ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Ματς για γκολ και 1.80 στην Τραπεζούντα

Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League κόντρα στη Μόλντε
Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν στο Europa Conference League © 2021 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Η πρωτοπόρος του τούρκικου πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, τίθεται αντιμέτωπη με τη Γκαζιαντέπ σε μια αναμέτρηση που οδηγεί σε ποντάρισμα του 1.80.

Πήγε με άλλον αέρα στη διακοπή η Τράμπζονσπορ, καθώς όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά έκλεισε έναν δύσκολο κύκλο αγώνων με 5/5 νίκες. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε την Μπεσίκτας σ’ ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, που το πρώτο μέρος ήταν σχετικώς ανιαρό. Προηγήθηκε στο 45’, ο Λάριν έκανε το 1-1 στο 62’, πιέστηκε, έκανε και φάσεις, ωστόσο στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κορνίλιους διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις, το κλίμα είναι εξαιρετικό, απέχει 7 βαθμούς από την πέμπτη Φενέρμπαχτσε, 9 από τη Γαλατασαράι και 10 από την περσινή πρωταθλήτρια, Μπεσίκτας. Κόνιασπορ και Χατάισπορ είναι αυτές που καταδιώκουν την ομάδα της Τραπεζούντας και η πίστη για το πρωτάθλημα είναι μεγάλη. Απόψε πάει πάντως με απουσίες, καθώς ο αρχισκόρερ Μπακασέτας παραμένει εκτός, όπως και ο έμπειρος εξτρέμ Ζερβινιό. Από εκεί εκεί πέρα δεν παίζει και ο γκολκίπερ Τσακίρ λόγω τιμωρίας.

Η Γκαζιαντέπ πήγε με νίκη στη διακοπή, καθώς κέρδισε την Κασίμπασα σ’ ένα ισορροπημένο ματς, που όμως ήταν πιο δημιουργική από ένα σημείο και μετά και επικράτησε εν τέλει 2-0. Η πίεση στο πρόσωπο του Μπουλούτ πάντως παραμένει, καθώς ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με την άνοστη ενίοτε εικόνα της ομάδας. Εκτός για απόψε ο καλός μεσοεπιθετικός Φιγκεϊρέδο λόγω τιμωρίας.

Η Γκαζιαντέπ μπορεί να έχει κάμποσες αναλαμπές και να είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς, ωστόσο έχει τον τρόπο της επιθετικά και μετράει 4/5 G/G τελευταία στο πρωτάθλημα. Η Τράμπζονσπορ από την άλλη πάει φουλ για πρωτάθλημα, αλλά ο Αβτσί έχει σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί, ενώ τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν G/G. Συν τοις άλλοις την τελευταία διετία οι 3/4 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις έληξαν G/G. Στο 1.80 γυροφέρνει το εκατέρωθεν σκοράρισμα, αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ: G/G (απόδοση 1.80), 19:00

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ