BIG GAMES BET

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση - Με αρνητικό σερί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τιάγκο Σίλβα σε αναμέτρηση Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο για την Premier League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Τιάγκο Σίλβα σε αναμέτρηση Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Τσέλσι στο Ολντ Τράφορντ μ’ ένα μεγάλο “πρέπει”, να κερδίσει. Με απουσίες οι Κόκκινοι Διάβολοι. Πιέζεται ελαφρώς το διπλό. Αρνητική παράδοση έχει κόντρα στην Τσέλσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Τσέλσι (21:45 COSMOTE SPORT 9 , LIVE από το SPORT24) σ’ ένα ιδιαίτερα κομβικό ματς για τη μάχη της Ευρώπης στην Premier League. Η αναμέτρηση διεξάγεται νωρίτερα λόγω της συμμετοχής της Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν χάνουν μόνο έδαφος για την τετράδα του Champions League, αλλά πλέον ζορίζει και γίνεται πιο πιεστική η κατάσταση ευρύτερα για την Ευρώπη. Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες μετά το χαστούκι από την Άρσεναλ, ωστόσο οφείλει να χτυπήσει το αποψινό ματς για να αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα για την τρίτη θέση. Έντεκα φορές έχει αντιμετωπίσει σε επίπεδο πρωταθλήματος ο Κριστιάνο Ρονάλντο την Τσέλσι, σε καμία δεν σκόραρε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οφείλει να μπει στο Ολντ Τράφορντ με το μαχαίρι στα δόντια και να παίζει τα ρέστα της. Η ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Τεν Χάαχ δεν άλλαξε κατά πολύ το ηθικό και την εικόνα της ομάδας. Μετά από την τεσσάρα από τη Λίβερπουλ (4-0) ακολούθησε άθλια εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ (3-1) στο Λονδίνο. Ήττα-μαχαιριά στην καρδιά και το όνειρο του Champions League απομακρύνεται. Αναποτελεσματική αμυντική λειτουργία στο α’ μέρος, βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 32’, μείωσε δύο λεπτά αργότερα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μετά την ανάπαυλα είχε κάποιες καλές στιγμές, αλλά τίποτα παραπάνω, ενώ στο 57’ ο Μπρούνο Φερνάντες απέτυχε από το σημείο του πέναλτι. Ο Τζάκα στο 70’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Γεμάτο το ιατρικό δελτίο για σήμερα. Ο Μπισάκα δίνεται αμφίβολος, ο Σάντσο έχει αμυγδαλίτιδα, πάγια εκτός Φρεντ, Σο, Πογκμπά και Καβάνι. Με τέσσερις νεαρούς η αποστολή.

Τα βρήκε σκούρα στο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ η Τσέλσι, πιέστηκε και ίδρωσε κατά πολύ. Προσπάθησε να αντιδράσει μετά από το χαστούκι κόντρα στην Άρσεναλ (4-2) στο Στάμφορντ Μπριτζ. Έξω από τα νερά της στο α’ μέρος. Ανέβηκε από το 60’, μέχρι εκείνο το σημείο είχε 0,52 xG. Κατάφερε να κερδίσει ΄1-0 χάρη σε γκολ του Πούλισιτς στις καθυστερήσεις, να ολοκληρώσει το ματς με 2,35 xG και ενώ από το 86’ η αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντόουσον. Την Πρωτομαγιά αντιμετωπίζει την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ εντός. Θα τσεκαριστεί ο Κρίστενσεν. Επέστρεψαν στις προπονήσεις Τζέιμς και Ρούντιγκερ. Με ίωση ο Μπάρκλι, τραυματίας ο Κόβασιτς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην Τσέλσι επικρατεί ανακούφιση που δεν δέχτηκε μετά από καιρό γκολ, αν και η Γουέστ Χαμ την πίεσε και ας είχε απουσίες, η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου όμως άφησε υποσχέσεις και οι Μπλε έχουν το προβάδισμα για την τρίτη θέση πλέον. Ο κλοιός σφίγγει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, το άγχος είναι μεγάλο, οι απουσίες αξιόλογες.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι παίζουν τα ρέστα τους για να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου. Το διπλό δέχεται πιέσεις, και από το 2.30 κυκλοφορεί περίπου στο 2.15. Οι Μπλε έχουν πολλές μεταπτώσεις και δέχονται φάσεις εδώ και καιρό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την ποιότητα από τη μέση και μπροστά. Το Χ έχει το προβάδισμα από όπου και να το πιάσεις, πιθανό αυτό να είναι και με γκολ κάτι του στυλ του 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι: Χ (απόδοση 3.51), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ