BET CORNER

Με γκολ στα εύκολα και MatchCombo στα δύσκολα

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ματς κόντρα στον ΟΦΗ για τη Super League Interwetten
Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Τα ευρωπαϊκά Κύπελλα επιστρέφουν στη δράση, με σημαντικές αναμετρήσεις στο Champions League και τον Ολυμπιακό στη μάχη του Europa League. Η στοιχηματική προσέγγιση των αγώνων γίνεται με γκολ, παιχνίδι με τον χρόνο και MatchCombo.

Λειψία και Λίβερπουλ αναμένεται να μπουν προσεκτικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Παρί μπορεί να φύγει αλώβητη από το ‘Κάμπ Νόου’, Πόρτο και Γιουβέντους έχουν τον τρόπο τους, ενώ στο Φάληρο κρίνεται απαραίτητη η κάλυψη στο θεωρητικό προβάδισμα του Ολυμπιακού.

(Τρίτη, 22:00) Λειψία - Λίβερπουλ: Στην Βουδαπέστη διεξάγεται η αναμέτρηση, ελέω των περιορισμών που ισχύουν στην Βρετανία για τον Covid-19. Ζευγάρι που φαντάζει εξαιρετικά αμφίρροπο, ειδικά απο τη στιγμή που η Λίβερπουλ είναι χτυπημένη από τις απουσίες, κουρασμένη και απέχει πολύ από την περσινή της εικόνα. Η Λειψία πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν. Δεύτερη στην Bundesliga και στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, είναι ουσιαστικά η μοναδική ομάδα που μπορεί να την απειλήσει στην κούρσα του τίτλου. Όπλο της η άμυνα, καλύτερη της κατηγορίας με μόλις 18 γκολ παθητικό. Σάμπιτσερ, Όλμο, Πόουλσεν, Κλάιφερτ και Σόρλοτ δίνουν τις λύσεις από τη μέση και μπροστά. Σημαντικές για την γερμανική ομάδα οι απουσίες των Φόρσμπεργκ, Χάρτμαν, Χένριτς, Λάιμερ και Σόμποζλαϊ, όμως έχει λύσεις.

Για την Λίβερπουλ η φετινή σεζόν είναι ζόρικη. Υποφέρει από τις μεγάλες απώλειες στην άμυνα, δείχνει... ξεζουμισμένη, δεν λέει να ησυχάσει με τους τραυματισμούς. Φτάνει στο ματς από τρεις σερί ήττες και έξι συνολικά στα δέκα τελευταία παιχνίδια. Είναι 13 βαθμούς μακριά από την κορυφή της Premier League και εκτός FA Cup. Γκόμες, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Κεϊτά και Ζότα είναι εκτός. Αμφίβολοι οι Ντέιβις, Φαμπίνιο, Κέλεχερ, Μίλνερ, Ορίγκι.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, ευνοούν την Λειψία κι ας προσφέρεται ως φαβορί η Λίβερπουλ. Σε καλύτερη κατάσταση η γερμανική ομάδα, με πολύ καλή ψυχολογία και αρκετές λύσεις. Στον αντίποδα, το Champions League είναι ουσιαστικά ο μοναδικός τρόπος να διακριθεί φέτος η ομάδα του Κλοπ. Το θέμα δεν είναι αν θέλει, αλλά αν μπορεί. Πολλά τα προβλήματα, παίζουν συνέχεια οι ίδιοι και η κούραση είναι τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Από τη στιγμή που υπάρχει ρεβάνς (εκτός Βρετανίας και αυτή), δύσκολα θα δούμε ρίσκα στο πρώτο παιχνίδι. Έχει λογική να ψάξουμε το 2.25 της Stoiximan στην επιλογή να μπει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μετά το 28:00.


(Τρίτη, 22:00) Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν: Από τα δυνατά ζευγάρια της φάσης των '16' του Champions League. Στο παρελθόν έχει προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Μυστήρια η σεζόν για την Μπαρτσελόνα, το συμβόλαιο του Μέσι την 'καίει', θα έχει νέα διοίκηση τον Μάρτιο και για φέτος μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει τον τίτλο. Είναι στο -8 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και με ματς περισσότερο. Ωστόσο διανύει περίοδο φόρμας. Από τις 13 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα μετράει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε ματς πρωταθλήματος. Πρόβλημα για τον Κούμαν οι απουσίες των Φάτι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Κοουτίνιο και Αραούχο. Αμφίβολοι Πικέ και Μπρεθγουέιτ.

Περίεργη η σεζόν και για την Παρί. Έλυσε τη συνεργασία της με τον Τούχελ και πορεύεται πλέον με τον Ποτσετίνο. Έχει ανταγωνισμό στη Γαλλία από Λιλ και Λιόν για τον τίτλο, ενώ εν μέσω απουσιών προσπαθεί να κάνει τη μετάβαση φιλοσοφίας στο παιχνίδι της. Μπερνάτ, Νταγκμπά, Ντι Μαρία, Πεμπελέ και Νεϊμάρ είναι εκτός μάχης.

Αμφότερες διαθέτουν ξεχωριστή ικανότητα στο γκολ, η Παρί είναι αξιόπιστη αμυντικά ενώ και η Μπαρτσελόνα έχει παρουσιάσει μια βελτίωση εσχάτως στην ανασταλτική της λειτουργία. Γκολ θα έχει το ματς και με την γαλλική ομάδα να δείχνει περισσότερο συγκροτημένη από την αντίπαλο της την φετινή σεζόν, αξίζει το ρίσκο υπέρ της. Στο MatchCombo της Stoiximan βρίσκουμε σε απόδοση 2.67 το X2 & g/g, με πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.


(Τετάρτη, 22:00) Πόρτο - Γιουβέντους: Άλλες χρονιές ίσως να μην χωρούσε καν συζήτηση, φέτος είναι κάπως διαφορετικά. Η Πόρτο μετά από τρεις σερί ισοπαλίες έμεινε στο -10 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο πρωτάθλημα, ενώ η Μπράγκα την πλησίασε στον ένα βαθμό στη μάχη της 2ης θέσης. Σκοράρει εύκολα, αλλά έχει αμυντικά κενά που τα πληρώνει σε βαθμούς και αποτέλεσμα. Καλό το ευρωπαϊκό της πρόσωπο, θα κυνηγήσει την διάκριση στο Champions League. Εμπαγιέ, Νάνου και Μαρκάνο δύσκολα θα δώσουν του παρών στην αναμέτρηση.

Η Γιουβέντους δεν παρουσιάζει φέτος την δυναμική των προηγούμενων χρόνων. Κανείς δεν μπορεί να την ξεγράψει, ωστόσο δύσκολα θα κλείσει με επιτυχία την σεζόν. Είναι 4η στην Serie A, βλέποντας τις ομάδες του Μιλάνου να ερίζουν για τον τίτλο. Πλην του Ρονάλντο δεν διαθέτει άλλη τόσο αξιόπιστη λύση επιθετικά. Ωστόσο παραμένει αρκετά δυνατή στην άμυνα. Αρτούρ, Κουαδράδο και Ράμσεϊ είναι αμφίβολοι.

Η Πόρτο δεδομένα έχει το κίνητρο, την ιστορία και την δυναμική να βάλει δύσκολα στην αντίπαλο της. Αλλά ξέρει πως πρέπει να έχει ένα μίνιμουμ προβάδισμα πριν την ρεβάνς στο Τορίνο και αυτό μπορεί να την αγχώσει. Η Γιουβέντους σίγουρα διαθέτει άλλο αέρα και μεγαλύτερες προσωπικότητες στο ρόστερ της, γνωρίζει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Και λογικά θα μεταφέρει τα δεδομένα της πρόκρισης στο σπίτι της. Επιλογή σε αυτό το ματς είναι το g/g στο απόλυτα ικανοποιητικό 1.90 της Stoiximan.


(Πέμπτη, 19:55) Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Επιστρέφει στην μάχη του Europa League, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας που συνεχίζει στην Ευρώπη και τον Φλεβάρη. Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο του πρωταθλητή από τα τέλη Γενάρη, συνεχίζει στο Κύπελλο και στοχεύει σε μια ευρωπαϊκή πρόκριση. Σκοράρει με σχετική άνεση, αμύνεται με συνέπεια και τον χειμώνα ενισχύθηκε με τους Ρέαμπτσιουκ, Λαλά και Παπασταθόπουλο στην άμυνα. Γνώρισε πάντως την πρώτη του φετινή ήττα εντός συνόρων από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό στην ψυχολογία του. Αγωνία για την ετοιμότητα του κομβικού στη μεσαία γραμμή Εμβιλά, που δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι. Τιμωρημένος είναι ο Σεμέδο, αμφίβολος ο Μπρούμα.

Με σκαμπανεβάσματα η Αϊντχόφεν την φετινή σεζόν. Στο -6 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ στην Eredivisie και με ένα ματς περισσότερο. Αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Αίαντα, ηττήθηκε προ δύο εβδομάδων στο ντέρμπι με την Φέγενορντ, ενώ έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας με την Ντεν Χάαχ το Σάββατο. Έχει μπόλικο ταλέντο από τη μέση και μπροστά, βοηθούν πολύ οι μπακ της στην επίθεση, ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα ανασταλτικά, κυρίως στον άξονα. Στους ομίλους είχε ηττηθεί και νικήσει τον ΠΑΟΚ σε Τούμπα και 'Philips Stadion' αντίστοιχα, με ανατροπή. Λεντέσμα, Μαντουέκε, Ρομέρο, Φίρχεφερ, Γκακπό και Γκέτσε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κάνουν αγώνα δρόμου για το ματς στο Φάληρο.

Είναι το φαβορί του πρώτου αγώνα ο Ολυμπιακός, αλλά το παιχνίδι κρύβει παγίδες. Οι Ολλανδοί δίνουν δικαιώματα στην άμυνα και δύσκολα θα αποφύγουν την παραβίαση της εστίας τους. Ωστόσο με την ταχύτητα και το ταλέντο που διαθέτουν μεσοεπιθετικά, είναι ικανοί να σκοράρουν στο 'Γ. Καραϊσκάκης'. Μικρό προβάδισμα για τον Ολυμπιακό, σε ένα ζευγάρι όπου η πρόκριση μάλλον θα κριθεί στη ρεβάνς. Καταφεύγουμε και πάλι στο MatchCombo της Stoiximan και επιλέγουμε το 1Χ & g/g σε απόδοση 2.25.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Photo credits: eurokinissi

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ