BET CORNER

Με Λεβαντόβσκι στο Μόναχο και υπομονή στη Μαδρίτη

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει μετά από γκολ κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ντέρμπι τίτλου, τετράδας και Ευρώπης σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία αυτό το Σαββατοκύριακο, με την στοιχηματική ανάγνωση να προκύπτει μέσα από συνδυαστικές κυρίως επιλογές της Stoiximan.

Καθαρίζει με Λεβαντόβσκι η Μπάγερν στο Μόναχο, μπορεί την έκπληξη η Λάτσιο στο Τορίνο, παιχνίδι υπομονής στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, αποδεκατισμένη η Γρανάδα στο Μπιλμπάο.

(Σάββατο, 19:30) Μπάγερν - Ντόρτμουντ: Αναμφίβολα το καλύτερο παιχνίδι στην 24η αγωνιστική της Bundesliga. Τουλάχιστον βάσει ονομάτων, καθώς η μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία δεν συνηγορεί σε κάτι τέτοιο. Η Μπάγερν οδηγεί την κούρσα του τίτλου με 52 βαθμούς, στο +2 από τη δεύτερη θέση και Λειψία που καραδοκεί. Επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 5-1 επί της Κολωνίας, μετά την ισοπαλία με την Αρμίνια και την ήττα στην Φρανκφούρτη. Συνεχίζει στο Champions League και αναμένει τη ρεβάνς με τη Λάτσιο στο Μόναχο (ουσιαστικά έχει περάσει στα προημιτελικά μετά το 1-4 στη Ρώμη) στις 17/3. Κουασί, Νούμπελ, Τίλμα και Τολισό εκτός μάχης.

Η Ντόρτμουντ φτάνει στην 'Allianz Arena' από δύο σερί νίκες κόντρα σε Σάλκε και Αρμίνια, με συνολικά τέρματα 7-0. Ωστόσο είναι μόλις στην 5η θέση, στο -13 από την κορυφή και θα δώσει μάχη για την 4άδα. Την Τρίτη (9/3) περιμένει τη Σεβίλλη στη Βεστφαλία, για τη ρεβάνς της φάσης των '16' του Champions League, έχοντας κερδίσει με 3-2 στην Ανδαλουσία. Ακάντζι, Γκερέιρο, Σάντσο, Σμέλτσερ και Βιτσέλ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Η Μπάγερν είναι ανώτερη και δεν θέλει καν να σκέφτεται πιθανή απώλεια βαθμών, που θα κάνει ακόμη πιο στενό κορσέ την Λειψία. Η Ντόρτμουντ δεν πείθει όπως άλλες σεζόν και μπορεί να φτάσει μόνο μέχρι την 3η θέση. Μοιραία θα έχει στο μυαλό της τη ρεβάνς με τη Σεβίλλη και την προοπτική να προχωρήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η επιλογή μας έρχεται μέσα από το MatchCombo της Stoiximan και είναι συνδυαστική: να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι και να κερδίσει η Μπάγερν σε απόδοση 1.87.

(Σάββατο, 21:45) Γιουβέντους - Λάτσιο: Στο 'Alliaz Stadium' η σημαντική αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Serie A. Με τη νίκη επί της Σπέτσια, τρίτη στα πέντε τελευταία, η Γιουβέντους ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στο -10 από την κορυφή και την Ίντερ, με ένα ματς λιγότερο. Δύσκολα θα προλάβει την κούρσα του τίτλου και αναμένεται να παραδώσει τα σκήπτρα μετά από 10 χρόνια. Σίγουρα έχει να σκέφτεται τη ρεβάνς με την Πόρτο την Τρίτη (9/3) για τους '16' του Champions League, έχοντας ηττηθεί στην Πορτογαλία με 2-1.

Μπετανκούρ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κουαδράδο, Ντιμπάλα και Φραμπότα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Αμφίβολοι Αρτούρ και Ντε Λιχτ. Μένει να δούμε με ποιους θα ρισκάρει ο Αντρέα Πίρλο. Πισωγύρισμα για τη Λάτσιο η ήττα από τη Μπολόνια. Έμεινε στην 7η θέση και ο στόχος της 4άδας απομακρύνεται, αφού βρέθηκε στο -6. Στο Champions League ουσιαστικά έχει χαιρετήσει μετά το 1-4 από τη Μπάγερν στο 'Olimpico'. Λατσάρι, Λουίζ Φελίπε και Ράντου τα προβλήματα για τον Ιντσάγκι.

Πρωταρχικό μέλημα της Γιουβέντους να μείνει τουλάχιστον εντός 4άδας, με τη Ρόμα να καραδοκεί στο -2. Σίγουρα όμως σκέφτεται την πρόκληση της ανατροπής απέναντι στο προβάδισμα της Πόρτο και την προοπτική της προημιτελικής φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τελευταία χαρτί της Λάτσιο για την μάχη της 4άδας, δεν μπορεί να στοχεύει μόνο στο τρίποντο. Ρισκάρουμε με την πιθανότητα μικρής ή μεγάλης έκπληξης στο Τορίνο. Και επιλέγουμε το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 γκολ στο ματς σε απόδοση 2.90, μέσα από το MatchCombo της Stoiximan.

(Κυριακή, 17:15) Ατλέτικο - Ρεάλ: Το μαδριλένικο ντέρμπι στο 'Metropolitano' για την 26η αγωνιστική της La Liga. Η Ατλέτικο είναι το φαβορί για τον τίτλο φέτος, σπάζοντας το σύνηθες δίπολο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ. Στην κορυφή της βαθμολογίας με 58, στο +5 από 'μπλαουγκράνα' και 'μερένγκες' αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία, επομένως το ντέρμπι της πόλης αποκτά οριακό χαρακτήρα για την ομάδα του Σιμεόνε, που με νίκη κάνει δήλωση τίτλου. Στο Champions League έχει τη δύσκολη ρεβάνς με την Τσέλσι στο Λονδίνο στις 17/3, καθώς ηττήθηκε με 0-1 στο πρώτο ματς επί ισπανικού εδάφους. Χιμένες και Ερέρα εκτός μάχης.

Στο 1-1 με τη Σοθιεδάδ διακόπηκε ένα σερί τεσσάρων νικών για την Ρεάλ, που ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με την Μπαρτσελόνα. Τελευταία της χαρτί για τον τίτλο το ματς στο 'Metropolitano', καθώς αν ηττηθεί μένει 8 βαθμούς πίσω και με ματς περισσότερο. Στην περίπτωση ισοπαλίας ουσιαστικά θα ωφελήσει την Μπαρτσελόνα. Επομένως χρειάζεται νίκη και μόνο αυτή. Προβάδισμα πρόκρισης στους '8' του Champions League, μετά το 0-1 στην έδρα της Αταλάντα, στις 16/3 η ρεβάνς. Καρβαχάλ, Μαριάνο και Ράμος αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Αμφίβολοι και οι Μπενζεμά, Αζάρ, Μιλιτάο για την ομάδα του Ζιντάν.

Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση για την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Είναι τέτοια που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε ματς σκοπιμότητας και αναμονής. Μπορεί να κριθεί στο ένα λάθος και δύσκολα θα ανοίξει. Η Ατλέτικο μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί στην έδρα της και το 1Χ & under 3,5 γκολ σε απόδοση 1.75 στο MatchCombo της Stoiximan έχει λογική. Για μεγαλύτερη απόδοση αξίζει το ρίσκο να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28:00 σε απόδοση 2.05.

(Κυριακή, 22:00) Μπιλμπάο - Γρανάδα: Ματς χωρίς ιδιαίτερη λάμψη στο 'San Mames' για την 26η αγωνιστική της La Liga, αλλά σημαντικό για τις δύο ομάδες. Η Μπιλμπάο παραμένει αήττητη εδώ και τέσσερα ματς (τρεις ισοπαλίες, μια νίκη), βρίσκεται στην 10η θέση και στο -9 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έχει όμως και ένα ματς λιγότερο από την 6η Μπέτις. Αν τα πάρει, αρχής γενομένης από αυτό με την Γρανάδα, αποκτά ελπίδες Ευρώπης. Μοναδικό της πρόβλημα ο τιμωρημένος Ίνιγο Μαρτίνεθ.

Με το 2-1 επί της Έλτσε, η Γρανάδα έβαλε στοπ σε ένα σερί 6 αγώνων δίχως νίκη. Έφτασε στους 33 βαθμούς και το -7 από την Ευρώπη, με ένα ματς λιγότερο. Ακολουθεί η αναμέτρηση με την Μόλντε για την φάση των '16' του Europa League, όπου απέκλεισε τη Νάπολι στον προηγούμενο γύρο... Το πρόβλημα είναι πως αντιμετωπίζει πάρα πολλούς τραυματισμούς. Γκοναλόν, Ερέρα, Λοσάνο, Ματσίς, Μιλά, Μοντόρο, Νέβα, Κίνι, Σόρο, Σουάρεθ, Βαγιέχο και οι δύο Σάντσες είναι στο ιατρικό δελτίο. Κανείς δεν ξέρει πόσοι θα είναι διαθέσιμοι στο 'San Mames' αλλά και αν θα ρισκαριστεί η συμμετοχή τους πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε νορμάλ συνθήκες, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις θα ρισκάραμε χωρίς κανέναν δισταγμό στην κόντρα. Τώρα όμως, στοχεύουμε στο φαβορί. Η Μπιλμπάο παίζει καλό ποδόσφαιρο και απέναντι σε μια Γρανάδα καταπονημένη και με τόσες απουσίες, έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή μας εδώ μέσα από το MatchCombo της Stoiximan το 1 & over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.02.


* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: © 2020 Martin Meissner/ Associated Press

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ