TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Η ομάδα όνειρο και η "ζαριά" της μίας βραδιάς

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Κέβιν ντε Μπρόινε
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Κέβιν ντε Μπρόινε © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τον τελικό του Champions League μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ και καταλήγει σε τρεις δυνατές στοιχηματικές επιλογές μέχρι το 6.80

Ένας αγώνας έχει αρχικά προσεγγίσεις οι οποίες βασίζονται σε αριθμούς, πρόσωπα και συστήματα. Αναλύσεις και λεπτομέρειες οι οποίες φθάνουν ακόμη και να κουράζουν τον μέσο φίλαθλο. Ναι, παίζουν ρόλο και οι συνθήκες, η τύχη, οι αστάθμητοι παράγοντες, στοιχεία τα οποία προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν οι σύγχρονοι προπονητές. Μα που έχει φθάσει το ποδόσφαιρο; Η απάντηση δεν είναι εύκολη, ίσως να μην υπάρχει καν, η εξέλιξη είναι διαρκής και οι πιο... διαβαστεροί είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά.

Η Σίτι του Γκουαρδιόλα είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή, πάει να τα πάρει όλα: Την εξέλιξε ο Καταλανός, την έφθασε εδώ που είναι σήμερα, μέρα με τη μέρα, σεζόν με τη σεζόν. Ο θηριώδης Χάαλαντ ήρθε σαν ο τελευταίος κρίκος να κουμπώσει σε μια τόσο λαμπερή αλυσίδα. “Με τόσα λεφτά...” είναι ο φθηνός αντίλογος των εχθρών του Πεπ, λες και η Τσέλσι, η Γιουνάιτεντ, τις οποίες η Σίτι δεν... βλέπει πλέον, ξοδεύουν λιγότερα.

Η Ίντερ του Ιντσάγκι από την άλλη, δεν τρομάζει, δεν πήρε τον τίτλο στην Ιταλία, αρκέστηκε στην 3η θέση και στο κύπελλο, αλλά η διαδρομή της μέχρι την “Πόλη” είναι άξια σεβασμού και σοβαρής μελέτης. Δεν την βάζεις εύκολα κάτω, διαθέτει και σκληράδα και ταλέντο, μεμονωμένα, αλλά και σαν σύνολο. Μπορεί να αμυνθεί τέλεια και να σε πλήξει με μια γρήγορη μετάβαση από το αμυντικό στο επιθετικό μισό. Της δίνει δικαίωμα η... ζαριά της μίας βραδιάς.

Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Προγνωστικά και ανάλυση

Μπορεί να γράψει σελίδες κανείς για τον σημερινό τελικό (22:00 COSMOTE SPORT 1, MEGA, LIVE από το SPORT24) του Champions League, το έχουν κερδίσει αυτό οι δύο φιναλίστ με τις διαφορετικές προτάσεις που έχουν καταθέσει στο γήπεδο. Οι αποδόσεις δίνουν ξεκάθαρο φαβορί την πρωταθλήτρια Αγγλίας και δίκαια. Το ερώτημα είναι: Αξίζει; Το 1.50 είναι απόδοση για το “μεγάλο” παίκτη, αυτόν που θα φορτώσει το σημείο, αυτόν που δεν περιμένει τον αναλυτή για να πάρει κατεύθυνση.

Η Σίτι μπορεί να σε διαλύσει όπως το έκανε φέτος με την Ρεάλ στο Μάντσεστερ, μπορεί απλώς και να σε κερδίσει όπως έκανε το περασμένο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Γιουνάιτεντ. Και αυτό το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επαναληφθεί απόψε. Να νικήσει, να σηκώσει την κούπα, μέσα από μια ελεγχόμενη κατάσταση, ειδικά αν παίξει ο Στόουνς στο πλευρό του Ρόδρι στη μεσαία γραμμή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Γκουαρδιόλα έμαθε την ομάδα του να κερδίζει και χωρίς να σκοτώνει, δεν θα τον ενοχλήσει καθόλου να το κάνει και κόντρα στην Ίντερ, η κούπα και μόνο είναι το ζητούμενο, ο άσος με under 3,5 στο 2.20, δεν είναι καθόλου κακό για σκορ το 2-0. Να σκοράρει ο Χάαλαντι πληρώνει ψίχουλα, ο Ντε Μπρόινε απέναντι σε κλειστή και πολυπρόσωπη άμυνα, θα επιχειρήσει να βρει δίχτυα εξ αποστάσεως.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.20), 22:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: 2-0 ακριβές σκορ (απόδοση 6.80), 22:00
  • Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ: Ντε Μπρόινε να σκοράρει (απόδοση 4.50), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ