DAILY BET

Με φόρα η Σίτι, δεν πείθει η Γιουνάιτεντ, ο Κέιν "μιλάει" στο ντέρμπι του Λονδίνου

Liverpool v Manchester City FA Community Shield Pep Guardiola Manager of Manchester City during the FA Community Shield match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium, Leicester PUBLICATIONxNOTxINxUKxCHN Copyright: xAndyxSumnerx FIL-17107-0025
Liverpool v Manchester City FA Community Shield Pep Guardiola Manager of Manchester City during the FA Community Shield match between Liverpool and Manchester City at the King Power Stadium, Leicester PUBLICATIONxNOTxINxUKxCHN Copyright: xAndyxSumnerx FIL-17107-0025 IMAGO/FOCUS IMAGES

Ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος από το πρόγραμμα της Premier League. Οι αποδόσεις της Stoiximan

Ακόμη μια συναρπαστική σεζόν υπόσχεται η Premier League, που πρόσφερε μπόλικες συγκινήσεις στην πρεμιέρα και το ίδιο αναμένεται για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Σίτι με δύο γκολ του Χάαλαντ υπέταξε την Γουέστ Χαμ και θέλει να συνεχίσει με τρίποντο κόντρα στη Μπόρνμουθ, αφού και φέτος ο ανταγωνισμός για την κορυφή θα είναι μεγάλος.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα δεν αλλάζει φιλοσοφία, θέλει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και το γεμάτο λύσεις ρόστερ επιτρέπει στον Καταλανό τεχνικό να διαχειριστεί με σχετική άνεση τις ανάγκες στη διάρκεια της σεζόν.

Η Μπόρνμουθ πήρε πέρσι το εισιτήριο της ανόδου από την Championship και στην πρεμιέρα έδειξε πως δεν σκοπεύει να είναι περαστική από την Premier League. Με γκολ των Λέρμα και Μουρ επικράτησε 2-0 της Άστον Βίλα και ξεκίνησε ιδανικά την προσπάθεια της με βασικό στόχο την παραμονή. Λίγες οι κινήσεις της μεταγραφικά, όμως η απόκτηση των Νέτο (Μπαρτσελόνα), Σένεσι (Φέγενορντ), Ρότγουελ (Μπλάκμπερν) και Ταβερνιέ (Μίντλεσμπρο) δίνει βάθος στο ρόστερ.

Μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπόρνμουθ θα χρειαστεί να ψάξει αλλού για βαθμούς και το πρόγραμμα φαντάζει ιδανικό για το 2/2 των 'πολιτών'.

Να σκοράρει ο Ντε Μπρόινε & over 7,5 κόρνερ για την Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στις 19:30 η Μπρέντφορντ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μαύρα σύννεφα με το 'καλημέρα' για τους 'κόκκινους διαβόλους' που ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπράιτον. Η πρόσληψη του Τεν Χαχ ήταν μια καλή κίνηση για τον πάγκο, αλλά χρειάζονται πολλά περισσότερα από έναν καλό προπονητή για να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ στα γνωστά της στάνταρ.

Προβληματική η εικόνα σε όλες τις γραμμές, παίκτες που δεν πείθουν ότι μπορούν να αντέξουν στην πίεση και μια πινελιά αισιοδοξίας από την εξαιρετική απόδοση του Έρικσεν.

Σπουδαίο come back της Μπρέντφορντ στο εκτός έδρας 2-2 με τη Λέστερ. Βρέθηκε πίσω με δύο γκολ στις αρχές του δεύτερου μέρους, όμως έδειξε χαρακτήρα αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, φτάνοντας στην ισοφάριση με τέρματα των Τόνεϊ και Ντασίλβα.

Από πέρσι έδειξε πως κάθε άλλο παρά παθητικά αντιμετωπίζει τα παιχνίδια και με τις προσθήκες των Μι, Ντάμσγκααρντ, Πότερ και Χίκι έχει καλές πιθανότητες να σώσει και φέτος την κατηγορία.

Δεν πείθει στο ξεκίνημα της η Γιουνάιτεντ και χρειάζεται χρόνο για να αφομοιώσει τις ιδέες του Τεν Χαχ - αν τα καταφέρει με το συγκεκριμένο ρόστερ... Η Μπρέντφορντ έχει ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και μοιάζει ικανή να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η συνδυαστική επιλογή Χ & goal/goal σε απόδοση 4.20 στη Stoiximan.

Δύο αλλά πολύ σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Στις 16:00 η Νότιγχαμ υποδέχεται στο 'City Ground' τη Γουέστ Χαμ. Οι 'κόκκινοι' πέτυχαν ένα μικρό θαύμα πέρσι, κερδίζοντας την διαδικασία των playoffs στη Championship και μαζί το εισιτήριο ανόδου.

Φέτος όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, οι ταχύτητες αλλάζουν και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή. Εντυπωσιακή η παρουσία της Νότιγχαμ στις μεταγραφές, με τους Χέντερσον, Νιακατέ, Ρίτσαρντς, Τοφόλο, Γουίλιαμς, Μπιανκόν, Μανγκαλά, Ο'Μπράιεν, Λίνγκαρντ, Αβονίγι να προσφέρουν ποιότητα, εμπειρία και βάθος στο ρόστερ.

Η Γουέστ Χαμ ήταν εξαιρετική στο μεγαλύτερο διάστημα της περσινής σεζόν και συνεχίζει να βελτιώνετια σταθερά την τελευταία τριετία. Ορεολά, Αγκουέρ, Κορνέ και Σκαμάκα αποτέλεσαν τις στοχευμένες προσθήκες του καλοκαιριού και η αισοδοξία υπάρχει διάχυτη στο στρατόπεδο των 'σφυριών' για τη φετινή σεζόν. Έστω κι αν η πρεμιέρα συνδυάστηκε με ήττα κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νότιγχαμ θα χρειαστεί χρόνο για να συνηθίσει τα δεδομένα της κατηγορίας αλλά και για να δει τις μεταγραφές της να 'δένουν'. Δύσκολο το έργο του Κούπερ, όμως το υλικό φαντάζει ικανοποιητικό για τη μάχη της παραμονής. Η Γουέστ Χαμ με τη σειρά θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα της πρεμιέρας και στοχεύει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Προβλέπεται σπουδαίο ματς στο 'City Ground' με το goal/goal & over 9,5 κόρνερ σε απόδοση 2.95 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι στις 18:30 στο 'Stamford Bridge', όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ. Ασθμαίνοντας πήραν τη νίκη οι 'μπλε' στην πρεμιέρα, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Έβερτον χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο.

Υψηλές οι βλέψεις της ομάδας του Τούχελ και για φέτος, πολλά τα ερωτηματικά όμως έστω κι αν το ρόστερ φαντάζει πλούσιο. Επιμένει ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός σε σχήματα χωρίς κλασικό φορ, που συχνά στοιχίζει στην εκτέλεση και το εύκολο γκολ. Έφυγαν οι Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Λουκακού, Βέρνερ και ήρθαν οι Στέρλινγκ, Κουκουρέλα, Κουλιμπαλί.

Με τρομερή αντεπίθεση και μετά την πρόσληψη του Κόντε, η Τότεναμ κατάφερε πέρσι να μπει στην τετράδα. Σπουδαίο κατόρθωμα με βάση τον σκληρό ανταγωνισμό. Εξαιρετικοί στην πρεμιέρα οι Spurs, συνέτριψαν 4-1 τη Σάουθαμπτον παρά το γεγονός πως βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ. Κινήθηκαν δυναμικά στις μεταγραφές και οι προσθήκες των Λενγκλέ, Σπενς, Μπισουμά, Πέρισιτς και Ρισάρλιζον πολλαπλασιάζουν τις ποιοτικές λύσεις στα χέρια του Ιταλού τεχνικού.

Παιχνίδι υψηλών προσδοκιών στο 'Stamford Bridge'. Η Τσέλσι στηρίζεται στο ανεξάντλητο passing game του Τούχελ για να αποδιοργανώσει τους αντιπάλους, αλλά συχνά η υπεροχή της δεν μεταφράζεται σε ανάλογη άνεση στο σκοράρισμα.

Η Τότεναμ έχει αυτοπεποίθηση, η τριάδα Σον - Κέιν - Κουλουσέφσκι είναι εξαιρετική και όχι πια μόνη, ωστόσο της λείπουν ακόμη τα στοιχεία της πνευματικής ετοιμότητας. Ντέρμπι που μπορεί να πάει παντού, η αγωνία αναμένεται να κρατήσει ως το φινάλε.

Να σκοράρει ο Κέιν & over 3,5 κάρτες στο ματς σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ