BET CORNER

MatchCombo του 5.30 στο Γιουβέντους - Τζένοα, ρίσκο με το 3.40 στη Γαλικία

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι
Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Οριακό παιχνίδι για γκολ το Μπορντό - Λιόν, δεδομένα που οδηγούν στο ρίσκο στο Θέλτα - Βαλένθια. Υπάρχει αξία στο MatchCombo του 5.30 στο Γιουβέντους - Τζένοα.

(21:45) Μπορντό - Λιόν: Οριακό παιχνίδι για τις δύο ομάδες στην 17η αγωνιστική της Ligue 1. Προβληματικά εξελίσσεται η σεζόν για την Μπορντό. Στην ήττα με σκορ 5-2 στο Στρασβούργο συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη, διάστημα στο οποίο πήρε μόλις έναν βαθμό, στην ισοπαλία με τη Μετς. Μοιραία κατρακύλησε στην 18η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Με 13 βαθμούς είναι στο +1 από τη ζώνη του απευθείας υποβιβασμού, αλλά και μόλις στο -1 από την σωτηρία.

Οφείλει ωστόσο να βελτιώσει το ρεκόρ της, που για την ώρα φτάνει στις 2Ν-7Ι-7Η, προκειμένου να ξεφύγει από τις περιπέτειες. Επιθετικά τα καταφέρνει, έχοντας σκοράρει 24 τέρματα. Ανασταλτικά ωστόσο είναι σε μαύρα χάλια και με 37 γκολ παθητικό έχει τον χειρότερο αμυντικό απολογισμό της κατηγορίας. Μπαϊσέ, Κοσιελνί και Μεντιούμπ θα λείψουν από το ματς με τη Λυών.

Η φιλοξενούμενη δεν πατάει καλά. Μετά τη συντριβή από τη Ρεν και την διακοπή του ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, έκανε το 'διπλό' στη Μονπελιέ. Όμως ακολούθησε η εντός έδρας ήττα από τη Ρεμς για να της θυμίσει πως έχει πολλή δουλειά μπροστά της. Έμεινε στους 22 βαθμούς και την 15η θέση, στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Πριν απομακρυνθεί για τα καλά ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος της σεζόν οφείλει να συνέλθει. Στις 6Ν-4Ι-5Η το ρεκόρ της, με γκολ 23-23, η νίκη είναι το απόλυτο ζητούμενο στην έδρα της Μπορντό. Νοκ άουτ οι Ντιομαντέ, Ντουμπουά, Πιντόρ και Ρεϊνέ-Αντελαϊντ.

Χωρίς περιθώριο για απώλειες και οι δύο, με κακή ψυχολογία και ευάλωτες αμυντικά. Αναμένεται μάχη που θα κορυφωθεί προϊόντος του χρόνου και η ανάγκη για νίκη σημαίνει και ανάγκη για σκορ. Το G/G στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 2.40 στη Stoiximan έχει την προσοχή μας.

(21:45) Γιουβέντους - Τζένοα: Το ματς που κλείνει το πρόγραμμα της Κυριακής για την 16η αγωνιστική της Serie A. Η φετινή Γιουβέντους σε τίποτα δεν θυμίζει την ομάδα που κυριαρχούσε στην Ιταλία στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, ο Αλέγκρι είχε ξεκαθαρίσει πολύ νωρίς ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Οπως φαίνεται ούτε την 4άδα και θα πρέπει να συμβιβαστεί με ένα εισιτήριο Ευρώπης από την 5η ή 6η θέση που είναι το φετινό της ταβάνι. Μετά την ήττα από την Αταλάντα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σαλερνιτάνα. Έχει 24 βαθμούς μαζί με τις Μπολόνια και Φιορεντίνα, είναι 7η και στο -1 από την 5η Ρόμα. Κιέζα, Ντανίλο, Ντε Σίλιο και Ράμσεϊ είναι τραυματίες, αμφίβολος και ο Μακένι με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η Τζένοα για μια ακόμη σεζόν θα δώσει για την παραμονή της στην κατηγορία. Ομάδα με χτυπητές αδυναμίες, που παλεύει στο χορτάρι αλλά το ποιοτικό έλλειμμα που παρουσιάζει συχνά στέκεται εμπόδιο στην προσπάθεια της. Το 0-3 από τη Μίλαν είναι ενδεικτικό της κατάστασης, έχει ξεχάσει την τελευταία φορά που κέρδισε. Σίγουρα όχι στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όπου έχει συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες. Είναι 18η, εντός ζώνης υποβιβασμού αλλά και μόλις στο -1 από τη σωτηρία. Πρέπει όμως να βελτιωθεί άμεσα για να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας.

Η Γιουβέντους έχει σαφές προβάδισμα. Ακόμη κι αν δεν βρίσκεται στη... νορμάλ έκδοση της, εξακολουθεί να διαθέτει μια δυναμική που της επιτρέπει να 'καθαρίζει' τέτοια ματς. Η Τζένονα το παλεύει μπροστά, αλλά είναι κάκιστη στα μετόπισθεν. Στο MatchCombo της Stoiximan η επιλογή να σκοράρει ο Ντιμπάλα, 1 ημίχρονο - 1 τελικό & over 2,5 κάρτες η Τζένοα δίνει την εξαιρετική απόδοση 5.30.

(22:00) Θέλτα - Βαλένθια: Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της La Liga. Σε καλή κατάσταση η Θέλτα τον τελευταίο μήνα. Πήρε 0-0 στην έδρα της Βαγιεκάνο, έκανε επική ανατροπή για το 3-3 με τη Μπαρτσελόνα, κράτησε στο 1-1 τη Βιγιαρεάλ και πέρασε νικηφόρα με σκορ 2-1 από την έδρα της Αλαβές. Αυτό το αήττητο σερί την βοήθησε να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να φτάσει στην 14η θέση, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Μοιάζει να έχει το σθένος και την πνευματική ετοιμότητα για να μείνει στην κατηγορία.

Μια κρύο μια ζέστη η σεζόν της Βαλένθια. Σκληρή ομάδα, τα δίνει όλα στο χορτάρι και παρά τις περιορισμένες λύσεις παρουσιάζει μια πολύ αξιόμαχη εικόνα. Φτάνει στο ματς από σημαντικά αποτελέσματα. Η νίκη επί της Βιγιαρεάλ, η απίστευτη ανατροπή στο 3-3 με την Ατλέτικο και οι ισοπαλίες που ακολούθησαν με Σοθιεδάδ και Βαγιεκάνο, μαρτυρούν πόσο σκληρό καρύδι είναι για οποιονδήποτε. Με 19 βαθμούς είναι στην 11η θέση, θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως μοιάζει πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.

Το ματς στο 'Balaidos' της Γαλικίας φαντάζει απόλυτο ισορροπημένο. Πολλά τα κοινά σημεία των δύο ομάδων, τόσο στη συνολική λειτουργία τους, όσο και στον τρόπο που προσεγγίζουν τα παιχνίδια. Έχουν θετικό μομέντουμ, θέλουν να το διατηρήσουν και καμία δεν έχει διάθεση για ρίσκο. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί, ο φαβοριτισμός της Θέλτα είναι κομμάτι υπερβολικός όσον αφορά τις αποδόσεις και είναι ισχυρή η πιθανότητα συμβιβασμού με τον ένα βαθμό. Η επιλογή της ισοπαλίας έχει ρίσκο αλλά και εξαιρετική απόδοση στο 3.40 της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ