλου και η κλήρωση του Champions League της δίνει το δικαίωμα, να διεκδικήσει την πρόκριση στα νοκ άουτ και φυσικά την πρώτη θέση, που δημιουργεί πιο ευνοϊκές ακόμη συνθήκες, για να φθάσει στα προημιτελικά. Είναι φρέσκια, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι του Σαββάτου με την Μπαρτσελόνα.

Ο Μόντσι έχει φροντίσει, ο Λοπετέγκι να έχει στα χέρια του, δύο πρωτοκλασάτες λύσεις, σε κάθε θέση. Ο σταρ Οκάμπος, έχει χάσει το ξεκίνημα της περιόδου εξαιτίας ενός τραυματισμού, ο Λοπετέγκι, δεν έχει κανένα λόγο, να βιαστεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση. Η επιθετική τετράδα, των Λαμέλα, Πάπου Γκόμες, Σούσο, Ελ Νεσιρί, είναι εξαιρετική.

Η Σάλτσμπουργκ, έχει ένα άπειρο νεανικό ρόστερ. Έχασε τους παίκτες που την είχαν ανεβάσει επίπεδο και προσπαθεί να βγάλει την νέα φουρνιά. Από την ενδεκάδα που αναμένεται να παραταχθεί στο "Σάντσεθ Πιχουάν", εφτά ποδοσφαιριστές είναι κάτω από 22 ετών, οι 3τρεις κάτω των 20. Ο άσος της Σεβίλλης, στο 1,67 στο μέσο όρο των εταιριών.

Στο άλλο ζευγάρι, η Λιλ έχει ξεκινήσει απογοητευτικά την σεζόν, οι οπαδοί πιέζουν για να απομακρυνθεί ο Γκουβερνέκ, που από την αρχή δεν έπεισε, ως αντικαταστάτης του Γκαλτιέ. Δεν αποκλείεται να συμβεί αν δεν πάει καλά το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με την Λανς. Η Βόλφσμπουργκ, έχει ξεκινήσει με το απόλυτο 4Χ4 στο πρωτάθλημα και έχει διαμορφωθεί ένα υπερ της σκηνικό. Η Λιλ όμως έχει κάποιες προσωπικότητες, δεν αποκλείεται να βγουν μπροστά και η πτώση των τιμών, που έχουν μετατρέψει σε απόλυτο φαβορί την Βόλφσμπουργκ, κάνουν αποτρεπτικό το ποντάρισμα, με κάλυψη την ισοπαλία, υπερ των Γερμανών, που ήταν και η πρώτη μου σκέψη. Καλύτερα να πάμε πάσο.

Κερδίζει με καθαρά σκορ και χωρίς να είναι καλή

Στον 8ο Όμιλο, υπέρ της Γιουβέντους στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν ποντάρεις ακόμα και αν παίζει με Ελληνική ομάδα. Αφήνουμε το παιχνίδι της Μάλμε με την Γιουβέντους και πάμε στους πρωταθλητές Ευρώπης, που υποδέχονται την Ζενίτ.. Ο Τούχελ έχει κάνει μία σπουδαία δουλειά. Με την προσθήκη του Λουκάκου, η Τσέλσι μπορεί να κερδίζει με άνεση και εμφατικά αποτελέσματα ακόμα και όταν δεν είναι καλή, όπως έκανε το περασμένο Σάββατο με την Άστον Βίλα που επικράτησε με 3-0.

Είναι ξεκάθαρο πως όλα έχουν μπει σε μία σειρά, οι ποδοσφαιριστές έχουν εκπαιδευτεί στο 3-4-3 και υπάρχει ένα βάθος, που επιτρέπει στον Γερμανό τεχνικό, να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, χωρίς να επηρεαστεί η συνοχή και η ποιότητα της ομάδας. Για παράδειγμα, με την Άστον Βίλα, οι Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Τζέιμς, Ζορζίνιο, Μάουντ έμειναν στον πάγκο και αναμένεται να ξεκινήσουν σήμερα. Απογοητευτικές οι δύο πρόσφατες παρουσίες της Ζενίτ, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και τερμάτισε στην τελευταία θέση. Πέρυσι σε όμιλο, με Ντόρτμουντ, Λάτσιο και Μπρίζ. Ο άσος της Τσέλσι, με ασιατικό χάντικαπ - 1,5 στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Οι προτάσεις της ημέρας

19.45 Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουν. 2 over 1,5

19.45 Σεβίλλη - Σάλτσμπουργκ 1

22.00 Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 2

22.00 Τσέλσι - Ζενίτ 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5.

TAGS DAILY BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ